Baj van a géppel?

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok, János vagyok! Megjött a Network Access Disk (a vékony PS2-höz, PAL) és a tesztnél (DNAS) kiakad (piros lesz). Megmondaná valaki, hogy mi a hiba? ADSL (512) van és ruter. A ruter beállítások jók, másik három PC is rá van kötve.
Elõre is köszönöm!

Okami Amaterasu
hali srácok meg tudná mondai vki miért kattaog a a gamecubom mikor behozom a térképet a metroid 2-be...ez normális vagy vmit rosszul csináltam?..4szeresen irom rá a gameket..most forult elöször elö..1 hónapos gépnél..

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

dinomano
hosszabb game-eknel 2 mentest csinaltam mindig PS1en, külön mem.karokra(FFVII, FFIX...)

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

dinomano
valoszinüleg hibas a mentes, talan tul koran kapcsoltad ki menteskor a PS-t(gondolom PS1-en tolod, nem PC-n), vagy egyeb okbol elkurodott a mentes... kezd ujra, mast nem tehetsz sztem...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Irvine1990
Üdv all.

Kis segícsédre lenne szügségem szal mondom<#circling>
Nem rég töltöttem le a Resident Evil 2-t és mikor mentek elmenti a játék nincs gond de mikor vissza akarom tölteni azt írja ki hogy save failed<#csodalk> ez vajon mért lehet?
És lehet e orvosolni ezt a bajt.

Elõre is THX!

Mi a problem?

biomage
attol még feljöhetne

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Sok melója lett <#alien2>

biomage
vajon hová tünt EDS nagyon népszerü volt novemberben

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Nem is kapott érte büntit!

Lammer
kicsit felviditottad a topikot, sebaj, ennyit meger <#idiota><#papakacsint>

ennel marcsak Krisztike nick alatt lett volna murisabb a kepeket posztolni <#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

petyka2
Most nézem rossz helyre raktam...megérdemlem...

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

BONO
Köszönöm Petyka, hogy válaszoltál a kérdésemre nagyon szépen köszönöm de ezért sztem fogsz kapni egy <#felkialtas>-ot!

HUHUHÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ....................................<#wow1><#guluszem1><#taps><#worship>

Lammer
<#szeret>
csakhat ez nem az a topik, nemde? <#idiota>

petyka2

BONO
EDS válaszolnál erre a kérdésemre >>> #89?<#confused>

BONO
Kösz igy már teljse a kép és tényleg fainabb ez a link köszi!

Banyapapa
hja télleg félig irtam választ, nem bele rakod hanem mellé-fölé-alá-mittomén hová a vinyot😛

De ez jobb oldal

BONO
thankx Banyapapa te vagy az egyetlen aki ha legalább félig is választ adtál a kérdésemre ezt köszi szépen!<#worship>

Erisman ha ezt nekem írtad (márpedig ugy látom nekem írtad) akkor nagyon elvagy tévedve! Ugyanis én nem mondtam, hogy vinyot rakatok bele + chippet csak megkérdeztem, hogy mi ez a vinyos dolog meg, hogy, hogy mökxik de te erre mindjárt azt mondod, hogy viheted majd javitani a gépedet!<#confused>

1. Én nem a PS2 minõségét kérdeztem meg a hozzászolásomban.
2. Pont azt csináltam megkérdeztem egy szervízest EDS-t csak nem a PS2 minõségérõl hanem a a vinyos dologról és arról a bizonyos "berregésrõl"!

Banyapapa
Ahány ember, annyi vélemény.
Egyik azt mondja kitûnõ, másik azt, hogy egy kalap xar.
Persze az sem mind1, honnan nézzük. A szervizesnek az a jó, ami neked szar, neki ebbõl van pénze.

Hát szerintem kérdezz majd meg egy szervizest, mi a véleménye a PS2-k minõségérõl mikor majd viszed javíttatni a géped.
BONO
EDS nem sürgetlek de azért jó lenne ha majd válaszolnál!javascript:close();
Bezár

BONO
Ja hát vhogy igy gondolom én is azért jó "legálnak" lenni vágod!?<#papakacsint>

petyka2
Látom voltál elvonókurán,minden warezmentes nap ajándék...<#nyes><#nyes><#nyes>

BONO
"És mé' vagy rá büszke?"
Azért vagyok rá büszke mert ezelött PC-n gammereltem és ott orba szájjba nyomtam a warezt de olyan szinten (mikor még nem notebookom volt hanem desktop gépem), hogy játékból, naponta olyan 40-50 GB-nyit kaptam kézhez a spanoktól winyon + ba még akkor mentem fájlt cserélni DC++-ra, Torrentere és társaikra egy kis kiegészités képpen! Ennek ellenére most mivel, hogy PC-et már csak netezésre és munkára használom átáltam konzol-ra mint írtam ez 5 hónapja és 8 nappal ezelött következett be és a warezolásaim 85%-kal lecsökentek már ugye nem jáccok és abban a 15%-ban már csak filmekért nézek fel pl: a DC-re!
"A soni annyira szarik a userekre,hogy a gépei még az eredeti lemezt sem bírják sokáig..."
Ha igy lenne a "Soni" a bányász béka feneke alatt volna sztem!
"A vinya kib****tt jó dolg-késöbb kell fejet cserélned-ha van rá zsetonod:Hajrá..." >>> Ebben pedig inkább EDS véleményére hagyatkoznák!<#circling>

petyka2
És mé' vagy rá büszke? <#nemtudom>
A soni annyira szarik a userekre,hogy a gépei még az eredeti lemezt sem bírják sokáig...
A vinya kib****tt jó dolg-késöbb kell fejet cserélned-ha van rá zsetonod:Hajrá...

