Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
hátmert konkrétan a joymax világ életében lesz@rta a játékosokat és ellehetetlenítette az egészet SZÁNDÉKOSAN. mindent tönkretettek és fizetõssé tették a játékot free to play néven.
eleve ott kezdõdött hogy leszarták a goldminereket és hard bottereket, nem volt lényeg a bugolás meg minden illegális, csak fizessenek. belépni a szerverre is csak premiummal lehetett, mert annyira crowded volt. anno 2000 volt a férõhelyek száma, emelték 2500re és mindig minden szerver crowded volt.. sosem lehetett belépni. a botok meg azért jöttek ki, mert lehetetlen kézzel fejlõdni annyira nehéz. de persze jópénzért lehet venni a premiumod mellé skill exp helpert is.. mindent csak pénzért tudsz venni, régen nem lehetett silkes itemet sem stallba tenni. tehát vagy fizettél a grab petért v nem volt neked.
a support gyakorlatilag nemlétezett csak elvben. egy levélre sem válaszoltak soha és mindig érdektelenek voltak az egész játékkal kapcsolatban.. ezt az emberek 99%-a belátta és leléptek. a rev6 támogatás csoda h él még, de mint látod a szerveren ilyen 200 játékosok vannak. a joymax idõben észrevette a hanyatlást, így több játékot is hoztak létre és üzemeltetettek párhuzamban de már vlhogy senki nem tud hinni nekik..
illetve az iSROnak a tört szerverekkel szemben van egy nagyon idegesítõ DELAYe, mintha laggolna és csúszna az egész 1mp-t.. kb ennyi.. a joymax tönkretette az egészet és kb mondhatni szándékosan. egy kicsit kellett volna csak törõdni vele, dehát ez sem telt ki tõlük... a lényeg az volt h fizess és bármit megtehettél. mára már az iSRO teljesen halott, csoda h vannak szerverek(bár már egybevonták õket és így vannak rajta pár százan.. ami nagyon durva, mert akkor 1 szerverre 50 player ha egyáltalán jutna annyi...)

GG joymax! <#eljen>

Mi lett az sro-val? Vagy miért halt ki? Van valami leírás magyarul errõl vagy pár mondatba le tudod írni, mert érdekel. Nekem még ez volt az elsõ mmo játékom, azóta követem a topikot.
ISRO gyakorlatilag évek óta halott, tudjuk miért. Elég megnézni bármely tört szervert, tele vannak, ennyit errõl. Ide vezetett jm csodás üzletpolitikája, szerintem több bevételt termelnek a törtök mint jm üres szerverei 😄

Hi!
Ma reggel (jó pár hét után belépve a játékba) benéztem Hotanba... alig lézengett pár kari...
Nem lehet, hogy annyira kevesen játszanak már, hogy lassan a botok is ingyenesek lesznek, csak térjenek vissza a 'zemberek? :-)
vyxvyv yxvvxy
dragon11
ingyér mindenkit érdekelne😛P

Logikok
ingyen elfogadok egyet 😄DD erre pénzt már nem kült senki ... 😄

Ne olvasd el mert nem szabad!

Akit érdekelne,írjon nekem a [email protected]
Heló mindenki!Isroban volna 16 karim 2 szerveren guildal,mind 100+osak és föként legend ben öltöztetve.Szeretnék nekik gazdát találni....!
Master91
Hali!

13D-rõl mit tudunk? Láttam már videót fegyókról/ruhákról.

Új terület mi lesz?

Meg lesz majd új race, az arabian? :S
ja és ezen a szerveren nem mûködik a bot
www.play-venture.com a régi idõk sro ja
Logikok
ISroval már nem érdemes játszani .. Ez már nem a játékélményrõl szól ,hanem h minél több pénzt szedjenek be az emberektõl .. fõleg a 2-3 órás játékra a privált szerók a legjobbak . Itt találsz Privált szerókat neked ezt ajánlanám ! Ezeken van lehetõség olyan itemeket "kapni" gondolok itt Sun vagy Silk amihez isrobe majdnemhogycsak lehetetlen plusz nem is kell fizetned ! de te döntésed én nem beszéllek le ha ISroval akarod folytatni 😊

dragon11
NINCS LEGERÕSEBB KARAKTER, FELESLEGES ERRÕL KÉRDEZÕSKÖDNI.
NEM, NEM TUDJUK, HOL VAN A LEGTÖBB MAGYAR, NEM VEZETÜNK STATISZTIKÁT.

