SG: Baja Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"bár én nem vezetek valami sokat"... figyelni kéne a többi lámpát... (kit enged, kit nem... és következtecc)
meg az is jó, hogy nem sárgánál hanem akár már pirosnál is berakhatod sebességbe a kocsit, mert tudod hogy pár másodperc és zöld lesz...
(bár én nem vezetek valami sokat)
(bár én nem vezetek valami sokat)
nekem is tetszik (én Pécsen láttam elõszö ilyet, és már akkor is tetszett az ötlet, bár ott már viszonylag régebb óta van ilyen)
aztán vártam hogy hátha Baján is lesz egyszer ilyen és tényleg lett
azt viszont hiányolom, hogy nincs minden lámpánál ez (és itt nem arra gondolok, hogy ha több sávra érvényes ugynaz a jelzés, mert oda tényleg elég egy) de van amelyik lámpánál egyáltalán nincs ilyen (bár lehet hogy csak kísérleti jelleggel vezették be, és majd kerül a többi helyre is - remélem mert jó és hasznos)
de amit még hiányolok az a gyalogosoknál lévõ kijelzés - mert az jelenleg sehol sincs, pedig az is jó lenne (Pécsen az is van, meg az összefügg bizonyos sávokban lévõ zöldekkel (vagy pirosokkal) szóval állítgatni se kellene nagyon - már ha ez gond egyáltalán
azért érdekes hogy legtöbb helyen kb. 80 másodperc a piros és 17 másodperc a zöld - ezt nem is gondoltam volna
aztán vártam hogy hátha Baján is lesz egyszer ilyen és tényleg lett
azt viszont hiányolom, hogy nincs minden lámpánál ez (és itt nem arra gondolok, hogy ha több sávra érvényes ugynaz a jelzés, mert oda tényleg elég egy) de van amelyik lámpánál egyáltalán nincs ilyen (bár lehet hogy csak kísérleti jelleggel vezették be, és majd kerül a többi helyre is - remélem mert jó és hasznos)
de amit még hiányolok az a gyalogosoknál lévõ kijelzés - mert az jelenleg sehol sincs, pedig az is jó lenne (Pécsen az is van, meg az összefügg bizonyos sávokban lévõ zöldekkel (vagy pirosokkal) szóval állítgatni se kellene nagyon - már ha ez gond egyáltalán
azért érdekes hogy legtöbb helyen kb. 80 másodperc a piros és 17 másodperc a zöld - ezt nem is gondoltam volna
Tegnap vettem én is észre õket! :) Tökjó szerintem, így legalább tudni, hogy meddig kell még ácsingózni..
még 1 t-ma: megújult közlekedési rend a Szent3ság t-ren
mennyire volt kurva az anya, aki kitalálta?
0-nem volt az
1-régen volt lány
2-Q
mennyire volt kurva az anya, aki kitalálta?
0-nem volt az
1-régen volt lány
2-Q
kira!!!
ált. max másfél percrõl számolnak vissza (ha pl. pont nem tudtál átmenni a zöldön)
viszont fájdalmas, amikor 90tõl számol vissza:D -45 percnek tûnik
ált. max másfél percrõl számolnak vissza (ha pl. pont nem tudtál átmenni a zöldön)
viszont fájdalmas, amikor 90tõl számol vissza:D -45 percnek tûnik
közlekedési lámpákon másodperc-visszaszámláló
vélemények?
vélemények?
csesszék meg csütörtökön rászántam magam h korizok egyet, erre két órán át lapátolták a pályáról a havat, aztán meg nem tudják h. rá lehet-e menni<#bdead>#bdead>
#acm
jaja valamit hallottam ....
mekkora hóvan :Sss <#wilting>#wilting>
mekkora hóvan :Sss <#wilting>#wilting>
REAL MADRID
november 30-án állítólag lesz valami karácsonyi vásár, és azért is vezetik be, de utána is maradni fog, hogy pl. a polgármesteri hivatal elõtt nem lehet autóval közlekedni
azt hallottátok hogy nov. 30-tól megváltozik a szentháromság tér forgalmi rendje?
