Miért hazudnak a nők?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ramadamammy rapidrandi
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Igy mar ertem. Tiszta es vilagosan logikus magyarazat.
Remelem mesz majd targyalasra, ahol a biro majd azt feleli miert ultetnek le, hogy CSAK. <#hehe>#hehe>
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Csak multidezonek:
"Tisztelet a kivételeknek,... a legtöbb nõ miért hazudik ahelyett,hogy korrekten elmondaná mi is nyomasztja,mi a baja,vagy ha szakitani akar miért nem mondja el õszintén?"
Tehat fokent az a kerdes, hogy miert gerinctelenek a nok szakitaskor (legalabbis a nagy tobbseg, pontosabban majdnem az osszes 😛 )
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
"A hazugságot azért találták ki, hogy ne fájjon az igazság."
Ramadamammy rapidrandi
:-]
meg vissza.
techno\'
Ramadamammy rapidrandi
Auch ohne die Streithähne Zinedine Zidane und Marco Materazzi wird das Stade de France zum Hexenkessel. Der gesperrte Provokateur Materazzi heizte die Stimmung noch an. In der «Gazzetta dello Sport» plauderte er munter über den finalen Kopfstoß-Eklat und forderte vom französischen Nationalhelden: «Komm Zizou, entschuldige Dich bei mir.»
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
mért ? mert minenki hiu, emberek vagyunk ez van 😊
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Egy fiatal fiú sokkal jobban hasonlít a nõkre, mint a férfi-energiára, de a nõk vonzódnak az ilyen együgyûekhez, mert egészségesebbnek tûnnek õnáluk. Melyik nõnek is kell ugye egy gondok közt hánykódó gondolkodó mély ember?
A wc-deszkához annyit, hogy én egyszerûen nem hajtom fel, és kész. Legfeljebb letörlöm utána. hehhe
Sztem azok a nõk hiúk, akiknek nagyon fontos, hogy néznek ki, és hogy hány pasijuk lehet. Akik életét a nemiség nagyban alakítja. Sztem a korral nagyban csökken a hiúság mértéke is.
Ez igy nem fedi a valosagot.
Viszont a talmi es aldolgok hatalmassa noveszteseben igen.
Pontosan olyan dolgokat nagyit fel egy no, aminek semmi gyakorlati jelentosege nincs.
Pl gyurodes a ruhan, pipiskedes a tukor elott (a hiusagabol adodoan), amikor rendet tesz, es kozben kaoszt okoz.
Meg a rendrakassal nem is lenne baj, de az hogy miert baj ha egy ujsag mondjuk 1 meterrel messzebb van leteve az asztalon, egyszeruen erthetetlen.
Raadasul a kis butus nem veszi eszre, hogy ezzel a sajat eletenek idejet lopja el sajat magatol.
Ezert mondtam, hogy csak egy no foglalkozik a WC deszka helyzetenek fontosagaval.
Pedig jelentosege nincs, pontosabban egy ferfi szamara.
Egy no hiusagi kerdest csinal belole, hogy miert nem kenyeztetik el azzal, hogy lehajtjak szamara.
Olyannyira hiuak a nok, hogy a sajat fajtajukra neznek leginkabb irigyen.
Az nem tetszik nekik, ha naluk van szebb no egy akarmilyen helyen.
Eloszor meg felkapja mondjuk a kavezoban a fejet es hosszan meregeti a masik not, ha ott a baratnoje es masodszor latja ugyanazt a not, akkor mar leis kurvazza.
Pedig nem is tett ellene semmi rosszat a masik, mindossze szebb volt nala egy fajtarsa.
Halalosan irigyek tudnak lenni egy masik nore.
jól írod
és még szenvedélyesen imádják a tisztaságot is...
nem tudják hogy mit kell nekünk melózni (már akinek) és az piszokkal jár
igaz, meg kell fürdeni (már amikor kell), de meg kell érteni a mi szemszögünket is
techno\'
A nõ világa más. Egy nõ centripetális, befelé forduló. Minden nõ indiai, függetlenül attól, hol él. A férfi ezzel szemben centrifugális, azaz kifelé forduló. Abban a pillanatban, ahogy talál valami kibúvót, elmenekül otthonról. Csak akkor jön haza, amikor már nincs hova mennie, amikor már az összes klub és pub és hotel bezárt. Akkor már mi mást tehetne? Nincs hová mennie, hát hazamegy.
A nõ mindig otthon-centrikus. Csak akkor megy el otthonról, ha muszáj, ha nem tehet mást. Egyébként otthon-központú.
A férfi egy igazi csavargó, egy vándor. A családi élet egészét a nõ teremti, nem a férfi. Tulajdonképpen az egész civilizáció a nõ miatt létezhet - a férfinek ehhez semmi köze. Ha lehetne, akkor a férfi csak vándorolna - otthon nélkül, civilizáció nélkül. A férfi kifelé, a nõ befelé törekvõ: a férfi extrovertált, a nõ introvertált. A férfit mindig jobban érdekli valami rajta kívül álló dolog, ezért tûnik egészségesebbnek. Hiszen amikor túl sokat foglalkozol magaddal, egy idõ után beteggé is válsz. A férfi ezért boldogabbnak tûnik.