Ha csak funra vágysz, akkor privát szeró. Viszont ez iSRO topik.

Jatszik meg valaki ezzel a jatekkal? Talan egy honapja tettem fel a kilenst. Csinaltam egy kinai es egy eu karaktert. Mentem, mentem, mendegeltem, es senkit sem lattam szintezni. Lehet, hogy en voltam rossz serveren. Szoval a kerdeseim:

- Melyik a legnepesebb szerver?
- Hol van olyan magyar kozosseg, amelyik megtur egy hobbi-jatekost?
- Honnan, melyik botot erdemes megvenni? A legutobbi informaciom errol az, hogy a Joymax egyfajta botot "tamogat". Barmi massal probalkozol elobb-utobb kivagnak. Ez mennyire igaz?

Mielott nekem ugrananak a fanatikus Silkroad Online rajongok (vannak meg ilyenek?) Tudom mirol szol a zenetabor. Ezt a jatekot nem erdemes bot nelkul jatszani - ha megis, akkor egy jot osszeszokott tarsasaggal, kozben felreszegen beszelgetve a vantrillon, csak a vicc kedveert, napi max. 2-3 orat. Ez utobbira vagyom en is.

Evekkel ezelott a ViSiON guildben guild sorait gyengitettem a RedSea-n. Sracok, ha valamelyikotok, valami csoda folytan olvassa ezt, dobjon egy privatot.

Csok a csaladnak.

És mi ezzel a problémád?
Írtam volna, hogy a google a barátod? Avagy keressem meg én a konkrét e-mail címet?
Gondoltam, ha belinkelem, amit belinkeltem, ott hamar megtalálja, amit keres, tehát segíteni szerettem volna egy kicsit.
Logikok
Te most tényleg ekkora zseni vagy ,h be tudtad linkelni neki ISRO honlapját? ....<#falbav>

Szia
Itt szerintem célt érsz...
hello all. Valaki tudja a Joymax e-mail címét? vagy vmi elérési útját?

csáó.😄
még egy kérdés.😄
hogy lehet lvl 12 es advenced elixirt elõálítani.? sealost és nem sealost.?😄
elõre köszönöm.😄
JackyBoy
hali!
kínai karik közül melyik jelenleg a legütõsebb? iSRO-ban

back from the past.

MilkesFlakon

Server[Aege] Lv[100]\'n [lv100FF] Build:[HybInt Spear]

Jól számolom, hogy ez pont egy fullos party? 😄 Melyik botot használod/használtad?

Hello!

Pavo Szerveren eladó karkterek:

Lv120 Ch nuker (Sword) 13d Legend Sword+8 Shild+6 neve Larkin rev6 megtekintehõ. Van hozzá devil, szedegetõ pet, Felow pet lv116 Sok Avatar

Valamint eladó még 4 Wizard lv115 mind. Egy Wari lv 115. Egy Cleric és Bard lv 115-ek õk is.

Akit érdekel írjon a [email protected]. (nincs sajnos idõm a játékra ezért adom el õket😞 )
Helló!Ma 2 haverral elkezdtem játszani és feltûnt 1-2 változás pl hogy nem esik pénz de ennek utánajártam világos lett ez a tokenrendszer ez oké de azt nem értem h ha bent vagyunk partyban miért nem spawnolnak pt mobok?

csáó.😊
lenne egy kérdésem.😄
ma 120 on vettem fel egy olyan cuccot hogy "Magic Stone Of IronShild"
az mit tud.?
lehet hogy kicsit alap.xd
segítséget elõre is köszönöm.😄
Jani Hun
Sracok kedvet kaptam az isrohoz, az eredetihez, nem torthoz.
A jelenlegi job rendszerben a regi tradelest is lehetcsinalni vmien szinten?

