Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak Hoz_Hun-t tudom ismételni,ne add el.
Ha már megvetted,legalább ne add el!
(Egy részt mert szép,más részt,mert késõbb úgyis kedvet kapsz hozzá)

Szerintem ne add el. Kicsit hagyj ki és késõbb vedd elõ újra. Visszatérnek az élmények.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Csero90
Hát szerintem nagyon jó játék lett már többször is végigvittem, több féle karakterrel , többféle befejezéssel, de már nem tudnék vele többet játszani...már túl egyhangú lenne...már nagyon kiismertem. A multi hiánya pedig véglegesen átcsúsztatja az eladni kívánt játékaim listájára :(

Tegnap regisztráltam a Live-ra és letöltöttem a kiegészítõt. Hát kicsit többre számítottam. Ezt akár ingyen is elérhetõvé tehették volna.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

a játék elején vagyok még (7 órája játszom) a Rift Stationson kéne megtalálnom Matriach Beneziát. egy Lab ajtó kivételével már mindent kinyitottam, és cak ugyanoda térek vissza mindig, nem találom meg beneziát. hogy kéne kinyitni a lab ajtaját?

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Sir Quno Jedi
Ja, a romantic plot-ok nyilván mások.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Csero90
Azt kérdezném h nagyon megváltozik-e a játék ha nõi karakterrel viszem? Mert eddig csak egy karakterrel játszottam!(Elég érdekes volt h 3-ik nekifutásra már alapból a legfejlettebb cuccaim voltak meg!:))

Csero90
Hát még mindig hihetetlen ez a játék...harmadik alkalommal úgy viselkedtem ahogy szerintem Duke Nukem viselkedne!(ne kérdezzétek h miért) Magyarul egy aggresszív tahó voltam aki csak a saját érdekeit nézi, és a tanácsot hagytam meghalni a végén...elég érdekes vége lett így...Humanity RLZ!<#eljen>

torrente
Este még megnéztem a youtube-on a végsõ csatát és az azt követõ utolsó videót, aztán szétkaptam a gépet, becsomagoltam és meghirdettem. Vasárnap estig adtam magamnak határidõt, hogy kijátszam magam.

Sir Quno Jedi
A gammában a fõ rendszer menüben be lehet állítani, hogy a többi kari használjon-e autoskilleket maguktól, vagy se és milyen mértékben. Ott lehet állítani célzás rásegítést is és a nehézségi fokozatot is lehet állítgatni, asszem menet közben is, szóval ha nehéz, lehúzod.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ahha.az mit jelent?

torrente
Aye, aye.

azért mondta,hogy "saját biotikus karim",mert az õ karaktere(az õ Shepardja) nem harcos,technikus,stb,hanem biotikus.remélem érthetõ:)

torrente
Nem tudom, hogy kell autoskillezni. És melyik a saját biotikus karim?

Sir Quno Jedi
Hmmm. Akkor nem tom. Bár az 5-6level nem nagy szám fegyóban, de már csak meghal attól is...

Én a hajógépésszel, a kutatóval, meg a saját biotikus karimmal csináltam meg, pedig egyik se az a kimondott harcos típus ugye.

Gondolom a mási két karid autoskilleken van és maguktól aktiválgatják?

torrente
Akármilyen tech skillet jelölök be, aztán becélzom a fószert, akkor sem sértik meg. A fegyverekkel meg semmit sem sértenek. 5-ös, 6-os fokozatú fegyverek vannak.

Sir Quno Jedi
Mindenhol. A másik két kari is leszedi lassacskán, ha csak mozogsz, meg gyógyítgatsz és pajzsot töltögetsz. Nem értem a problémád. Ha jó tápos a csapat, durva fegyókkal, jó upgrade-ekkel, akkor nem tart sokáig?!?

Másrészt tech skillekkel gyorsan lemegy a pajzsa.

torrente
1. Nekem fel sem ajánlotta, hogy gyõzzem meg...
2. Hogy szedted le a 2. körben? A falon lõtted pisztollyal vagy a földön? Nem akaródzik lemenni a páncélzata, az a baaaj.

