Videoton FC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a tizi jogos volt, nem lehetett más. a labdához köze nem volt, nem volt más szándéka , mint elütni nikot - óvatosan

nekem alvarez játéka volt nagyon gyenge. ezt a ze luist meg lehetne erõltetni nikoval, mert bivaly a srác és könnyen kerül helyzetbe, csak kell neki az elsõ gól

http://www.powerplaymanager.com/r57633

szabii98
én csak a második félidõt láttam, így nincs viszonyítási alapom, de tényleg szét kellett volna õket támadni. az ívelésekkel az a baj, hogy szinte egyik gól sem ívelésbõl született...

I met God. She's black

ressy14
A végeredmény okés, bár a tizenegyest nem láttam, hogy jogos volt-e, volt egy kezezés gyanús a félidõ végén is a pécsieknél, a néger srác kiállítása meg lehetett volna dupla piros Vininek is. Messzirõl úgy tûnt, õ is oda rúgott a csávónak.

A második félidei játék egy rakat fos volt, csak ívelgettünk javarészt a semmibe hála szolnokinak. Ezeket szét kellett volna futtatni, hogy a végén már a seggükön vegyék a levegõt, aztán berámolni párat. Nagyon nem tetszett a taktika, a körülöttem ülõknek sem. Nem kellene ezt a játékot erõltetni, 11 ember ellen csak szenvedés lesz.

Dibusz nagyokat fogott. A Paks lendületét meg kell törni jövõhéten, Ferike biztos hozza majd a favágó taktikáját, mint tette azt tavasszal a kecsóval.
Tapadunk a kondára.

Dum spiro, spero.

én azért nem vok teljesen elégedett. 6-8 gólt simán rúgni kellett volna.
a debrecen sem sz@rozott 2 hete...

és a tiziig nem nagyon volt helyzetünk sem

szabii98
Végeredmény:
Videoton - PMFC-Mathias
5-1
Frõhlich 24'
Nikolic 27'(11-es)
Vinicius 37'
Nikolic 44'
Sándor 71'
Alvarez 77'

Szép volt ! 😊

I met God. She's black

szabii98
igazad van. 😊
mindegy, a lényeg, hogy még idõben láthatom a csapatot 😊

I met God. She's black

banok
A UPC-n van Sport2 csak olyan csomagra kell elõfizetni. És port.hu rulez

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

szabii98
nem láttam sehol kiírva :o
de amúgysincs, hála a kedves upc-nek 😄

I met God. She's black

banok
Sport2-t nem ismered?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

szabii98
miért nem adja tv a meccset?😄
na mindegy. Félidõben 3-1, Niko idén 5 gólnál tart. Jó szezon lesz ez. Csak ne bíróznának ennyire az emberek..fõleg , hogy nem is látják a meccset

I met God. She's black

szabii98
pedig akartam venni tavaszi bérletet...vajon megy majd ki szurkolói busz?

I met God. She's black

ressy14
Õsszel 12 milliárd Forint összköltséggel 15..000 férõhelyes új stadion épül Fehérváron ami 2014 õszre készül el. A 2014-es tavaszi és õszi szezont Felcsùton játszuk!...

Dum spiro, spero.

az egyik legerõsebbnek kikiáltott vetélytársat gyûrtük le idegenben. örömteli

a stadionhoz annyi, h az egyik szemem sírna, a másik nevetne. lehetne másra is költeni az országban (gondolom nagyrészt "állami támogatásból" lenne) és a 3-4000 embernek télleg nem nagy szükség. viszont télleg nagyon elavult ez a stadion már

szabii98
Jol hangzik, es mivel nagy stadionepitesekben van az orszag, lehetne is belole valami. De gondolom ezzel nonenek a jegyarak. Kivancsian varom a fejlemenyeket😄

I met God. She's black

ressy14
na szóval Márk, RBD hozzászólás stadion témában:

"mivel "csak" hallottam, ezért nem is biztos , h ez lesz...

de ha már OV megemlítette, akkor gondolom lehet róla beszélni.

a mostani fõlelátó marad, de ez is átalakításon esik át, ami a design részét fogja megváltoztatni.

a mostani teljes földlelátót elbontják, és szemben egy ugyan ilyen épül, mint a mostani fõlelátó.

