Shadow of the Colossus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem a szarvára kell ráugrani aztán a fejére? nemjácotam vele semmit csak látam, és kérdezem mer az logikusnak tünt mer elég közel ment jonéhányszor a válhoz...
God of War
kösz...
várj megprobálom elmagyarázni nem tudom ti hogy csináltátok de nem is érdekel...
na ugy van hogy meglövöm a talpát femegyekrá és ami a farkánálvan HP azt addig szurom migelnem tünik ésutána eöre menni nem lehet mert ugy efentebb már nincs szöramibe lehetne kapaszkiodni és nem tudok elöre jutni.

...Leondídász, és 300 bátor katonája...

jó meglátás.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

God of War
nem érted háturol semmiféle képpen nem tudok elöre jutni
nem nekem találtáák ki ez a gémet...

God of War
nem érted háturol semmiféle képpen nem tudok elöre jutni
nem nekem találtáák ki ez a gémet...

Fyrex
akkor rosszul csinálod...így kell

Avanti Crociati!

God of War
abba csak ez van:
Második kolosszus – a Bika
Íjunkkal lõjük meg a bika egyik hátsó talpát, mikor lép (érzékeny terület, sárgán világít). Õ erre elbotlik, fel tudunk kapaszkodni a lábát borító szõrön. Egészen jussunk fel a hátáig, két HP-t találunk, egyik a fején, másik a farka felett van.
és igy nem tudok elörejutni a fejéig!

mintha régebben te linkeltél volna be egy cuccot
esetleg ha elolvasnád? ;)

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

God of War
a második koloszusnál vagyok hogyan lehet a fején lévö HPhoz eljutni mert probáltam mindenhogy de nem ment...

Fyrex
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

lol

Avanti Crociati!

Disk
Igen.Addig szúrd az egyiket amíg el nem tûnik.Ha eltûnt átmászol másikhoz és azt is addig szúrod amíg el nem tûnik.

Akkor mind a 2 HP-t meg kell szúrni???
God of War
Azt ugye tudod hogy 2HP-ja van

<#nevetes1>
Szerintem ez a játék nagyon idegesítõ.
Az elsõ colossust simán megöltem. A másodiknak meglövöm nyíllal a hátsó lábát,majd felmászok rajta a farkához és ott megszúrom. Megtalálom a pontot ahol megkell ölni de egy kardszúrás után valami szemét idegesítõ hang elkezd kattogni és a kiscsávó elveszíti az erejét és leesik. Ezt 3 szor megcsinálta én pedig kivettem a gépbõl a játékot.
God of War
hát ja de igy egyszerübb volt meert csak bekelet másolni:)
De legközelebb igy csinálom

baggins
De még jobb, ha megadod, hol találtad :)
SOTC segítség

God of War
Oké sorry

Laky
de majd spoiler makróval másoldgasd be...

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

God of War
Tudom:)
CSak keresgéltem a neten azt rátaláltam és elmentettem ha esetleg majd elakadnék valahol:)

baggins
Jé, ezt én írtam.:)

God of War
Elsõ kolosszus – a Humanoid
Egyszerû dolgunk lesz. Rohanjunk utána, és ugorjunk fel a bal vádlijára. Itt találunk egy gyenge pontot, mely segít abban, hogy feljebb jussunk a kolosszusokon. Ezentúl SP (segítõ pont) lesz a jelzése, azoknak a pontoknak pedig, melyeken a halálos sebzést ejtjük HP (halálos pont) lesz a neve. Fontos, hogy a HP csak akkor világít, ha a kard van a kezünkben.
Tehát döfjük bele fegyverünket a SP-be, mire a kolosszus térdre zuhan. Ugorjunk fel a combján lévõ páncélra, s innen felmászhatunk egészen a derekáig. Manõverezzük magunkat fel a hátára a puttonyszerû képzõdményeken (ezeken meg is pihenhetünk), majd fussunk fel a fejére. Itt találunk egy HP-t, amit szúrkálva legyõzhetjük az ellenfelet

a bal lábára mássz fel hátulról, ennyit segítek :)

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Basszus már vagy 1000 ps2-es játékot kipörgettem de még csak most szereztem be ezt a gamét. Tényleg mûvészi alkotás. A zene pl RPG-ket megszégyenítõ. Viszont az elsõ colossusnál megakadtam:):)Nem akarok angol nyelvû leírást használni mert az lelõné a poént. Fõleg ha csak 16 colossus van a játékban. Az mondjuk komoly hiba hogy a játék nem mondja el a kezelést az elsõ harcnál. A játékos honnan találja ki? Arra mindenesetre rájöttem hogy a lábára kell felkapaszkodni és megszúrni a karddal. De állítólag az sem mindegy hogy az ember hogyan szúrja meg vagy mi a szösz. Egyébként a játékidõ kb mennyi??Nagy a bejárható,belovagolható terület? Mert ugye a 16 colossus így elsõ hallásra nem olyan sok. Fõleg ha nincs más feladat a colossus gyilokon kívül. Sokan mondták hogy a játék hibája a ló irányítása. Szerintem viszont az eddigi második legjobb(a játékistenkirálycsászár GUN után). Mert egy lovat az életben is nagyon nehéz irányítani. Úgyhogy tök jól megcsinálták. I think so....:)
Nekem inkább a két lábon lépkedõ butusok jöttek be igazán!
krx
Ja, a repülõs colossi-ok a legjobbak! Utána meg a vízi szörnyek...

