WRC:Rally Evolved
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
jo kis játék
ez nem jelenik meg pc-n?
vagy nem tud vki vmi hasonlo jo rally játékot pc-re?
elöre is köszi
\\__/) (O.o) ( } { )
a WRC 4-ben milyen Peugeot van?
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
mindegy, lehet h letöltöm azért :)
irányítás finomabb,több kocsi és mód,de sokkal kevesebb pálya a négyhez képest.
egy ország 3 szakaszból áll mig a 4be ez 9 volt:(
Haverok, Buli, Fight Club!
Playstation 3, MUSE, Real Madrid, Raul...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Régebben ateista voltam, de azóta megimsertem Magamat. PSN ID: HUN_Zsubi
nekem az elején nagyon megtetszett az öröketalon V-Rally 2-t láttam benne aztán a kevés szakasz miatt picit meguntam...
De hétvégén ujra nekikezdek aztán lesz ne mulass!:)
a grafikával nem tudom, mi baja, akinek van vele, nagyon szép lett, sokkal élesebb és kevésbé pixelesebb, mint az elõzõ, szóval jobb lett, ebben nincs hiba...
irányítás kicsit más (persze le kell szedni a driver aids-eket, mert úgy botrány, nem lehet velük rendesen csúszni, mert korrigál), nekem tetszik, de ez nézõpont kérdése...
szépek a víz és környezeti tényezõk, tetszenek az újítások (közönség közé hajtva szétszaladnak, leguruló kövek, átszaladó állatok, rémült navigátor sikoly, stb...)
ami nem tetszik, az a pályák számának kevésségé és a pályák rövidsége... még bele sem melegszik az ember és vége... de akkor legalább országonként 6db lenne, nem 3...
nem tetszik, hogy beleraktak körversenyt más autók ellen, ami persze nem zavarna, ha nem ment volna a már említett szakaszrövidség és kevésség kárára...
D.<#integet2>#integet2>
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
láttam egyszer az evolvedet, talán ott picit a graf. jobb, de úgyis a vezetési élmény a döntõ
\"Hivatalosan\" is a \'Pool a 20. század legjobb angol csapata.
hát én nem lettem hátraesve a wrc-tõl,a 4 ezerszer jobb,mind grafikailag mind hangilag..a super 1600-as autóknak egyenesen szar hangja van a swiftrõl és a punto-ról nem is beszélve...az impreza-nak egyáltalán nincs,a stohl féle xsara-nak(belsõ nézetbõl focus hang),meg a 206 wrc nek ugyanaz a hangja...
nem nagyon tetszik...
Tudna valaki adni a játékhoz ,id kódot?
Isten most nem ér rá,segíthetek?
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Nekem megvan a wrc 1,3,4 és ez utóbbi sztem. nagyon jól sikerült,állandóan játszom vele,és már nemsokára meglepem magam a legújjabbal.Kiváncsi vagyok az újításokra...vezetési stílusodhoz igazodó navigátor,stb.
meg persze az autók...swift,audi,turbo16,s4,r5 turbo,034lancia..:)))
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
szerintem,kérjél jézuskátol majd egyet:P
Várom a véleményeteket a játékról!