optimalizálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Ashampoo WinOptimizer-rõl mi a véleményetek?Használta már valaki közületek?
Download Links
http://hotfile.com/dl/64219118/ce0d800/TU2011.10.0.10.3.Beta_.rar.html
Mirror
http://www.fileserve.com/file/vBF6HRs/TU2011.10.0.10.3.Beta_.rar
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Mert nekem állandó jelleggel itt jelzi a tálcán nagy felkiáltó jellel,hogy töröljem a Prefeth könyvtárból az adatokat..de hiába..CCleaner-rel is próbáltam,az sem segített..No sebaj..
A TuneUp Utilities 2010-el kapcsolatosan..Nem tudja valaki,hogy miként tudnám ezt a problémát orvosolni:"Prefetch data deleted"?..Mert hiába törlöm eme könyvtár tartalmát..ez a gond még mindig nem oldódik meg..
Ha olyan jó lesz mint a defrag szoftverük akkor örülhetünk.
Nem pedig hogy szorjátok a poénokat.
Akkor tud errõl valaki mondani valamit?
Egyébként ez a progi /mármint a win optimizer is tudja az automatikusan induló progikat blokkolni /és még sok minden mást is.
Egyébként nagyon jól töröl internetes regisztációs bejegyzéseket és elveszett fájlokat.
Na meg ha ezzel törlöd a lomtárat nincs olyan progi ami vissza tudná állitani .
Aki még nem használta próbálja ki.
egy próbát megér......
Volt egy teszt meddig birja tûzfal nélkül virus mentesen nem tartott sokáig <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Nem kivánt progik elindulása:startup manager
Gyorsabb indulás:bootvis
Kettõ kombinációja sok egyéb mellett:Tweak Xp
A processzorok füsttel mûködnek. Ha kiszáll belõlük a füst, nem mûködnek tovább!
nekm ezke a dolgok alapból is ki vannak lõve és mivel nm telefonos netem van ezért az aoutomatikusan gyün a falból: )
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Fákjúal!
Fákjúal!
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Fákjúal!
Fákjúal!
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Most kezdtem használni az Ashampoo Win Optimizer platinium suite 2 progit.
Van benne egy ilyen rész hogy dupla dll fájlok keresése és törlése.
Van amit pirossal jelöl ki van amit feketével a keresés után.
Namármost azt nem tudom hogy mit szabad itt törölni és mit nem.
Vagy lehet törölni az összeset?
Aki használja ezt a progit adjon egy kis okosságot.
Köszi