Miért hazudnak a nők?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darwin még nem tudta tanulmányozni a gerincesek puhatestüvé válását,de 100 évvel késõbb már lett volna lahatõsége?

Ramadamammy rapidrandi

PíszLávJuniti
Úgylátom nem szoktál túl gyakran emberekkel kapcsolatba lépni, vagy nincs elég tapasztalatod 😊

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

[Jakuza]
Ja, hogy CSAK.
Igy mar ertem. Tiszta es vilagosan logikus magyarazat.
Remelem mesz majd targyalasra, ahol a biro majd azt feleli miert ultetnek le, hogy CSAK. <#hehe>

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

PíszLávJuniti
Na nem azt mondom, hogy ha haszna származik belõle akkor jogos, csak legalább az emberi gyarlóság számlájára írható a dolog.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
És erre csak visszakérdezni tudok, miért jó bárkinek hogy hazudjon neked, pláne ha mégcsak semmi elõnye, haszna nem származik belõle ? CSAK.

[Jakuza]
Mar pardon de nem az az eredeti kerdes, hogy szimplan miert hazudnak az emberek.

Csak multidezonek:

"Tisztelet a kivételeknek,... a legtöbb nõ miért hazudik ahelyett,hogy korrekten elmondaná mi is nyomasztja,mi a baja,vagy ha szakitani akar miért nem mondja el õszintén?"

Tehat fokent az a kerdes, hogy miert gerinctelenek a nok szakitaskor (legalabbis a nagy tobbseg, pontosabban majdnem az osszes 😛 )

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Membrah
jah

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

PíszLávJuniti
mindenki hazudik, nem a nõk kiváltsága 😊 így szép a világ

Membrah
sok okos ember van itt..azt látom...nem baj srácok,a nõk hazudnak,szar az élet..."tudom"

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Olvasgatok idézeteket és ezt találtam, gondoltam, hátha valakinek tetszik.

"A hazugságot azért találták ki, hogy ne fájjon az igazság."

megvan a mai ész- és igazságosztónk?

Ramadamammy rapidrandi

miértis? mert megérdemlitek

:-]

meg vissza.

techno\'

krisztike
de aztán jó nagyot ...😄DD

Scheisse 😞

Ramadamammy rapidrandi

krisztike
magyarul is elmondanád ?
nem beszélek németül 😞

Nem semmi emberek vannak:
Auch ohne die Streithähne Zinedine Zidane und Marco Materazzi wird das Stade de France zum Hexenkessel. Der gesperrte Provokateur Materazzi heizte die Stimmung noch an. In der «Gazzetta dello Sport» plauderte er munter über den finalen Kopfstoß-Eklat und forderte vom französischen Nationalhelden: «Komm Zizou, entschuldige Dich bei mir.»

Ramadamammy rapidrandi

krisztike
aha

Önkormányzati választások 2006

Ramadamammy rapidrandi

krisztike
mi lesz a címe ?

hamarosan újabb sci-fi mûsor lesz,végeredmény október elsején!

Ramadamammy rapidrandi

krisztike
ez így van ...

krisztike
hogy oda ne rohanjak ...😊

hazugság nélkül a hazug világ dõlne össze. és azért nem kár. nekem az új világ kell
hazugság nélkül összedölne a világ
mért ? mert minenki hiu, emberek vagyunk ez van 😊

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

A valóság túl nagy ahhoz, hogy a meghatározások teljes érvényûek lehessenek 😊
Én meg a betegséggel nem értek egyet- többek között. Szerintem egy férfi sokkal jobban elhagyja magát ha valami baja van ha csak egy egyszerû megfázásról is van szó.
Én a fiatal fiúkat együgyûeknek vélem, mármint a többséget. Õrjöngve motoroznak, viháncolnak, nevetgélnek. Ez nem filozofikus elmére vall.
Egy fiatal fiú sokkal jobban hasonlít a nõkre, mint a férfi-energiára, de a nõk vonzódnak az ilyen együgyûekhez, mert egészségesebbnek tûnnek õnáluk. Melyik nõnek is kell ugye egy gondok közt hánykódó gondolkodó mély ember?

