Baj van a géppel?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre is köszönöm!
x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Kis segícsédre lenne szügségem szal mondom<#circling>#circling>
Nem rég töltöttem le a Resident Evil 2-t és mikor mentek elmenti a játék nincs gond de mikor vissza akarom tölteni azt írja ki hogy save failed<#csodalk>#csodalk> ez vajon mért lehet?
És lehet e orvosolni ezt a bajt.
Elõre is THX!
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
ennel marcsak Krisztike nick alatt lett volna murisabb a kepeket posztolni <#idiota>#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
csakhat ez nem az a topik, nemde? <#idiota>#idiota>
De ez jobb oldal
Erisman ha ezt nekem írtad (márpedig ugy látom nekem írtad) akkor nagyon elvagy tévedve! Ugyanis én nem mondtam, hogy vinyot rakatok bele + chippet csak megkérdeztem, hogy mi ez a vinyos dolog meg, hogy, hogy mökxik de te erre mindjárt azt mondod, hogy viheted majd javitani a gépedet!<#confused>#confused>
1. Én nem a PS2 minõségét kérdeztem meg a hozzászolásomban.
2. Pont azt csináltam megkérdeztem egy szervízest EDS-t csak nem a PS2 minõségérõl hanem a a vinyos dologról és arról a bizonyos "berregésrõl"!
Egyik azt mondja kitûnõ, másik azt, hogy egy kalap xar.
Persze az sem mind1, honnan nézzük. A szervizesnek az a jó, ami neked szar, neki ebbõl van pénze.
Azért vagyok rá büszke mert ezelött PC-n gammereltem és ott orba szájjba nyomtam a warezt de olyan szinten (mikor még nem notebookom volt hanem desktop gépem), hogy játékból, naponta olyan 40-50 GB-nyit kaptam kézhez a spanoktól winyon + ba még akkor mentem fájlt cserélni DC++-ra, Torrentere és társaikra egy kis kiegészités képpen! Ennek ellenére most mivel, hogy PC-et már csak netezésre és munkára használom átáltam konzol-ra mint írtam ez 5 hónapja és 8 nappal ezelött következett be és a warezolásaim 85%-kal lecsökentek már ugye nem jáccok és abban a 15%-ban már csak filmekért nézek fel pl: a DC-re!
"A soni annyira szarik a userekre,hogy a gépei még az eredeti lemezt sem bírják sokáig..."
Ha igy lenne a "Soni" a bányász béka feneke alatt volna sztem!
"A vinya kib****tt jó dolg-késöbb kell fejet cserélned-ha van rá zsetonod:Hajrá..." >>> Ebben pedig inkább EDS véleményére hagyatkoznák!<#circling>#circling>
A soni annyira szarik a userekre,hogy a gépei még az eredeti lemezt sem bírják sokáig...
A vinya kib****tt jó dolg-késöbb kell fejet cserélned-ha van rá zsetonod:Hajrá...
ha magic5 van benne te is megtood csinálni ha más azt is csak bonyásabban...
E.D.S. -> Electrical Devices Service New games,movies.
akkor a csipp romolhatott volna el? tapasztaltatok már ilyet? tegnap még vitte a másoltakat, de egy idõ után meg nem, azt hittem a lemezeim mentek tönkre, de egyszerre mind? nem hiszem
elállítódhatott valami? mi lehet vele? hogy lehet szétkapni a slimet? nem láttam rajta csavarokat, csak lukakat, ezzel kellene? vagy pattintós?
Ugyláccik mindenkinek jo a gépe...
Komolyra fordítva,léteznek tesztlemezek,amin imitálva vannak a külömbözõ karc,ujlenyomatok a HQ nedisnél cca.7e forint...
Lehet még mérni a focus,ill track diagrammokat oscilloscop-al 100e~egészen a csillagos égig terjed az áruk/Ez létezik programban is,de ne ugy képzeld el,hogy letöltöd azt'kész.../
Amugy meg e gépedre a probléma megoldása most nehéz...Mo.-n va nfej csa qva drága.Rendelni meg akárhonnan tucc rengeten oldal van ami ezzel foglalkozik.
Majd nemsokára nekem is jön a szállitmány belõle.
Lammernak lesz egy jó napja...<#idiota>#idiota><#nyes>#nyes>