Vasas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Ez már a vég! Asszem Sanyi bácsi csapatot válthatna!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Vágom, én csak azt akartam ezzel mondani, hogy egy jobb csapat ellen szereztünk pontot idegenben. Szerintem ez azért mutatja, hogy képesek vagyunk meglepetésekre

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Rudee
Írtam én valahol hogy jobb a Vasas? Nem emléxem rá. Arra akartam utalni, hogy az a döntetlen nem azt jelezte, hogy hú de jó a Vasas.

Szar Bayern, szar Bayern :)

B0B0
Lényeg, hogy kiesni nem fogunk (remélem) :)

B0B0
Attól még jobb csapat mint mi nem?

Rudee
Azt jelezte, hogy Böõr és Bogdanovic nélkül már nehezebb dolga lesz idén a debrecenieknek.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Szerintem meg az utóbbi három meccsünk az.

1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail

B0B0
Szerintem a Debrecen elleni döntetlen azért jelzésértékû nem?

Egy olyan szezonkezdés után, amikor az elsõ 8 fordulóban egyszer utaztunk el Pestrõl. Gyenge csapatoktól idegenben kikapunk, otthon vagy kijön a lépés és nyerünk vagy nem és csak pontot rabolunk kínkeservesen, a jobbakkal szoros döntetlent játszunk. 8-10 hely között leszünk valahol, bármennyire is többre számítottam szezonkezdetkor.

1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail

B0B0
Ugyan miért? Voltunk vár ötödik helyen is két fordulóval ezelõtt

Viccelsz, ugye?

B0B0
Látsz esélyt arra, hogy idén bent legyünk az elsõ hatban?

B0B0
Látom a Bayernt viszont szereted! Helyes! :)

B0B0
Na végre egy Vasas drukker! :)

Kit--Kat
Én régen XIII. kerületbe laktam, szóval alap volt drukkolni a vasasnak:)

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Taranov
Nekem sincs gondom a Vasassal, de Magyarországon nincs kedvenc csapatom, mindegyik szuper :D

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Nh Shevits
köszönjük a magvas gondolatokat.

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

000000
erf
er
er
er
ererer
er
er
er
er
er

re
e

The FlashBack
lesznek
.. és specc szeretem a vasast te utés vagyok:D

Feleannyian se:)

nekem semmi bajom a vasassal, de nem vagytok annyian -.-
B0B0
Ki mikor, hogy és ki miatt szerette meg a Vasast?
Az én családom tradícionális Vasas drukkerekbõl áll(t)! 9 évesen voltam kint elõször egy focimeccsen, a többi jött magától :)

B0B0
Minden kedves Vasas szurkolónak és drukkernek! Van Fradi fórum? Rendben! Akkor legyen Vasas fórum is! Bizonyítsuk be, hogy mi is vagyunk annyian!!!!

HAJRÁ VASAS!!!!!!!!