A nõk mindig szomorúbbak, és túl sokat foglalkoznak önmagukkal. Egy kis fejfájás, és máris aggódnak, mert õk belül élnek - a fejfájás egyre csak nõ és nõ, végül aránytalanul naggyá válik. Egy férfi könnyen elfelejti a fejfájását, mert még sok más dolog van kívül, amiért fájhat a feje. Annyi bosszúsággal és gonddal veszi körül magát, hogy még csak lehetõsége sincs arra, hogy észrevegye az igazi fejfájást, és megértse annak okát. Számára ez olyan jelentéktelen, hogy teljesen megfeledkezik róla. Egy nõ mindig aggódik - valamit megérez a lábában vagy a kezében, a hátában vagy a gyomrában... mindig történik valami, mert a tudatossága befelé összpontosul. Egy férfi kevésbé beteges, sokkal egészségesebb, sokkal kifelé irányulóbb, jobban érdekli, mi történik másokkal.
Nos ezt persze nem én írtam, hanem Osho A fû nõ magától címû könyvében. 😊)
Ettõl függetlenül egyetértek vele, és jól rávilágít a helyzet okára. Persze általánosítás, így is érvelhetnének egyesek; én úgy fogom fel, hogy ez a férfi és nõi alaptípusokat jellemzi, a többséget.
Magamon viszont sok nõi vonást észreveszek, én introvertált típus vagyok, és sokat rágódok dolgokon. Viszont érdekel a külvilág, és nem képzelek úgy betegségeket magmnak, mint a nõk. A fiúkat tényleg egészségesebbnek lehet látni, sokat nevetnek mosolyognak, de abban biztos vagyok, hogy ez a tulajdonságuk az együgyûségükbõl fakad, és a gondolattalanságukból.
A nõk jobban tudnak szeretni, nálam feltétlenül jobban, a gondolkodásban labdába se rúghatnak mellettem 😊
A szívüket jobban megélik, ezért bátrabbak. A férfiak gyávábbak, bár magamból indulok ki.
Bátornak kell lennünk fiúk..
" Csak élj lazán és természetesen!"
Ramadamammy rapidrandi
SEM!
Ramadamammy rapidrandi
Sztem a nézeteltérést nem veszekedésre kell felhasználni,nem egyforma az ujjunk!
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Fura egy logika. -.-
Ramadamammy rapidrandi
én ezt a wc-ülõke problémát sosem fogom megérteni😊 mindenki a neki megfelelõ pozícióba állítja, amikor dolga van, nem? ilyen egyszerû. Egy mozdulat. Mit kell ezen vitatkozni?
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Érdemes elolvasni a magyar AJ. Christiantól a Mit keresett Isten a hálószobában c. mûvét. Õ egy megvilágosodott embernek vallja magát, és nagyon szépen ír, csak éppen szerintem inkább nõközelibb álláspontra helyezkedett a könyvében néha. Elég sok helyen látom ezt már, hogy a nõket elkezdik isteníteni ezotériával foglalkozó körökben, meg talán máshol is. Ez így szerintem nem igazságos, mivel az elõzõ hsz-emben mondottak alapján nem érdemelnek meg istenítést, mivel a nõk nem jobbak mint a férfiak. A nõi "energiát" a nõi "pozitív tulajdonságokat" lehet isteníteni, mint ahogy a férfi "energiát" és férfi "pozitív tulajdonságokat", alapkaraktert, de a nõ és férfi mint megtestesült ember sztem már egyáltalán nem isteni, vagy csodálnivaló.
Ennyit errõl.
Mondhatok mást is.. eléggé elszörnyedek, mikor azt hallom az utcán férfiaktól, hogy szeretlek, meg mikor összeölelkeznek. Miért mondja a férfi, hogy szeretlek? Mert a nõ azt akarja hallani, bármi is legyen mögötte. És miért akarja hallani? Elég hihetetlen, de szerintem azért, mert belül nem érez igazi szeretet, se iránta, se a férfi iránt, de legalább hallani szeretné, hogy van szeretet. Mert ha kimondja, akkor már biztos van szeretet... Közben a férfi csak hazudik, a nõ biztat a hazugságra, és mindketten üzletelnek. És közben mosolyognak is. Szóval ezen szörnyülködöm, meg hogy a nõk sorban állnak a plasztikai sebészetnél, meg hogy az orvosok ezt szívesen elvállalják, meg hogy a férfiak felõl erre van igény, meg sokak szépnek hiszik.Meg azon szörnyülködöm, hogy az anyák és apák hogy ferdítik el a gyereket, az osztály és a tanárok hogy szocializálják, és hogy fejet hajt mindenki az elnyomás felett, legyen az egy barátnõ, egy barát, egy tanár, egy anya vagy egy apa elnyomása a gyermek iránt.
Na szóval én elég rosszul érzem át a mai vagy bármikori helyzetet a nemek között, és most is azt tanácsolom magamnak is meg nektek is, hogy ne bízzunk senkiben, csak magunkban, és ne hazudozzunk folyton. Most egy hétig nem leszek, majd aztán írok még.
csaóó