Ábrázoló geometria
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Látom régen nem írtak ide... :S
Ha van valaki aki nagyon vágja és segítene nekem megköszönném... :D
2 feladatban kellene...
Elõre is köszönöm!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh
\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh
\':..:\'
már a láthatóság kihúzását sem értem, ezt ránézésre kellene tudni?
nincs esetleg egy program amiben megrajzolva kiírja a láthatóságot?
Minnél több idõt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
\':..:\'
A síkot leforgatod, hogy horizontsík legyen belõle, ott rászerkeszted a hatszöget, majd visszaforgatod.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
mindegy valamit tákoltam, legfeljebb visszadobja a tanár
ha valakinek vannak érthetõ jegyzetei, megköszönném ha megosztaná
csak azért kérdezem mert pl. ábr.geó az építész szakon (nekem ez volt) totál más mint amit a matematikusoknak kell bemagolni
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Én soha nem tanultam ábrázoló geometriát. Ez nem teljesen igaz, mert egyik rajzomhoz kellett, de az semmi volt egy egész tantárgyhoz szerintem.
Gondolom sokan vagyunk akiket sújt ez az "áldásos" tárgy.
Ezért gondoltam, hogy itt valami eszmecsere indulhatna, jegyzetek, scannelt rajzok, tapasztalatok, tutorialok,és egyéb ehhez kapcsolódó témában.
Én sajnos sík hülye vagyok a dologhoz, de remélem majd jönnek olyanok akik átlátják.