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

Rouge Warlock a legjobb Eu-s pvp karakter per pillanat. Cleric Bard is jó, ha csak pt buffernek akarod használni a karaktered.
Bard,Cleric az már nem jó? 2 offenzív az engem irritálna ha belaggolna váltáskor vagy ilyen probléma nem nagyon van a Seidenkrafton?

Szerintem lock, az a régi rendszerben is jó párosítás.

Rogue-nak mit érdemes másodiknak, most hogy a Bless értelmetlen?

Jani Hun
dual wield axe-osat(bocsi a duplapostér)

Jani Hun
én mondjuk példát vennék a Blizzardról a Joymax helyében.
ugyan ugy ahogy WoWban Cataclysm pachnél, isroban is (nemtudom jelenleg menyni a max szint)simán bevágnék egy xpduplázás-t és teljes quest reformot. Quest buzi vagyok, de unalmas több ezer mobot lefarmolni.

viszont, kézzel napi 3-4 órával mennyi idö most ezzel a token rendszerrel eredetin felhuzni olyan 80ra egy karaktert? mondjuk egy dual-wield

Hajajaj de még milyen sok változás történt ott 😄 Pl összevonták a szervereket,hogy ne legyen olyan feltûnõ,hogy a felébredt játékosok elhagyták a süllyedõ hajót.De nem akarom lehordani az isrot mert tiszteletben tartom,hogy vannak még olyanok akik szeretik és evvel nincs is semmi gond.Én azt javaslom próbáld ki és majd te eldöntöd,hogy a változások pozitívak avagy sem.
Kérdezném, hogy mit változott az elmúlt pár évben az iSRO?
Régebben még ha nem fizettél kb, akkor szívhattál évekig a semmiért.
Látom, hogy most jobban osztogatnak + 70ig segítenek, de ezeken kívül változott még valami?

Szia!
A vitát én is lezártnak tekintem, és én sem szeretnék vitatkozni, és nem is teszem!

Csak annyit fûznék hozzá ,hogy nem rég kb egy hónapja volt egy event (amit megkapott minden játékos nem kellett érte tennie semmit)amiben kaptál 6 darab Stat reset scrollt és 6 darab Skill reset scrolt.
Tehát a karaktered akár 6X egymás után full letudtad resetelni.

Valamint végre itt is bevezették azokat a dolgokat amiket Silkroad-r -n is már. (Ch Fire,Light,Ice 1 mastery lett Force név alatt, lett egy teljesen új Mastery ez a Recovery új pt buff skillekkel, Europaiknál végre leesik a Bless ha nincsen a kezedben a Cleric Road stb stb..)

Bevezették a token rendszert is amivel a Goldbotokat szüntették meg. Viszont bárkinek lehet sos,sum vagy akár sun fegyvere egyéb itemes csak Tokeneket kell rá összegyûjtened.

Itt is vannak fejlesztések és lehetõségek, szerencsére a készítõk észbe kaptak és kapcsoltak.

2010ben indítottam az úgymond "fõkarakteremet". Elõtte is játszottam már de az még az a korszak volt amikor nem bot-oltam és kézzel játszottam. Tehát 3 évnél már régebb óta én is foglalkozom vele.

Nem bántam meg õszintén mondhatom, akkor bántam volna ha maradtak volna bennem kérdések hogy lv120 vajon milyen lehet? milyen egy str milyen egy nuker stb stb. De szerencsére ezeket mind kiprobálhattam Euban és Chban egyaránt.

Elfogadom hogy nem mindenkinek tetszik az isro!

(A kérdés csak annyi hogy a "régi" isroról beszélünk vagy a mostaniról? ami már merõben más mint a régi!)
Elismerem, speciális helyzetben vagyok, mivel a seidenkraft nem az elsõ számú mmo-m, az most GW2, de még SWTOR is elõzi. 😊
WoW-al 4 évig játszottam, kb. 1 éve hagytam abba. Az említett játékok miatt, nekem tetszett.