az egyik fele teljesen le lesz zárva, a másik felén meg másképp kell majd menni (pl. az attila utca felé menõknek meg kell kerülni egy negyedet, a szabdság utca felõl jövõk csak jobbra kanyarodhatnak majd a bank sarkánál, stb.) meg parkolni is csak a tér egy negyedében lehet majd
az egyik fele teljesen le lesz zárva, a másik felén meg másképp kell majd menni (pl. az attila utca felé menõknek meg kell kerülni egy negyedet, a szabdság utca felõl jövõk csak jobbra kanyarodhatnak majd a bank sarkánál, stb.) meg parkolni is csak a tér egy negyedében lehet majd
korcsolya bérlés 300 HUF
pályadíj 600 HUF / óra
<#wilting>#wilting>
pályadíj 600 HUF / óra
<#wilting>#wilting>
REAL MADRID
fogalmam sincs még énse néztem meg
REAL MADRID
korcsolyáztál is? <#idiota>#idiota>
REAL MADRID
sztem teljesen mind1 demostmár igy este azt mondom vasárnap <#vigyor3>#vigyor3>
REAL MADRID
Sziasztok
A Bajai Mézfesztivállal kapcsolatban érdeklõdnék
klikk
Itt látom a programot, de engem az érdekelne, hogyha mézet szeretnénk venni nézelõdni kostólni akkor melyik nap érdemesebb lemenni szerintetek Szombat vagy Vasárnap.
A Bajai Mézfesztivállal kapcsolatban érdeklõdnék
klikk
Itt látom a programot, de engem az érdekelne, hogyha mézet szeretnénk venni nézelõdni kostólni akkor melyik nap érdemesebb lemenni szerintetek Szombat vagy Vasárnap.
leszleszlesz hamarosan :D
REAL MADRID
hmm én még nem hallottam róla :D
valamit csinálnak most ott a béke téren, de sztem köze nincs annak jégpályához :( pedig jó lenne..
valamit csinálnak most ott a béke téren, de sztem köze nincs annak jégpályához :( pedig jó lenne..
tényleg lesz Baján ideiglenes jégpálya a Béke téren, vagy ez csak kamu?
csak mert eddig még nem csináltak semmit, és nemsokára át kéne már adniuk...
csak mert eddig még nem csináltak semmit, és nemsokára át kéne már adniuk...
esik a esõ :O
REAL MADRID
aaaaa most nezem :) fennt vgyunk a baja.lap.hu n :D
REAL MADRID
hat ha azt nezzuk paking is vonzaskorzet :DDDDDDD
REAL MADRID
á te azt kamuztad nekem nemisvagy bajai :DDDDDDDDD
REAL MADRID
hehh, volt ám rendesen víz...
ennyire még életembe nem áztam szarrá...ez a szint közelített már az 2006. augusztus 20-ai pesti viharhoz..az se volt semmi, ott is szó szerint térdigérõ víz volt :D Csak ott nem áztam el ennyire, mint ma biciklivel..
Egyébként srácok, lehet hülye kérdés lesz, de van valakinek itt Xbox 360-a? Gondoltam megkérdem.. :P
ennyire még életembe nem áztam szarrá...ez a szint közelített már az 2006. augusztus 20-ai pesti viharhoz..az se volt semmi, ott is szó szerint térdigérõ víz volt :D Csak ott nem áztam el ennyire, mint ma biciklivel..
Egyébként srácok, lehet hülye kérdés lesz, de van valakinek itt Xbox 360-a? Gondoltam megkérdem.. :P
kicsit fél méteres víz a déryn :DDDDDD
REAL MADRID
<#wow3>#wow3>
REAL MADRID
ezek joak :) thx
REAL MADRID
hivatalos és 2 b-vel kell írni? :DD
zsír -.-
hol? :_:
hol? :_:
REAL MADRID
Újra megalalkult a BAJAI MAKETTEZÕ KLUBB!
Mostmár hivatalos, számlaképes szervezet vagyunk!
Mostmár hivatalos, számlaképes szervezet vagyunk!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
azÓszág legjobb városában élünk..elöl a helyünk wazze)).. boccsmá h. írtamm):ASAS:ss monoton oldd meg okosban, de lehet nézek képet)
#acm
kéne már banner :_:
toljatok képeket este csinálok 1et
toljatok képeket este csinálok 1et
REAL MADRID
:DS?D:A?D:
hát látod ezis csak egy milanostol telik ki :_:
hát látod ezis csak egy milanostol telik ki :_:
REAL MADRID
jah, pont meglett volna a két hónap csönd (dec.7 - febr.7), erre belepofáznak <#ejnye1>#ejnye1>
<#idiota>#idiota>
<#idiota>#idiota>