Mobil szerviz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Ezekkel a telókkal mindig probléma volt.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
10000-ért nem hiszem hogy kapsz.Sõtt az is csoda ha kapsz egyáltalán.
Szerintem inkább új telót vehetnél....
Ha egy márkaboltban sem találsz kijelzõt hozzá vegyél egy új P800-at.
Dávid használd a Válasz gomdot plzthx😊
A lényeg hogy ugye müxik normálisan és néha csak úgy ujraindul magátol!Pár ujraindulás után már a térerõ sem jön vissza és akkor kezdõdnek a fagyások!!Ha kikapcsolom és aztán vissza a pin-kód kérésénél is megfagy!!Namost ha kiveszem az akksiját és megnyomogatom akkor megy rendesen semmi fagyás, de egy kis idõ elteltével megint jönnek az ujraindulások és fagyások!! Mit lehet ezzel kezdeni???? Nagyon fontos lenne mert baxottul idegesitõ!!Please vki adjon erre vmi 5letet!!
Sajnos nincs más tippem mi lehet a baj. Elvileg a nullázás után jónak kellene lennie, de mivel nem lett jó, ezért softhibára gyanakszom. 😞
Nem egészen 1 hónappal ezelõtt, karácsony alkalmából kaptam egy kártyafüggetlen SonyEricsson w550i tipusú készüléket. Mivel sok megbízható dolgot lehet hallani nemcsak errõl a tipusról, hanem magáról a SonyEricsson termékekrõl, ezért is esett a választás erre a készülékre. Szinte nem is merem használni, annyira féltem. Tegnap azonban történt egy olyan dolog, ami egyszerûen érthetetlen a számomra és itt jön a LÉNYEG: nem mûködnek az ALKALMAZÁSOK, illetve a JÁTÉKOK könyvtárakban lévõ dolgok! Ezt az üzenetet írja ki: A mûvelet végrehajtása sikertelen! Magyarán nem mûködnek összefoglaló néven a Java alkalmazások. Kivettem az aksit is, a Sim-kártyát is, mindent nulláz....Semmi! Az üzenet újból csak ugyanaz! Én már teljesen kész vagyok miatta, mivel egyszerûen képtelenségnek tartom, hogy egy ilyen minõségû márkás telefon kevesebb, mint egy hónap alatt tönkremenjen! Úgy érzem, hogy itt valami beállítási problámával állhatunk szemben, de Ti, mint rutinos telósok ezt biztos jobban tudjátok. A hangok, illetve a videók, témák könyvtárba rakott programok gond nélkül mûködnek.
Bízom hozzáértésetekben és várom mielõbbi segítségetek!
Megjegyzés: a hivatalos SonyEricsson magyar nyelvû oldalon mégcsak halvány fogalmuk sincsen ezen problémára az erre orientált Tisztelt Hibaelhárítóknak...
Az élet eleme a lét!
Ilyenkor mibaja van? Ha elviszem egy egy szervizbe mennyiert és mit csinálnak vele??
E.D.S. -> Electrical Devices Service New games,movies.
Egy dolog ami sérülékely volt rajta a billentyûzet, sok ügyfelem eccerûen letörte 😄
A kieljõ meg karcolodott hamar de ez könnyen orvosolhato volt brano foliával.
Néha kicsit be vannak lassulva de attõl függetlenül jo kis telcsi.
A magyar nyelvû fájl addig rendben van hogy odaadom de hogy rakod rá?
sms2003 haha-> igazolni tudom habár nem a 7.rõl de kiprobáltam...készülék: 5110, 5.rõl probáltam.
David01->vannak rá emberek ha érdekel a dolog akkor priv.
Elmagyaráznád kicsit pontosabban vagy tudnál ajánlani valami oldalt ahol ilyenekkel foglalkoznak. A Segítséget elõre is köszi.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Ezt valaki tudja igazolni???
Van valami valos része, vagy csak az egész kitalélció???
Ismertetes: - a telefon fajtája ismeretlen,
- az meg nem tudom hogy röldre vagy aszfaltra esett-e,
- Lefele semmibe sem utközött.
David01-> nemnagyon de lehet csinálni...
SW frissités meg csak boxal (pl prodigy)
Petka-> az igen ilyet nem tapasztaltam még...tuti sw probléma de miért azt nemtudom...furcsa hiba..
Nem rég frissítettem szoftvert barátnõm v300-asán v600-ra. Semmi gond nincs vele, nincsenek fagyások, újraindulások, de az sms-t azt kb 60 karakterenként darabolja. Tehát ha egy 480 karakteres összefûzött sms-t akarok küldeni, akkor az 8x35 ft-ba kerül (asszem, t-mobile) tehát 280 ft-ba a 105 helyett. Van valami ötleted? Köszi