Seidenkraftban csak tradelek néha, illetve kísérletezek, amit isron nem volna túlságosan költséghatékony végeznem. Statpontokkal és masterykkel próbálgatok olyan összeállításokat, amit isron nem mernék bevállalni, mert bizonytalan a végeredmény. Itt azonban bátran megtehetem, mert ha valami nem jó, nem vesztek vele sokat. Így már talán megérted a motivációmat.

Mindig jössz ezzel az irigység teóriáddal, de esetemben ezzel messze jársz az igazságtól, mert nem akarom, hogy bármi közöm is legyen a jövõben isrohoz, szoptam vele eleget 3 év alatt, elég volt egy életre.

Valójában téged is lebeszélni próbálnálak, mert szerintem bánni fogod késõbb. De belátom, ez reménytelen. Biztosan van valami az isroban, ami neked nagyon tetszik, így nem hagynád ott, elfogadom. Ezennel a vitát lezártnak tekintem. Csak annyit kérek, fogadd el, nem mindenkinek tetszik isro. Kinek a pap...

További jó játékot!

Én így vagyok boldog ember. 😊

Jani Hun
az 1.5 hónap eggyáltlán nemlenne sok, ha nem napi 8 óra ugyan az a monoton xp grind lenne.

nekem a 3000 órányi wowozás után( kb 2700 óra 1 karakterrel) se lett unalmas, igaz, egyre többet vagyok alt karaktereken, hiszem a main már eléggé maxos 😄

nemlenne baj a sro-val részemröl, ha a szintezést felturbóznák, régi és az uj job rendszer combójával,

dehátmsot belépjek 1 órára huzni 1.2%ot? na mennyenek a ****😄

Nem csak 500 silket hanem csomó más dolgot is lehet nyerni az eventekbõl mint ahogy írtam is. Itt megint az jön képbe hogy te még biztos nem nyertél soha semmit ezért tartod unalmasnak a játékot.

1,5 hónap nekem nem sok. Egy Word of Tanksban sem szerzed meg a top tankot 1,5 hónap alatt. Na már most ott meg nincs botolás.. csak kézi játék.
A másik meg abban nem tudom mi a jó hogy egybõl megkapod a top dolgokat?

Neked rengeteg idõ, persze elfogadom menj privát szerverre kapj mindent kézhez és kész, neked az való :-)

Nem hiszem hogy isronál jobb játék nincsen.. pl a már említett Word of Tanksot is nagyon szeretem legalább annyira mint a Silkroadot :-)

Probáltam más mmo-t pl a Wow-ot de az nekem nem tetszik. De ettõl még nem szólom le egyáltalán van akinek az a stílus tetszik és szerintem ezzel nincsen semmi baj.. mindenkinek más jön be... Ennyi :-)

"mekkora pro vagy amiért felbotoltál 1-2-100 karaktert 120-ra, és ezért az egész világ téged irigyel, hogy az már röhögésre ingerel. "

Errõl meg megint nem én tehetek hogy nekem sikerült és neked NEM :-) De nekem 8 hogy mire ingerel téged, részemrõl én soha nem voltam az az irigy típusú ember. Kettõnk közzül egyedül te vergõdsz és figurázól ki de engem nem zavar :-) (Remélem egyszer neked is összejönnek a dolgok és boldog ember leszel.)

Úgyhogy csak hajrá, menjél siedenkrafftolni :-)
"Én épp az elözõ eventen nyertem 500 silket 😊 "

Lottón is szoktak nyerni néhányan, a többség mégse lesz milliomos.
Szerencsére építeni nem túl szilárd érvelés.

"Idõben? 1,5 Hónap alatt 116ról lettem lv 120! :-) Ez nagy áldozat?? :-) Ez sok idõ ? :-)"

Kinek hogy, nekem például rengeteg idõ.
Itt meg is kérdezném, hogy játszottál-e már isron kívül más mmo-val, leginkább olyannal ami nem a koreai grindelõs típusba tartozik?
Mert ezeknek a számoknak összehasonlításban van igazán értelme.
Tehát, ha a 1.5 hónapot annak viszonylatában nézed, hogy manapság ennyi idõ alatt egy AAA kategóriás mmoban kényelmesen megvan 1-2 fullos karakter, bizony nagyon sok idõ.
De ha csak seidenkrafttal is hasonlítjuk össze, akkor ott 116-120 egy hétvége, kézzel.