Sir Quno Jedi
Mondanám, hogy bénák vagytok, de ezt már ti is tudjátok... :DDD

Saren elsõ formáját le sem kell gyõzni, elég csak "meggyõzni", a második meg nem él sokkal tovább fél percnél szvsz., pedig én full pisztolyos csapattal nyomtam, no gránátok.

Jah és többször is letoltam õkelmét, mert kíváncsi voltam több endingre is.

torrente
Hogyan kell legyõzni a Mass Effect utolsó fõellenségét, az átváltozott Sarent? Az embereimet szinte egybõl megöli, a gránátom nagyon késõn robban (és addig nem marad ott), a fegyvereimtõl szinte nem megy le semmi sem a páncélzatából, stb.
A haverommal játszuk és nála egyszer elõfordult, hogy egy kevés lement az életébõl, jött egy kis átvezetõ videó és aztán utána megint nem tudtunk egy csöppet sem leszedni az életébõl. Nagyon el vagyok keseredve, hogy nem tudom megcsinálni, mert amúgy sanszos az év játéka címre.

Jó játékot!:)

torrente
Tegnap este egészen belemerültem a játékba, képtelen voltam letenni, mert mindig tovább akartam gördíteni a történetet. A grafikája egyszerûen lenyûgözõ, már csak amiatt is végig fogom játszani. Igazi vizuális desszert.

torrente
Konzoláruló teknóbúza vagy!

Sir Quno Jedi
Simán lehet. Textúrákat fõleg, de polyt, speedet növelni és popupokat eltûntetni stb.-stb. Van fent gametrailersen errõl fejlesztõi interview.

torrente
Ez az elsõ rpg amivel komolyabban elkezdtem foglalkozni és emiatt egy kicsit furcsa a menü kezelése plusz a fejleszthetõség. Valahol van egy magyar nyelvû leírás, segítség ehhez a játékhoz?

torrente
Hát ha ezt a grafikát még lehet turbózni, megeszem a kalapomat! (Nincs is kalapom).

bubu13
és ezt minek kell beirni konzolos topikba?

EEE 1899

yesname
Akit érdekel május elején jön PC-re, felturbózott PC-hez méltó grafika stb. Szóval nem sima konzol portolás!

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Soldiers
okáj kössz

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Mint a KoToR. Csak itt sokkal több a bolygó, meg más a harcrendszer.

Hehe,egy Ash figurát szerintem mindenki elfogadna:)

Soldiers
akko ez most olyan hogy össze-vissza lehet járkálni??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Igazad lehet. Asszem a polót kihagyom. Még az audio CD begyûjtöm. Meg ha lesznek esetleg figurák, de csak ha nagyon jó minõségüek mint
EZ.
Mondjuk egy Ashley meg Tali figurát. Esetleg még egy Wrex meg Garust is elfogadnék. <#nyes>

azért az a póló nem valami igényes... De vedd meg, és dobj fel belõle képt,lehet,hogy élõben jobb:)

Mégsoha egy játékhoz nem szereztem be annyi mindent mint a Mass Effecthez. Szóval ez tényleg a csúcson van nálam. Eddig megvan a játék Limitált változata, az Official Game Guild (ez nagyon jól megírták a fejlesztõk, elképesztõ részletes és tényleg minden benne van), egy kéménykötéses A4 méretû Artbook (nem azonos a limitált változathoz adott Artbookal, ami inkáb füzetecske ehhez képest), meg a Revelation könyv (nem csak pdf-ben, hanem megvan az eredeti nyomtatott változat is).
Még meg akarom venni a zene CD-jét is (ezt nemrég hozták ki a BioWare Merchandise-ben), meg gondolkodom egy Mass Effectes polón is.

Sir Quno Jedi
Há azé vannak 3-4milkás cuccok, de tény, hogy idõvel nem gond a pénz.

Sir Quno Jedi
Ja de hivatalosan oda Liara és Wrex kell, egyik az anyja, másik a Rachni Queen miatt.