A wc-deszkához annyit, hogy én egyszerûen nem hajtom fel, és kész. Legfeljebb letörlöm utána. hehhe

Sztem azok a nõk hiúk, akiknek nagyon fontos, hogy néznek ki, és hogy hány pasijuk lehet. Akik életét a nemiség nagyban alakítja. Sztem a korral nagyban csökken a hiúság mértéke is.
Felfogható pótcselekvésként is: ezzel töltik el az idejüket, ahelyett, hogy fontosabb problémákkal törõdnének, valamint beleillik a kép az otthon-centrikusságukba
[Jakuza]
Azert az egyugyuseggel nem ertek egyet.
Ez igy nem fedi a valosagot.
Viszont a talmi es aldolgok hatalmassa noveszteseben igen.
Pontosan olyan dolgokat nagyit fel egy no, aminek semmi gyakorlati jelentosege nincs.
Pl gyurodes a ruhan, pipiskedes a tukor elott (a hiusagabol adodoan), amikor rendet tesz, es kozben kaoszt okoz.
Meg a rendrakassal nem is lenne baj, de az hogy miert baj ha egy ujsag mondjuk 1 meterrel messzebb van leteve az asztalon, egyszeruen erthetetlen.
Raadasul a kis butus nem veszi eszre, hogy ezzel a sajat eletenek idejet lopja el sajat magatol.
Ezert mondtam, hogy csak egy no foglalkozik a WC deszka helyzetenek fontosagaval.
Pedig jelentosege nincs, pontosabban egy ferfi szamara.
Egy no hiusagi kerdest csinal belole, hogy miert nem kenyeztetik el azzal, hogy lehajtjak szamara.
Olyannyira hiuak a nok, hogy a sajat fajtajukra neznek leginkabb irigyen.
Az nem tetszik nekik, ha naluk van szebb no egy akarmilyen helyen.
Eloszor meg felkapja mondjuk a kavezoban a fejet es hosszan meregeti a masik not, ha ott a baratnoje es masodszor latja ugyanazt a not, akkor mar leis kurvazza.
Pedig nem is tett ellene semmi rosszat a masik, mindossze szebb volt nala egy fajtarsa.
Halalosan irigyek tudnak lenni egy masik nore.

jól írod
és még szenvedélyesen imádják a tisztaságot is...
nem tudják hogy mit kell nekünk melózni (már akinek) és az piszokkal jár
igaz, meg kell fürdeni (már amikor kell), de meg kell érteni a mi szemszögünket is

techno\'

A nõies tudatosság szélsõségesen befelé forduló. Egy nõ önmagában él: parányi világ - a lehetõ legkisebb - veszi õt körül. Ez az oka annak, hogy egy nõ érdeklõdését nem igazán tudod felkelteni a hatalmas jelentõségû dolgok iránt. Nem. Nem tudsz vele Vietnámról beszélni, mert nem törõdik vele. Vietnám túl messze van, túl távoli. Õ inkább a családjával, a férjével, a gyermekeivel, a kutyájával, a bútorokkal, a rádióval, a tévével van elfoglalva. Csak egy kicsi világ van körülötte: csupán a minimum. Egy férfinak nagyon nehéz egy nõvel intelligensen beszélgetnie, mert a nõ körül csak ez a parányi világ létezik - más világban él. A nõ csak akkor szép, ha csendben van: abban a pillanatban, ahogy beszélni kezd, csupa butaságot fecseg. Szeretni tud, de nem tud intelligensen társalogni. Képtelen filozofikus lenni. Ezek a dolgok túlságosan távol állnak tõle, ezért nem törõdik velük. Saját világának kicsiny körében él, ahol õ a középpont. Bármirõl is legyen szó, számára csak annak van jelentõsége, aminek vele kapcsolatban jelentõsége van - egyébként minden más érdektelen. Nem érti, miért foglalkoztat téged Vietnám. Mi történt veled? Hiszen neked egyáltalán semmi közöd a vietnámiakhoz. Hogy dúl-e ott háború vagy sem, az nem rád tartozik. És amikor beteg a gyerek, te akkor is csak Vietnám miatt aggódsz. Nem tudja elhinni, hogy te képes vagy az újságot olvasni, mikor õ ott van melletted.

