Shadow of the Colossus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sci21
a második titan megkel nyilazni a talpát eldöl és tádám már fenn is vagy (ha tudod mivel kell menni háromszzög ugrás r1 kapaszkodás)!

sci21
császtok végiggyaktam a normal 16coli és rámentettem a hardra és ez baj ugye mert normalba lehet time killezni (bár fingom nincs hogy mi mert azonnal mentem a hardra ami egyébként nem hard)

Broafka
mi a rohadt élet?
1, hogy játszik már ez a csávó? mint egy gép, nagyon durva
2, én nekem nem engedte hogy megkapaszkodjak rajta, pedig már próbáltam...

szóval akkor nem a lustaságom miadt nem tudtam, hanem valami bug...
vagy lehet hogy csak rossz helyen kapaszkodtam rajta, na mind1, akkor megpróbálom

köszi

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Szaszura
na mégeccer: a megoldás

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

Szaszura
<#vigyor2><#wave>

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

Broafka
hogy lehet kinyírni a 2. titánt? :D
de most komolyan, lõttem a talpát akkor térdre rogyott, de aztán hogyan?
lõttem a fejét is, egy ideig sebzõdött aztán már nem...

jax
Csá! Érdekel ez a game, nem tudna adni valaki linket, hogy hol vásárolhatnám meg? Valami emberi áron. Thx

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

dinomano
Nagyon-nagyon jo+szép a game; tegnap alltam neki,2 kolosszus megvan...Nagyon bejövös...kár volt nekiallnom, ezutan minden ps2 game-et ehhez fogok hasonlitani... :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

A lóval együtt kell nekifutni...
Seth
lóval -_-

PSN ID.: Beegabor

ayden
Az utolsó colossusnál hogy lehet átjutni a leszakadó hidon? Vagy merre kéne átmenni, mert sehogysem sikerül

Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.

ffxi
Hát igen! Ciki de anno nem volt szélessávúm és nem tudtam megnézni...

Fákjúal!

456-os hsz!
ffxi
Hali!
A hardot is megcsináltam, de nemtom hogyan kell fölmászni a kastélyra. Pedig gyík zabálással már nem is nõ a karikám. És nem elég felmásszak. Kinek sikerült és hogyan?

Fákjúal!

DoNorBi
nincsmit

Haverok, Buli, Fight Club!

Seth
jó az <#eljen>

Broafka
hmm, azért kérdeztem, mert rémisztõen kicsinek találtam azt a 900 megát, amit most töltök...

Seth
de ha letöltöd akkor többnyire tömörítve találod, 900 megás verziót szedtem én le azt tudom 7z-vel volt tömörítve. De van 1,8 gigás verzió is. Úgyhogy válogathatsz

Broafka
köszönöm

DoNorBi
4,31GB...

Broafka
ez röhelyes, miért nem lehet válaszolni? olyan nagyon megeröltetõ lenne?
de most komolyan...

nem mind1?
Broafka
annyira tudtam hogy ezt fogjátok mondani, de gondolhatjátok hogy nem így értettem!
mekkora? 1giga? 900 mega? 500 mega? 1,5 giga? mekkora?

Laky
O_o

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

1db dvd lemez.
Broafka
nem tom hogy ide néz még valaki, de kb mekkora ez a játék? de most komolyan!

Ok :(

THX
Seth
attól még egy nagy benga állat :D

Hmuda
Szerintem az nem igazi kolosszus, mert úgy emlékszem, hogy nem volt anyagi testünk, csak egy alakot öltött sötétség. Nem ma volt, hogy végigvittem, szóval nem emlékszem pontosan.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Seth
Max beleszámolták azt a kolosszust akivé átalakulunk a végén

Hmuda
Odafent csak a kert van, semmi több. A 17. kolosszus meg szimpla néphülyítés, amit valami vicces hülyegyerek indított el, 16 van összesen.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Sziasztok. Van egy kérdésem. Én felmásztam a templom hátulján, de nincs ott semmi. Én olyasmiket olvastam, hogy ott van a 17-dik kolosszus amolyan plusszként a játékban. Igaz ez? Ha igen akkor hogyan találom meg pontosan? Mert a fákon kívül semmit sem találtam ott fent...

THX
DoNorBi
sehonnan,van olyan játékom aminek a pal verziója gyorsabb és stabilabb,de akkor mind1

Hát ezt a hülyeséget meg kitõl hallotad?
DoNorBi
az eu verzió framerate ügyileg amugy stabilabb mint az ntsc?tehát hogy kevesebb a belassulás avagy sem...

Seth
Állítólag ha nem szedsz fel 1 gyíkot sem,akkor a 4. végigjátszásra gyûlik össze a megfelelõ mennyiségû stamina (mert ugye a colosszusok likvidálásakor is kapsz)

Hmuda
Fel lehet mászni, csak tudni kell a technikáját (van egy pár "hogyanmásszunkfel" video a neten).

De fel lehet mászni rá!
hát a templom fgalán nem fogsz felmászni fogadunk???<#alien><#alien><#idiota>én is próbáltam már jó sok gyík után...

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

hy mennyi gyikot kell megenni ahhoz hogy fel tudjak mászni a templom falán??

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

Seth
igen, csak egyféle van

csak egyetlen befejezése van a játéknak?

Disk
Más ellenség nincs.
Ha végigvitted ,akkor újra kezdheted a játékot nehezebb szinten vagy ua szinten.Plusz lesz Time Trial.

Hmuda
Ha az utolsó is megvan akkor lemegy a végjáték és jön a time-attack mód, aminél ha imádkozol a szobroknál, akkor idõre lenyomhatokd õket és ha eleget lenyomsz akkor kapsz extra felszereléseket (plusz megnyílik a hard mód).

Csak te vagy ott, csak a kolosszusok és csak a gyíkok.

A játékban nincs egy ember se,egy másfajta ellenség sem,csak a colossusok?

Ha végigvittük,akkor vége?Nem lehet csak úgy lovagolni,gyalogolni a pályákon?

1000 köszzz

Disk
A videókat pedig itt találod.
Sok sikert!

Gejzír alá kell csalogatni amitõl felfordul egy idõre és meglehet mászni!
kis gondjaim támadtak a 9.dik kolosszális (szarra emlékeztetõ)teknõs alakú bazinagy kõvel valaki segítsen nem sok fogalmam van róla h. hogy másszam meg ha elmagyarázzátok nagyon megköszönöm vagy jó a videó is amivel a múltkor segített ki vaki elõre is köszi