A kapu mögötti részeket pedig behozzák teljesen, így eltûnik az egykori futópálya maradványa, közelebb lesz a tábor a pályához.

Az egész stadion egy szintben lesz fedett - bár remélem, h a mostani beázásokat is kijavítják!

a Csíkvári egy részét 4 sávosra bõvítik, és parkolók is normális kialakításra kerülnek.

Mivel nem kell teljesen új stadiont építeni, ezért nem is lesz horribilis az összeg, de a végeredmény sztem nagyon impozáns lesz a számunkra."

Dum spiro, spero.

szabii98
kitudja, lehet õk tudnak valamit. jövõre EL döntõ?xD

I met God. She's black

ressy14
holnap az rbd vezetõje kicsit konkrétabban ír majd az egyik vidis fórumra, de õ ezt már fél éve mondogatja (szurkolói iroda vezetõje is egyben, sok mlsz-es kapcsolattal), orbán mai nyilatkozata után kezdtem elhinni, hogy igaza lehet 😄

egyébként szerintem abszolút felesleges nekünk stadion felújítás, több ember nem fog kijönni, az a 3000 ezer meg eddig is kiment

Dum spiro, spero.

szabii98
én még ilyenrõl nem hallottam

I met God. She's black

ressy14
Vidis fórumokon elterjedt az a pletyka, hogy tavasszal átépítik a Sóstói Stadiont, és az akkorra már elkészült felcsúti stadionban játszuk majd a hazai meccseinket. A látványtervekre azért kíváncsi lennék.

Dum spiro, spero.

szabii98
<#eljen>

I met God. She's black

ressy14
fasza, eddig jók vagyunk

Dum spiro, spero.

szabii98
Végeredmény:
Ferencváros-Videoton
0-2
Nikolic 7', 90'(11es)

I met God. She's black

szabii98
Na, azthiszem megjött az elsõ nagyobb akadály a szezonban.
Ferencváros-Videoton
16:30, Duna TV
Hajrá Vidi!

I met God. She's black

ressy14

Dum spiro, spero.

szabii98
hát, az a minimum..

I met God. She's black

csak és kizárólag egy bajnoki címmel tudnak ezek után kiengesztelni...

ressy14
+ tavaly ezekkel a külföldiekkel jutottunk be a csoportkörbe, akkor volt értelme idehozni õket, most meg már nem? ne járasd le magad az idehányt fröcsögéssel

Dum spiro, spero.

ressy14
a magyarok is ugyanolyan szarok voltak, úgyhogy ez nem jött be.

Dum spiro, spero.

Oziris666
Ezért aztán sok értelme van idehozni ezt a sok külföldit...

szégyen!
rajtunk röhög az ország és európa!!!

szabii98
:///

I met God. She's black

ressy14
Mladost Podgorica - Videoton 1:0, összesítésben 2:2
továbbjutó: Mladost Podgorica idegenben lõtt góllal

<#szomoru1>

Dum spiro, spero.

ressy14
*2 millió juró

Dum spiro, spero.

ressy14
Ahogy várható volt:

Zé Luís (Braga --> Videoton kölcsön) forrás

transfermarkton millió jurót ér

Dum spiro, spero.

ressy14
Kíváncsiságból összeszedtem szerintem mely légiósok feleslegesek nálunk:

- Pajovic (még 3. számú kapusnak is kevés a srác a mostani felkészülési meccsek alapján, ennyi erõvel egy magyar is lehetne a helyén)
- Apostolopoulos (megvettük, játszott 1-2 barátságos meccsen és átpasszoltuk a Puskásnak)
- Mamadu (télen már volt nálunk próbajátékon, akkor nem gyõzte meg a vezetõséget, tavasszal 7 meccset játszott a portugál 2-ben, erre leigazoljuk...)
- Vítor Gomes (lassú, körülményes, pontatlan, játékszervezõként kuka, Mitro klasszisokkal jobb)
- Enete (télen próbajáték, akkor nem kellett, ment a Puskásba, ott 60 percet játszott összesen tavasszal, erre leigazoljuk...)
- U. Nikolic (2 éve még reménységnek tûnt, azóta nem fejlõdött semmit, kb. Zsótérral egy szinten vannak, csak a magyar srác fiatalabb),
- Evandro (egyszer már jól leszerepelt nálunk, remélem sikerül elpasszolnunk),
- Peric (esélyt sem kapott anno, aztán küldözgettük mindenhova, talán eladjuk). Ez 8. hmm

Paraiba, Alvarez, Brachi és Lupeta kérdõjel, õk szerintem tudnak jobban is játszani.

Dum spiro, spero.

szabii98
nagyon ráültünk az eredményre..
Stopira nem kezdetése pedig érthetetlen számomra 😄

I met God. She's black

ressy14
Pár meglátás tegnapról:
- miért Oli játszott jobb bekket, ha fél éve nem volt pályán?
- Mamadut miért igazoltuk le és miért õ kezdett Stopi helyett?
- Vitor Gomes miért nem tud pontosan és gyorsan passzolni?
- Alvarez miért alibizik?
- Niko miért képtelen megtartani a labdát és talpon maradni?
- Kokó miért csak 2 értelmes megmozdulást tudott csinálni?
- a 2. félidõben miért nem akartunk gólt lõni?

Dum spiro, spero.

szabii98
a második félidõ tényleg nagyon fos volt..
idegenben tolunk egy honvédos 4-et és kész 😄 remélem 😄😄

I met God. She's black

ressy14
kalap szarok voltunk ne viccelj már

ezeket gólokkal kellett volna ütni, alig volt helyzetünk, a többség csak alibizett. Gomes elkúrta a taktikát és a felállást is, most szenvedhetünk idegenben is

Dum spiro, spero.

szabii98
Gyurcsó góljáig nagyon jók voltunk, persze a tizi után.
Legalábbis én így látom . Kokó nagyon jól játszott szerintem😄

I met God. She's black

ressy14
"A Mladost Podgorica fõprofilja a játékosok kinevelése, ezért csak elvétve foglalkoztatnak 25 évnél idõsebb labdarúgókat. Egyébként az egyik leghíresebb montenegrói csapat, a Buduænost Podgorica fiókcsapataként szerepelnek, a legtehetségesebb játékosok a Mladosttól a Buduænost együtteséhez kerülnek. Azt is elárulták, hogy szurkolótáborral nem rendelkezik a csapat, csupán a rokonok, ismerõsök szoktak kijárni a meccsekre , ezért a podgoricai visszavágón sem számítanak túl sok hazai nézõre"

LOL, komoly csapat benyomását keltik 😄

Dum spiro, spero.

igen, már ki vagyunk éhezve a jó kis magyar meccsekre 😄
ressy14
picit beleéltem magam, igen holnap 😄

Dum spiro, spero.

Mármint holnap, nem?
ressy14
Ma egy legalább 3 gólos sikerrel leszek csak elégedett, jó lenne eldönteni a továbbjutást már most. Kb. egy magyar kiesõjelölt szintjén vannak.

Dum spiro, spero.

szabii98
Na ki jön meccsre?😊

I met God. She's black

szabii98

I met God. She's black

ressy14
Hivatalos:

Európa Liga selejtezõ 1. kör: Mladost Podgorica (montenegrói) - Videoton FC
odavágó: július 4. Székesfehérvár
visszavágó: július 11. Podgorica

Dum spiro, spero.

ressy14
1. kör: Mladost Podgorica (montenegrói) - Videoton
odavágó: július 4. (a helyszín még nem eldöntött, mivel 2 montenegrói csapat is ugyanabban a stadionban játszaná az odavágót)
visszavágó: július 11.

2. kör: FK Senica (szlovák) - Videoton
odavágó: július 18. Szenice
visszavágó: július 25. Székesfehérvár

Dum spiro, spero.