A nõ világa más. Egy nõ centripetális, befelé forduló. Minden nõ indiai, függetlenül attól, hol él. A férfi ezzel szemben centrifugális, azaz kifelé forduló. Abban a pillanatban, ahogy talál valami kibúvót, elmenekül otthonról. Csak akkor jön haza, amikor már nincs hova mennie, amikor már az összes klub és pub és hotel bezárt. Akkor már mi mást tehetne? Nincs hová mennie, hát hazamegy.

A nõ mindig otthon-centrikus. Csak akkor megy el otthonról, ha muszáj, ha nem tehet mást. Egyébként otthon-központú.

A férfi egy igazi csavargó, egy vándor. A családi élet egészét a nõ teremti, nem a férfi. Tulajdonképpen az egész civilizáció a nõ miatt létezhet - a férfinek ehhez semmi köze. Ha lehetne, akkor a férfi csak vándorolna - otthon nélkül, civilizáció nélkül. A férfi kifelé, a nõ befelé törekvõ: a férfi extrovertált, a nõ introvertált. A férfit mindig jobban érdekli valami rajta kívül álló dolog, ezért tûnik egészségesebbnek. Hiszen amikor túl sokat foglalkozol magaddal, egy idõ után beteggé is válsz. A férfi ezért boldogabbnak tûnik.
A nõk mindig szomorúbbak, és túl sokat foglalkoznak önmagukkal. Egy kis fejfájás, és máris aggódnak, mert õk belül élnek - a fejfájás egyre csak nõ és nõ, végül aránytalanul naggyá válik. Egy férfi könnyen elfelejti a fejfájását, mert még sok más dolog van kívül, amiért fájhat a feje. Annyi bosszúsággal és gonddal veszi körül magát, hogy még csak lehetõsége sincs arra, hogy észrevegye az igazi fejfájást, és megértse annak okát. Számára ez olyan jelentéktelen, hogy teljesen megfeledkezik róla. Egy nõ mindig aggódik - valamit megérez a lábában vagy a kezében, a hátában vagy a gyomrában... mindig történik valami, mert a tudatossága befelé összpontosul. Egy férfi kevésbé beteges, sokkal egészségesebb, sokkal kifelé irányulóbb, jobban érdekli, mi történik másokkal.

Nos ezt persze nem én írtam, hanem Osho A fû nõ magától címû könyvében. 😊)

Ettõl függetlenül egyetértek vele, és jól rávilágít a helyzet okára. Persze általánosítás, így is érvelhetnének egyesek; én úgy fogom fel, hogy ez a férfi és nõi alaptípusokat jellemzi, a többséget.
Magamon viszont sok nõi vonást észreveszek, én introvertált típus vagyok, és sokat rágódok dolgokon. Viszont érdekel a külvilág, és nem képzelek úgy betegségeket magmnak, mint a nõk. A fiúkat tényleg egészségesebbnek lehet látni, sokat nevetnek mosolyognak, de abban biztos vagyok, hogy ez a tulajdonságuk az együgyûségükbõl fakad, és a gondolattalanságukból.
A nõk jobban tudnak szeretni, nálam feltétlenül jobban, a gondolkodásban labdába se rúghatnak mellettem 😊
A szívüket jobban megélik, ezért bátrabbak. A férfiak gyávábbak, bár magamból indulok ki.

Bátornak kell lennünk fiúk..

" Csak élj lazán és természetesen!"
Rendben,majd igyekszem!Meghivót majd postázzuk!

Ramadamammy rapidrandi

lemaradt a végérõl a
SEM!

Ramadamammy rapidrandi

[Jakuza]
Ha azon mulik elvalok tole es egybol el is veheted. 😛

továbbra is maradok olyan hülye mint voltam...bár innen azért már erõsen nehéz lenne a lejtõre kerülni!
Sztem a nézeteltérést nem veszekedésre kell felhasználni,nem egyforma az ujjunk!

Ramadamammy rapidrandi

Membrah
nem változtál..😄

Válás lesz a vége,gyerekek!