"És tudom hogy ez fájdalmas dolog meg minden 😞 és most lehet höbörögni meg lehurrogni engem.. de a tény az tény.. Nekem VAN és neked nincs. ennyi. 😞 "

Az egyetlen fájdalmat a rekeszizmomban érzem, mert olyan vakon hiszed, hogy isronál jobb játék nincs is, és mekkora pro vagy amiért felbotoltál 1-2-100 karaktert 120-ra, és ezért az egész világ téged irigyel, hogy az már röhögésre ingerel. <#nyes>

Úgyhogy csak hajrá, én jól szórakozom, meg szerintem más is aki olvassa...

" Aki pedig szeret szopni a semmiért, vagy netán olajsejknek született, az meg menjen isrozni."

Én épp az elözõ eventen nyertem 500 silket 😊 Ha nem hiszed nézd meg a Silkroad oladlát úgyanis kivan írva a nevem az oladlon a nyertesek közt! :-)

Egyik haverom premium ticketet nyert.
Másik egy kártyát amitõl egybõl lv 120 leszel :-)
Elözõ eventen több milló Sp-t szedtem össze :-)

Ez tényleg semmi és nagy szopás a semmiért! valóban igazad van! :-)

"Az a tartalom nem éri meg az áldozatot, sem idõben sem pénzben."

Idõben? 1,5 Hónap alatt 116ról lettem lv 120! :-) Ez nagy áldozat?? :-) Ez sok idõ ? :-)
Neharagudj de ez nem sok idõ! :-)
Lv 120-on 0,80/h -val fejlödöm :-)
Hol itt a probléma ? :-)

"El sem hiszem, hogy van ma még olyan itt aki ezt nem látta már be rég. Ez nem hozzáértés kérdése, ez a játék nem a hozzáértésrõl szól ugyanis nagyon egyszerû, mondhatni minden hülye képes megtanulni."

Nos ha ez neked lassú és sok idõ 1,5 hónap alatt lv 116-ról lv 120 ra akkor neked tényleg a privát szerver való :-)
Úgyanis ha mégiscsak értenél a játékhoz akkor nem írnál róla ilyeneket :/
Elindítani a bot-ot persze az mindenki megtudja tanulni, aláírom de mégsem ennyibõl áll a játék.
Ha lenne hozzá értésed akkor lenne 120-as karaktered. De mivel Nincsen 120-as kertered ezért nincsis hozzáértésed a játékohoz :/
És tudom hogy ez fájdalmas dolog meg minden 😞 és most lehet höbörögni meg lehurrogni engem.. de a tény az tény.. Nekem VAN és neked nincs. ennyi. 😞

De ettõl még szerintem nem kéne sem a másikat fikázni sem a játékot..

Ja és nem vagyok Olajsejk sem! :-)
Sbot meg M bot?? Ember mirõl beszélsz? Most azt hittem,hogy 1 három évvel ezelõtti oldalt nyitottam meg😊"Nekem csak az nem tetszik" nos ez már rég nem errõl szól,hogy milyen botot használnak illetve jó vagy netán gonosz dolog lenne botolni.A botolás már évekkel ezelõtt elbaszta a játékot és ezt már kiveséztük számtalanszor.Kétlem,hogy ez itt bárkinek is újdonságot jelentene.Lényeg,hogy bot volt van és lesz is amin változtatni nem lehet már és,hogy õszinte legyek nem is akarok.Én játszani invitáltam az ide még esetleg feltévedõ urakat avagy hölgyeket.Mind botolunk és senki nem tagadja nálunk.És mégis esténként felmegyünk a szerverre elég sokan és bot ide bot oda de játszunk és igen jókat.Ts-en beszélgetünk közben és ki jobol vagy aréna ,beginer,forgotten stb és abban a néhány órában jól érezzük magunkat míg játszunk,és senkit nem zavar,hogy ki milyen botot használ.Tegnap este közel 40 magyar játékos ismét megvédte Jangam fortresst és hozzá kell tennem feledhetetlen izgalmakban és játékélményben volt részünk közben és senki nem foglalkozott vele ki milyen botot használ.Itt a társaságon és a hangulatról szól már az egész ÉS AZ VAN 😊
Jani Hun
Nekem csak az nem tetszik hogy egybol azzal josz h sbot meg ilyen bot meg olyan bot... pont az baszta el anno a jatek elmenyet h az egesz jatek arrol szolt h reggel bekapcsoltad a botot, dckor meg vissza.. en eletembe nem vlltsm max szintu, nem botoztamde valszeg ezerszer jobban ereztem magam mint aki botolt.. foleg amikor 40 glavier fullstr ment libasorban enpedig boldogan tradelgettem ^^

