avant browser
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az lenne a kérdésem,hogyan tudnék hozzáadni más skint?Leszedtem egy rakással és bemásoltam a skins mappába,de a böngészõnél nem tudom kiválasztani õket,mert nem jelennek meg. <#help>#help>
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Évek óta a legjobb böngészõnek tartom,de a 2012 build 173-nál újabbak nem mûködnek jelentõs torrent oldalakon.
Elsõrendû böngészõnek én nem, használom, de másnak simán bejöhet, sebességben kenterbe ver bármit! letölthetõ az Avant weboldaláról 😊
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Nem tudjátok, hogy lehet beállítani az avastnál a cache-fájlt? Azt szeretném elérni, mint az operánál, hogyha visszalépek egy oldalra akkor ugyanazt az oldalt kapjam vissza teljes mértékben mint amikor elõre léptem tõle. Még egy kérdés. Létezik-e gyors hivatkozás panel mint az operánál, ahol 9 gyorslinket lehet elhelyezni? Ezeket szeretném beállítani avast alatt, mert áttérek erre az opera helyett. Sajnos amellett, hogy jó és kényelmes, biztonságos az opera, még mindig nagyon sok oldal hibásan jelenik meg alatta.
Üdv: Yani
\"Soha ne felejtsük el, hogy amikor seggberúgnak minket, egy lépéssel előrébb vagyunk!\"
Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.
De megpróbálom akkor amit belinkeltél bár félek még kicsit tõle, mert nem szeretem a Firefox-ot.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Lehet már valami nagyon régi verziót használsz...
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
CSAK UGY LEHET UJ LAPON HA JOBB EGÉRGOMBAL MEGADOM NEKI HOGY UGY JELENYEN MEG
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
szerintem sokkal jobb az avantnál :-DD
iMac 20\" 2x2GHz 2GB Ram 250GB HDD PowerBook 15.4\" G4 400MHz 640MB Ram 80GB HDD
Szerintem sincs jobb a firefox-nál, de van ami hasonlóan jó.😊
Maxthon illetve Maxthon Plugin letöltés
de most néha yol jönne 😄
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
nekem az AB nem csinált olyat, hogy rosszul jelenített meg egy oldalt, az Opera viszont igen
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Legjobb böngészõ,messze jobb a firefoxnál és a mozillánál!!
Amúgy ez engem is érdekelne😊
és elég idegesitö hogy nem huzza össze a képet hanem full felbontásban jelenik meg.
ha tudna valaki erre megoldást az jo lenne ,mert én nem találltam a beállitások között