Shadow of the Colossus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
várj megprobálom elmagyarázni nem tudom ti hogy csináltátok de nem is érdekel...
na ugy van hogy meglövöm a talpát femegyekrá és ami a farkánálvan HP azt addig szurom migelnem tünik ésutána eöre menni nem lehet mert ugy efentebb már nincs szöramibe lehetne kapaszkiodni és nem tudok elöre jutni.
...Leondídász, és 300 bátor katonája...
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
nem nekem találtáák ki ez a gémet...
nem nekem találtáák ki ez a gémet...
Második kolosszus – a Bika
Íjunkkal lõjük meg a bika egyik hátsó talpát, mikor lép (érzékeny terület, sárgán világít). Õ erre elbotlik, fel tudunk kapaszkodni a lábát borító szõrön. Egészen jussunk fel a hátáig, két HP-t találunk, egyik a fején, másik a farka felett van.
és igy nem tudok elörejutni a fejéig!
esetleg ha elolvasnád? ;)
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Az elsõ colossust simán megöltem. A másodiknak meglövöm nyíllal a hátsó lábát,majd felmászok rajta a farkához és ott megszúrom. Megtalálom a pontot ahol megkell ölni de egy kardszúrás után valami szemét idegesítõ hang elkezd kattogni és a kiscsávó elveszíti az erejét és leesik. Ezt 3 szor megcsinálta én pedig kivettem a gépbõl a játékot.
De legközelebb igy csinálom
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
CSak keresgéltem a neten azt rátaláltam és elmentettem ha esetleg majd elakadnék valahol:)
Egyszerû dolgunk lesz. Rohanjunk utána, és ugorjunk fel a bal vádlijára. Itt találunk egy gyenge pontot, mely segít abban, hogy feljebb jussunk a kolosszusokon. Ezentúl SP (segítõ pont) lesz a jelzése, azoknak a pontoknak pedig, melyeken a halálos sebzést ejtjük HP (halálos pont) lesz a neve. Fontos, hogy a HP csak akkor világít, ha a kard van a kezünkben.
Tehát döfjük bele fegyverünket a SP-be, mire a kolosszus térdre zuhan. Ugorjunk fel a combján lévõ páncélra, s innen felmászhatunk egészen a derekáig. Manõverezzük magunkat fel a hátára a puttonyszerû képzõdményeken (ezeken meg is pihenhetünk), majd fussunk fel a fejére. Itt találunk egy HP-t, amit szúrkálva legyõzhetjük az ellenfelet
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
a szörnyek egyre jobban tetszenek, ez a madár kafa volt, a szárnyára növeszthetett volna több szõrt is
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
veszettül nem megy az irányítás, 4et leszedtem most
sok van még a 16ig
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
1kérdés:a végén ténleg átváltozik a csávó colosussá és lerombolja a népet? Igen, és majdnem, de nem
Ügyességi,logikai v mi?
Remélem a sok off miatt nem banolnak
szóval nem ilyen halálra verek mindenkit stílus :))
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
1kérdés:ténleg csak 16 colosuss van benne?
1kérdés:a végén ténleg átváltozik a csávó colosussá és lerombolja a népet?
Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)
Lesújtás karddal:
Ugrás után nyomd meg az R1 + négyzet gombot egyszerre. Igy teljes sebzést tudsz elérni nyomva tartásos döfés helyett.
Oldalra ereszkedés vágta közben (Csikós-Style):
Vágta közben tarsd nyomva az R1-et majd nyomd meg a "háromszöget" és told balra vagy jobbra a bal analógkart függõen merre akarsz hajolni.
Nyergen állás és elugrás onnan (Csikós-Style):
Vágta közben tarsd nyomva az R1-et majd, told elõre a bal analógkart, wanderszép lassan fel áll, a háromszöggel lehet el ugrani.
Dicséret, simogatás:
Tedd el a fegyvereket, legyen szabad a kezed, állj Agro mellé és nyomd meg a "kört". Wander megveregeti Agro nyakát, (felgyorsul a hp-stamina regenerálodás)
Merülés :
Nyomd az X-et uszás közben hogy mélyebre merülj
* Quick start/stop—While Agro is standing still, pull down on the left analog stick and press X simultaneously: Agro will rear on his hind legs, then gallop. While galloping, the same command will make Agro stop in his tracks.
* Quick reverse turn—While galloping, use the quick start/stop command twice in quick succession: Agro will perform a quick 180° turn.
There is only one Boss!
Bártán állíthatom .. szerény húszonpár éves tapasztalatimra visszatekintve is, életem egyik legjobb játéka. (ha nem a legjobb).
és most megyek megkeresem az átkozott földet.
csá!
There is only one Boss!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3