Az isro-ról mindig eszembe jut a klasszikus vicc a vadászról meg a medvérõl...

Szóval aki élvezni szeretné a játékot, kikapcsolódni az nyugodtan próbálja csak ki a seidenkraftot. Aki pedig szeret szopni a semmiért, vagy netán olajsejknek született, az meg menjen isrozni.

"Az más kérdés hogy vannak akik nem értenek a játékhoz ezért számukra unalmas és vérszegény."

Az a tartalom nem éri meg az áldozatot, sem idõben sem pénzben. El sem hiszem, hogy van ma még olyan itt aki ezt nem látta már be rég. Ez nem hozzáértés kérdése, ez a játék nem a hozzáértésrõl szól ugyanis nagyon egyszerû, mondhatni minden hülye képes megtanulni.

Az isro nem vérszegény és unalmas! Az más kérdés hogy vannak akik nem értenek a játékhoz ezért számukra unalmas és vérszegény.
+1

Néha feljárok nosztalgiázni, teljesen rendben van.
Minden napszakban sokan vannak, nem bugos, nem lagol.
Keveset tradeltem, de szerintem jobok aránya is kellõen kiegyenlített. Vannak ugyan törökök is, de eddig semmi bajom nem volt velük. Teljesen normálisak, nem úgy mint isron volt.

Üdv mindenkinek! Akinek elege van az isro vérszegény és unalmas "játékélményébõl" azt várjuk szeretettel http://seidenkraft.com/ privát szerverén.A szerver kb másfél éve üzemel.Folyamatos karbantartás fejlesztés mellett régi idõk job rendszere,fortress, lv 120/ 13 degre ruha és fegyverzet.Bár személyes tapasztalatom más privát szerverrel kapcsolatosan nincs de számos külföldi játékos szerint a ma fellelhetõ legjobban üzemelõ privát szerver ez.A szerveren egyre több régi isros magyar játékos megtalálható minek köszönhetõen már hetek óta a magyaroké a jangam fortress.Nem mellesleg elismerten a legerõsebb hunter klán is a magyaroké a szerveren.Még mielõtt bárki is fikázni kezdené ezt privát szervert annak halkan megsúgom,hogy ez nem 1 tiszavirág életû szerver.S bot fizetõs verzió jól mükszik,M bot ingyenesen letölthetõ és tökéletesen mûködik.Próbáljátok ki avval nem veszítetek semmit szerintem.Fontos,hogy letöltésnél a HEAVEN szervert szedjétek le.Ha fent vagytok keressétek Romeo99 ,Repsol, Aneko_HUN ,Angi_HUN , Zsuzska_HUN nevû karaktareket.Vagy lehet érdeklõdni Ts 3 sakimano.eu szerveren.Várunk szeretettel minden új illetve régi isros játékost.
JackyBoy
tárgytalan 😊

back from the past.

JackyBoy
halihó!

meg tudná valaki mondani mi ez a Silkroad-R? Miért csinálták és miben más mint az normál iSRO?

back from the past.

JackyBoy
Kicsit romboló tud lenni, mikor a honlapon az elsõ dolog amit meglátok egy lv100 capon bejött unique 😊 (már nem igaz rá, hogy BackTo90s)

De amúgy nem lehet rossz, lehet kipróbálom.

back from the past.