Játékonként kb 60 mellékküldi van, nem mindet kapod meg automatikussan. Sok csak akkor "ugrik be" ha pont az adott rendszerbe tartozkodsz. Azaz ha ki akarod játszani fullra akkor kutakodnod kell a rendszerekbe, bolygókon. Így azért öszejön jó sok óra :).
Pénz az van elég, max a játék elején vagyunk hijján kicsit. pl második végigjátszástól már szinte zavaró, hogy állandoan 9999999 lovéd van. Tulajdon képpen nem lehet elkölteni.

Csak ha kedveljük õket vagy ha az Archivmentre hajtunk. Liara-noverián csak "fõ boss" párbeszéd más egy kicsit.

Nem mondtam, hogy Saren rossz volt. Igazándiból nem tudjuk milyen volt, de ha a Turiánok hõsként kezelték valószínüleg valaha jó volt. Ettõl függetlenül szerintem sosem szerette az embereket. Nihlus szerintem sokkal pozitívabb karakter (Garrus meg semleges, erõsen befolyásolható :)).

Sir Quno Jedi
Azé nem árt õket magunkkal vinni a saját személyes quest-jükre. Pl. Liara-t Noveria-ra a muterjához.

Sir Quno Jedi
Jelentem Saren nem volt rosszfiú szvsz. még anno sem és ha a végén full paragonként "megmentjük" és szabaddá tesszük halála elõtt, meg is köszöni ezt nekünk. Megtévedt és megtévesztették, de sosem volt gonosz. Ami történt, azt már õ sem akarta, de Sovereign számára kiváló alapanyag volt az áruló organikus vezetõ szerepére.

Sajnos csapatbéli Turian barátunkkal ugyanazt végigjátszhatjuk, amin Saren anno áteshetet, csak itt rajtunk is múlik, hogy milyen "embert" faragunk belõle! Szvsz.

Nem akartam spoilerozni :D

Férfi karakterként Ashley és Liara a lehetõség románcra, nõként Kaidan és Liara. Ha mindkettõnél próbálkozol egyszerre akkor egy ponton választanod kell. A románcot úgy lehet folytatni, hogy minden fõ küldetés után beszélsz az illetõvel. Ha Liarára fáj a fogad értelem szerûen õt kell elõször megmentened. A románchoz nem kell magaddal cipelned õket a küldetésekre (csak a fõküldik után beszélni velük).

Sir Quno Jedi
Méghogy említést??!? Hacsak azt tenne... :DDD

Itt van a Mass Effect - Revelation regény pdf-ben:
Mass Effect - Revelation

Angol természetessen.
Nem tudom medig lesz elérhetõ elég hamar törölni szokták.

A történet David Anderson Kapitány és Saren történetét dolgozza fel (amirõl emlitést is tesz a játékban).

Sir Quno Jedi
Lev 60 nem árt, de meg kell csinálni mindkét nemmel és mindkét irányban.

Sir Quno Jedi
A keeper-eket nem is kell szkennelni, máshogy is megoldható.

Csero90
Pfff ha tudom akkor nem fûrészelem meg azt az 106 éves kék alient xDDD csápok vannak a fején vazze!!!

Fúúú rájöttem megint h kurvajó gém, több órája volt h végigvittem de még mindig hipnotizál...asszem h újrakezdem egy nõi karakterrel nem hülyéskedek én itt lvl 60ig...hé az hogy lehet h itt írjátok h 40 óránál tartotok ? én 23 óra alatt végigvittem és úgy h csak azoka mellék küldik nemvoltak meg amikbe gyûjtögetni kellett...de pl a mátriáchának az írásait is begyûjtöttem...meg a nyersanyagokat is de pl nem szkenneltem le az összes keepert...de 23 óra alatt...ez hogy lehet?
és ha a végén 7 millióm volt az most soknak számít? mert am kb 2 boltot felvásárolok teljesen és elfogy az a pízz de hozzátok képest az mien?(azért kérdezem h most vmit nagyon kihagyhattam? vagy mi a szösz!)

Ashley természetesen lehetõség ;)
(nekem is jöhet privátban a pdf lelõhelye, legalább kell keresgélni ;))

PSN: berghold