BONO
Tudom van egy ilyen topic is de jobban szeretném ha te válaszolnád meg a kérdésem ebben a wincsis témában mert nincs kedvem olvasgatni órákon át + nekem igy az jött le végigolvasva ezt a topikot, hogy te egy igazi kiss konzol buherátor vagy igy jobban adok a te szavadra meg te ebbõl élsz ugyebár ezért duplán adok ezáltal a véleményedre!<#whatever>

BONO
Az érdekelne, hogy minden PSTwo berreg azaz berregõ hangot ad ki jáccásnál vagy csak az enyém? Tudni kell róla, hogy nincs chippelve és eddig még egyetlen egydarabb "illegális CD-sem ill. DVD sem" volt még benne (amire nagyon büszke vagyok pedig már lassan fél éves egészen pontosan 5 hónapos és 8 napos a gépecske)! Plusz-ba még az izgat, hogy emlitette egy srác itt a topikban, hogy neki vinyó van a gépébe és ezt nem csak tölle hanem már másoktól is halottam de nem tudom, hogy hogyan mükxik egy ilyen vinyos PS2 és egyáltalán belehet e rakni ilyet a PSTwo-ba is a 70004-es sorozatúba? Amugy, hogy vélekedsz errõl a wincsis dologról mi a véleményed róla kérlek oszd meg velem a hozzá füzödõ tapasztalataidat, elméleteidet! Elõre is köszi! <#worship>

Hmmmmmm rollab-> kapd szét...nézd meg milyen csipp van benne és mondom mit nézzél
ha magic5 van benne te is megtood csinálni ha más azt is csak bonyásabban...

E.D.S. -> Electrical Devices Service New games,movies.

Szerintem arra már nincs garija.

petyka2
Vidd vissza a chipnagymesternek-akivel chipeltetted.

na, szétkaptam, nem tudom mi lehet a reset gomb megfelelõen mûködik (azt hittem be van ragadva, de nem), meglepõ a belseje a kicsikének, nagyon meg van csinálva, és még nem is poros szegényke

akkor a csipp romolhatott volna el? tapasztaltatok már ilyet? tegnap még vitte a másoltakat, de egy idõ után meg nem, azt hittem a lemezeim mentek tönkre, de egyszerre mind? nem hiszem
okés, megnézem holnap 😊 köszi
petyka2
Tessék. Ezt egy másik totyikban Al Age kollega linkelte-nem akarok a babérjaira tõrni...<#worship>

szóval ahogy nézem, olyan mintha a mahinálás kikapcsolódott volna, a slim változat van meg, és ott a másoltat a resettel lehetett indítani, de most nem indítja, sõt azzal is az eredetit indítja (eddig ez nem így volt)
elállítódhatott valami? mi lehet vele? hogy lehet szétkapni a slimet? nem láttam rajta csavarokat, csak lukakat, ezzel kellene? vagy pattintós?
nekem most a gépem tegnap óta a biztonsági másolataimat nem viszi 😞 nem tudom mi lehet a baja, a gyári megy mind pöccre, a többi meg nem
petyka2
És ezért miért kéne bezárni???<#nemtudom>

OPOK! -> köszi a topicot be lehet zárni...
Ugyláccik mindenkinek jo a gépe...

Helyesen szoltál...A progi nekem is kéne...szkopom nincs ugyhogy (az idõ multával,értsd tapasztalat😛) már nem is nagyon kell a hangjábol tudom jo e vagy nem...Ha viszont vkinek megvan akkor érdekelne engem is...

petyka2
Ha van ilyen nekem s küldjetek...<#nyes>
Komolyra fordítva,léteznek tesztlemezek,amin imitálva vannak a külömbözõ karc,ujlenyomatok a HQ nedisnél cca.7e forint...
Lehet még mérni a focus,ill track diagrammokat oscilloscop-al 100e~egészen a csillagos égig terjed az áruk/Ez létezik programban is,de ne ugy képzeld el,hogy letöltöd azt'kész.../

sziasztok vki meg tudná-e mondani hogy milyen progival szokták megnézni a lézerfej vizszintes és függöleges beállitását és ha van ilyen vki-nek az tegye már fel légyszives és azt is hogy kell használni elöre is köszi
Lammer
LÁÁL, mar megint identitaszavar rulez <#idiota> <#idiota> <#idiota>

DS ügyben kérdezzetek engem nyugodtan 😊

Bárhova csak ne ide petra5 mert ez nem az a részleg...apronetre...
Amugy meg e gépedre a probléma megoldása most nehéz...Mo.-n va nfej csa qva drága.Rendelni meg akárhonnan tucc rengeten oldal van ami ezzel foglalkozik.
Majd nemsokára nekem is jön a szállitmány belõle.

hová rakjam?
petyka2
Ezt én mondom,csak az asszony nem jelentkezett ki...<#violent>
Lammernak lesz egy jó napja...<#idiota><#nyes>

krisztike
És ezt miért ide???<#taps><#wilting><#help>

tudok eladó villanyóra visszapörgetöt ha érdekel valakit van 220-as 15000ft-ért óránként 3kw-ot tud és van 380-as ami óránként 12-14 kw-ot tud ez 30000ft
Oldal 1 / 3Következő →