na, pont ezért írtam, hogy "számomra", ha béna vagyok, ha nem, a lovaglásokat utálom benne :)

a szörnyek egyre jobban tetszenek, ez a madár kafa volt, a szárnyára növeszthetett volna több szõrt is

Laza
Pedig kira az, csak bena vagy :D

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

God of War
mijen madarak?

a gyülöcsfák mire jók? egy fára egyszer felmásztam, de jól le is estem :)

a madár is meghalt azóta

God of War
jaj 4-et kinyirtál akkor mácsak 12 van a 16-ig:)

számomra a lovaglás van a legjobban lebaltázva ebben a játékban
veszettül nem megy az irányítás, 4et leszedtem most
sok van még a 16ig

Laza
Uhhh ... nc ...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

God of War
ja.
Tudom nem kellet volna

te komolyan megnézted a végét?! <#idiota>

God of War
Kösz ez a videó nagyon jó a zene is tetszik mindenképp megszerzem.

Itt meg tudod nézni a játék végét 23 percben, nem is kell végigjátszanod...
God of War
Baze az 2.kérdés akart lenni és a colossust és félre irtam.

1kérdés:ténleg csak 16 colosuss van benne? Igen
1kérdés:a végén ténleg átváltozik a csávó colosussá és lerombolja a népet? Igen, és majdnem, de nem
God of War
Hát akkor mi?
Ügyességi,logikai v mi?
Remélem a sok off miatt nem banolnak

Laky
arra, hogy ez nem olyan, mint a God of War <#idiota> (amúgy azt is nagyon imádom, de ez már off :)
szóval nem ilyen halálra verek mindenkit stílus :))

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

God of War
Most evvel mire célzol?

Fyrex
nem neked való a játék a stilusodból már látszik :)

Avanti Crociati!

God of War
Erre a játékra nagyon fáj a fogam de azt mondják hogy sokat kell benne gondolkodni ez igaz?
1kérdés:ténleg csak 16 colosuss van benne?
1kérdés:a végén ténleg átváltozik a csávó colosussá és lerombolja a népet?

Szaszura
Hali!Ha valaki tudja hogy a kitartás hogy növelhetõ gyorsabban,írja már le lécci!!Már elég sok gyíkfarkat(vilogó)ettem de qva lassan nõ az értéke!!thx<#szomoru1>

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

Moyko
Van egy két mozgás ami alapvetõen nincs leirva sehol ezeket leirnám egy kis segitség, ha valaki talált még az irja le.

Lesújtás karddal:

Ugrás után nyomd meg az R1 + négyzet gombot egyszerre. Igy teljes sebzést tudsz elérni nyomva tartásos döfés helyett.

Oldalra ereszkedés vágta közben (Csikós-Style):

Vágta közben tarsd nyomva az R1-et majd nyomd meg a "háromszöget" és told balra vagy jobbra a bal analógkart függõen merre akarsz hajolni.

Nyergen állás és elugrás onnan (Csikós-Style):

Vágta közben tarsd nyomva az R1-et majd, told elõre a bal analógkart, wanderszép lassan fel áll, a háromszöggel lehet el ugrani.

Dicséret, simogatás:

Tedd el a fegyvereket, legyen szabad a kezed, állj Agro mellé és nyomd meg a "kört". Wander megveregeti Agro nyakát, (felgyorsul a hp-stamina regenerálodás)

Merülés :

Nyomd az X-et uszás közben hogy mélyebre merülj
* Quick start/stop—While Agro is standing still, pull down on the left analog stick and press X simultaneously: Agro will rear on his hind legs, then gallop. While galloping, the same command will make Agro stop in his tracks.
* Quick reverse turn—While galloping, use the quick start/stop command twice in quick succession: Agro will perform a quick 180° turn.

There is only one Boss!

Moyko
Hát most fejeztem be a játékot...
Bártán állíthatom .. szerény húszonpár éves tapasztalatimra visszatekintve is, életem egyik legjobb játéka. (ha nem a legjobb).

és most megyek megkeresem az átkozott földet.

csá!

There is only one Boss!

Hülyeségeket beszélsz, kispatak! Konkértumokat nem tudsz mondani a dologról, mi? Ki is égeti magát? <#lama>
Sir Quno Jedi
Azt hiszel amit akarsz, max. magadat égeted... :D

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3