Fujifilm Finepix S9500 ismertető
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Lehet.
Alacsony érzékenységnél ez a gép veri a Pana FZ30 zajszintjét, akinek ez számít az ezt vegye, akinek a stabilizált optika, a Leica optika, a li-ion akksik számít az válassza a panát.
Leginkább erre keresném a választ.
Válaszolni is kell rájuk? :-DDDD
Nézz szét a két lenti címen! Sok alapfogalom a helyére fog kerülni.
Fotóvilág
Fotó Art magazin - Fotósuli
Amúgy is ajánlott a fotózással foglalkozó oldalak böngészése.
Egyébként az egész S sorozatban azt szeretem a legjobban, hogy sok más tipussal ellentétben -20 fokban is lehet vele dolgozni anélkül, hogy lehelném, kabát alatt melengetném. Sajna erre nem lesz pénzem, igy az agyonhasznált S7000 után visszalépés jön, be kell érnem egy S5600-assal.
Ja, ha valaki beszél a FotoMarkettel, akkor szóljon rájuk, hogy az S5600 nem 2, hanem 4 AA aksival megy😄DD
Sõt, miért nem tanítanak olvasni is ezek az ismertetõk. A, mint alma, B, mint bagoly, C, mint cica.
Mi lesz azokkal, akik nem tudnak olvasni? Csak nem úgy gondolják ezek az ismertetõk, hogy mindenki, aki fényképezõt akar venni, olvasni is tud? Õk ne vegyenek gépet? Mi ez, apartheid?
Elég csúnyán festene, ha minden egyes tesztben, napról napra meg lenne magyarázva az összes rövidítés és a témát érintõ alapfogalom.
hû, köszi! ebben tényleg benne van minden. el fog telni egy kis idõbe, míg megfelelõen át tudom tanulmányozni, de igazán rendkívül hasznos.<#wink>#wink> én eddig azt hittem elég csak nyomkodni az expo gombot, de itt minden tudományosan meg van indokolva!<#crazya>#crazya>
De sztem is elõbb tanulj meg 1-2 alapkifejezést és azután toporzékolj ha nem értesz valamit egy szakmai cikkben. 😉
Jó tanulást 😉
szerintem olvasd el ezt
"A kérdés csak az, hogy ez az olcsó, belépõszintû DSLR gépek által szorongatott szegmens mi tud nyújtani a tükörreflexes gépek ellenében?"
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Segítek, hogy értsd az egész cikket:
LCD - Liquid Crystal Display - Folyadékkristályos Kijelzõ
EVF - Electronic ViewFinder - Elektronikus Keresõ
AF/MF - Autó Fókusz/Manuál Fókusz
CCD - Charge Coupled Device - Töltéscsatolt Elem, ez a képérzékelõ
Más rövidítést nem találtam benne...
SLR - Single Lens Reflex - ez a tükörreflex angol megfelelõje
DSLR - Digital Single Lens Reflex - egyértelmû
A makro állásban valóban nehéz dolga van az AF-nek, fõleg kézben tartott gépnél. Egy-két tizedmilliméter kézmozgásnál máris annyit változik a fókusz, hogy a szitakötõ feneke lesz éles.
Ahogy látom - ugyanúgy, mint az elõdnél - ezzel is full manual módban lehet normálisan fényképezni.
Még meggondolom, hogy lecseréljem-e az S7000-t, nem biztos, hogy az "új" dolgok megérik az árkülönbözetet.
de majd nálam okosabbak kijaívtanak, ha nem így van
sepsiszentgyörgy
Felrobban????????? Pfffffffff.
Erre kíváncsi lennék, hol kapsz 12db (minimum 2000mAh-ás) akksit, gyorstöltõvel!!!!! Gyengébbeknek nincs értelmük, normális teljesítményû akksikból viszont 4db kerül 10rugóba töltõvel.
" A gyári lítiumosokból 10K-ért 1 aksit kapok, és nem lesz töltõm sem."
Viszont utángyártott li-ion akksikat az eredeti töredékéért kapsz (kb. 8-10rugó) és töltõd MÁR VAN, MERT AZT ADNAK A KAMERÁKHOZ!!!! <#falbav>#falbav>
"Ha meg már alapból van töltõm, akkor mégjobban veri ár/érték arányban az AA a lítiumosat. Ja és négy modern AA 4.8 volton lead 2100mAh, az kb. 10 watt, ennél a Lítiumosok se jobbak, legfeljebb könnyebbek (nem mindegy hogy 5 vagy 10 deka?)"
Az AA akksik a sok rátöltés miatt (úgysem merítik le a user-ek õket csontra) úgyis kurva hamar kikészülnek, és cseszheted a baró teljesítményüket. Sok baromságot bírsz írni.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
a második gépem egy finepix 2800z. múlt héten kipróbáltam az s9500-at. nagyon rendben van a gép. pénteken kézbe veszem a sajátomat 😊
sepsiszentgyörgy
Ha meg töltsénél durran el, akkor meg a lakást gyújthatja fel... szal ezért nem jáccanék ezzel.
1ébként sztem tobb álandó környezet van ( hõsök tere , Lépcsõház benn világító lámpával 😄 )
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
vegre olyan irja a cikket, akit erdekes is a tema <#circling>#circling>