Ramadamammy rapidrandi

Membrah
-.-

Membrah
fúúú..te bezsélsz logikáról..olvass utána mit írtam,egyszer talán le esik...

[Jakuza]
HA neked mindegy, akkor minek emlited meg, hogy azert is igenytelenek a ferfiak, mert nem hajtjak maguk utan fel a WC kagylot ? :]
Fura egy logika. -.-

Netán ifjú házasok vagytok?😊

Ramadamammy rapidrandi

Membrah
sárdobálás..mintmondtam szetereotípiákat,amit már régóta mondnaka mások is,sárdobálásokat én is tudok írni..ez csupán az lett volna,nekem8 miylen pozícióban avn az a sz**....-.-

gercse
az élet kifürkészhetetlen dolgai 😊

sziasztok

én ezt a wc-ülõke problémát sosem fogom megérteni😊 mindenki a neki megfelelõ pozícióba állítja, amikor dolga van, nem? ilyen egyszerû. Egy mozdulat. Mit kell ezen vitatkozni?

laca103
bazeg akkor durva lehet...

Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?

Mit keresett Isten a hálószobában c. "mû" egy szarhalom, semmi más! Az én volt barátnõm a könyv miatt kezdett el titokban félrelépegetni, "neki ez jár" címszóval... neveséges az a könyv!
franc0
egyik hozzászólást sem bírom végigolvasni, annyi marhaság van bennük..

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Nos más témákban is van véleményem, a franklyn.virtus.hu címen vannak fent még írásaim, Franklyn néven írtam õket.

Érdemes elolvasni a magyar AJ. Christiantól a Mit keresett Isten a hálószobában c. mûvét. Õ egy megvilágosodott embernek vallja magát, és nagyon szépen ír, csak éppen szerintem inkább nõközelibb álláspontra helyezkedett a könyvében néha. Elég sok helyen látom ezt már, hogy a nõket elkezdik isteníteni ezotériával foglalkozó körökben, meg talán máshol is. Ez így szerintem nem igazságos, mivel az elõzõ hsz-emben mondottak alapján nem érdemelnek meg istenítést, mivel a nõk nem jobbak mint a férfiak. A nõi "energiát" a nõi "pozitív tulajdonságokat" lehet isteníteni, mint ahogy a férfi "energiát" és férfi "pozitív tulajdonságokat", alapkaraktert, de a nõ és férfi mint megtestesült ember sztem már egyáltalán nem isteni, vagy csodálnivaló.
Ennyit errõl.

Mondhatok mást is.. eléggé elszörnyedek, mikor azt hallom az utcán férfiaktól, hogy szeretlek, meg mikor összeölelkeznek. Miért mondja a férfi, hogy szeretlek? Mert a nõ azt akarja hallani, bármi is legyen mögötte. És miért akarja hallani? Elég hihetetlen, de szerintem azért, mert belül nem érez igazi szeretet, se iránta, se a férfi iránt, de legalább hallani szeretné, hogy van szeretet. Mert ha kimondja, akkor már biztos van szeretet... Közben a férfi csak hazudik, a nõ biztat a hazugságra, és mindketten üzletelnek. És közben mosolyognak is. Szóval ezen szörnyülködöm, meg hogy a nõk sorban állnak a plasztikai sebészetnél, meg hogy az orvosok ezt szívesen elvállalják, meg hogy a férfiak felõl erre van igény, meg sokak szépnek hiszik.Meg azon szörnyülködöm, hogy az anyák és apák hogy ferdítik el a gyereket, az osztály és a tanárok hogy szocializálják, és hogy fejet hajt mindenki az elnyomás felett, legyen az egy barátnõ, egy barát, egy tanár, egy anya vagy egy apa elnyomása a gyermek iránt.

Na szóval én elég rosszul érzem át a mai vagy bármikori helyzetet a nemek között, és most is azt tanácsolom magamnak is meg nektek is, hogy ne bízzunk senkiben, csak magunkban, és ne hazudozzunk folyton. Most egy hétig nem leszek, majd aztán írok még.

csaóó
[Jakuza]
Sok altalad leirttal egyetertek. <#eljen>