Összeütköznének?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Attól, hogy ezt végre kimondtam, kicsit (job)...ban lehetek!)
\"A Fermat sejtés története\" topik Fermat tételérõl szól: hogy van \"irracionális egész\" megoldás, ami \"...nem felírható...\" A. Wiles nem azt oldotta meg!
Így az, hogy az ANDROMÉDA jelenleg kitérõ pályán közelíti a Tejútat, a közelponti sebességétõl és kritérium távolságától (USP) függõen okozhatja távolodását, vagy zuhanását.
Az árapályban van szerepe annak is, hogy a két galaxis láthatóan ellentétes irányban, az óramutató szerint, és szemben forog.
Néhány adat ismeretében tudnám méretezni az árapály hatását rájuk. Hiszen emiatt indítottam a Fizika- Csillagászat topikot.
Hogy pedig ezek a jelenségek nem csupán a tömegvonzásról szólnak, arról a fizikában a "sötét anyagok" keresése tanúskodik. Amit azonban az Andromédával kapcsolatban nem is említenek. Mert a sötét anyag fizikai Jolly Jóker, bohócsipkája van, és bármire jó, amit a fizika nem akar, vagy nem tud megérteni.
Én viszont az általános árapályra tippelek, mert az megismerhetõ. Például én megismertem. Ki kiváncsi rá? Annak elküldhetek két dolgozatot, amit arról irtam.
\"A Fermat sejtés története\" topik Fermat tételérõl szól: hogy van \"irracionális egész\" megoldás, ami \"...nem felírható...\" A. Wiles nem azt oldotta meg!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
<#wow2>#wow2><#beka3>#beka3>
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Because cheese...
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
másrészt sose tudni az ismeretlenbõl milyen erõk hatásai léphetnek fel az ismert részekben..
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
ha az ember nem pusztítja el a Földet, akkor pár nagyobb meteor biztos lakhatatlanná teszi és még a Nap is be fogja kebelezni, de ha mindezt túléljük, akkor már istenek vagyunk:)
háát akkor bocsi
én mindig is így tuttam :D rosszul tanítanak a suliban??? ilyet..
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Az Androméda galaxis és az Androméda-köd. Az egyik egy galaxis a másik egy vörös porfelhõ, egy kimúlt csillag maradványa. Ne keverjétek a kettõt! :)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
Dragooon:
Az androméda galaxis nem kering a tejút körül
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Viszont lattam mar kepen galaxis osszeutkozeseket, nagyon latvanyosak. :D
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Amugy a galaxisok egesz veletlenul nem tavolodnak egymastol? (vmi képeskönyvben olvastam kiskoromban )
Lehet morrbid, de biztos szép látvány :D