avant browser

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Használja még valaki ezt a böngészõt? 😊
Az lenne a kérdésem,hogyan tudnék hozzáadni más skint?Leszedtem egy rakással és bemásoltam a skins mappába,de a böngészõnél nem tudom kiválasztani õket,mert nem jelennek meg. <#help>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Az Avant által kiadott portable verziót használom.
Évek óta a legjobb böngészõnek tartom,de a 2012 build 173-nál újabbak nem mûködnek jelentõs torrent oldalakon.
Airbus A380
Nem tökkéletes de elégjól használható a 3 motoros Avant. <#eljen>

Elsõrendû böngészõnek én nem, használom, de másnak simán bejöhet, sebességben kenterbe ver bármit! letölthetõ az Avant weboldaláról 😊

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
Az Avant a már meglévõ IE és FF motorok mellé beépíti böngéazõjébe a Webkit et is! Ezáltal a 2 motoros Maxthon kap 1 maflást 😄

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
Az Orca-t használja valaki ? Megbízható ?

fenegyerek1
Hello! Az Avant Browser-ben az elmentett kedvenc linkeket hogyan lehet a legegyszerübben kimásolni?

Sziasztok!

Nem tudjátok, hogy lehet beállítani az avastnál a cache-fájlt? Azt szeretném elérni, mint az operánál, hogyha visszalépek egy oldalra akkor ugyanazt az oldalt kapjam vissza teljes mértékben mint amikor elõre léptem tõle. Még egy kérdés. Létezik-e gyors hivatkozás panel mint az operánál, ahol 9 gyorslinket lehet elhelyezni? Ezeket szeretném beállítani avast alatt, mert áttérek erre az opera helyett. Sajnos amellett, hogy jó és kényelmes, biztonságos az opera, még mindig nagyon sok oldal hibásan jelenik meg alatta.

Üdv: Yani
manoczi
Jó böngészõ az Avant, nagyon jó, de valamiért nekem a 10-es verziók óta nem mûködik rendesen a reklámképszûrõm. Nem tudjátok ez miért lehet ? <#nemtudom>

\"Soha ne felejtsük el, hogy amikor seggberúgnak minket, egy lépéssel előrébb vagyunk!\"

Valaki nem tudja, hogy az AB-nél hogy kell beállítani a FlashGet-et automatikus letöltõnek?

Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.

bogyoka
Nekem nagyon sokszor lefagy az Avant Browserem, feladatkezelõvel kell kilépnem vele, mert hibát észlel, pedig a legújabbat használom.

De megpróbálom akkor amit belinkeltél bár félek még kicsit tõle, mert nem szeretem a Firefox-ot.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

ironmaiden
Firefox motort használó AvantBrowser.

Innen letölthetõ:
Orca Browser

urbijoe
Firefox/1.0.7 ezt használom

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

alph4
Ugyanaz a kettõ! 😊

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

alph4
De meglehet!!! A Megnyitás új ablakban alatt van hogy megnyitás új lapon! <#lama>
Lehet már valami nagyon régi verziót használsz...

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

urbijoe
a FIREFOX-BAN AZ A SZAR HOGY NE LEHET BEÁLLITANI HOGY A HIVATKOZÁSBOL VALO MEGNYITÁS UJ LAPON JELENYEN MEG CSAK UJ ABLAK BEÁLLITÁS VAN
CSAK UGY LEHET UJ LAPON HA JOBB EGÉRGOMBAL MEGADOM NEKI HOGY UGY JELENYEN MEG

Én évek óta használok maxthont negyon meg vagyok elégedve vele
szerintem sokkal jobb az avantnál :-DD

iMac 20\" 2x2GHz 2GB Ram 250GB HDD PowerBook 15.4\" G4 400MHz 640MB Ram 80GB HDD

ironmaiden
Ha már itt tartunk melyik a jobb.😊

Szerintem sincs jobb a firefox-nál, de van ami hasonlóan jó.😊

Maxthon illetve Maxthon Plugin letöltés

urbijoe
a Firefox miben külömbözik a Mozilla firefox-tol?

alph4
Firefox-nál nincs jobb...szvsz 😊) AB régebben használtam, jó volt az is meg az Opera is, de valahogy egyik se volt az igazi.

Érdekes... amig ie-t, én is...
de most néha yol jönne 😄

Aímg ie-t használtam ez volt az elsõ amit kikapcsoltam. 😄

Taranov
Lényeg az, hogy az IE a király, ha már itt flamelünk errõl 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

operában be lehet állítani ezt az autom. képméretezést..? 😊

Dying Soul
Mivel IE motor..Ha nem ilyen suttyó volna, hanem saját motorja volna, biztos nem alázná..

urbijoe
örülnék ha erre válaszolna valaki

Met
de alázza😊
nekem az AB nem csinált olyat, hogy rosszul jelenített meg egy oldalt, az Opera viszont igen

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Dying Soul
Idegesítõ a sok kis színes ikon a jobb sarokban, amúgy van böngészõk topik.
Operát úgysem alázza.

Met
nem😊
az IE-re épül csak van pár plussz szolgáltatása

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

lck
Már ha egyáltalán önálló böngészõnek tekinthetõ.
Mr_no_NaMe
Az én topikom😊
Legjobb böngészõ,messze jobb a firefoxnál és a mozillánál!!
Amúgy ez engem is érdekelne😊
urbijoe
nem tudja valaki hogy ebben van -e olyan beállitás hogy (képek automatikus átméretezése) mert az internet exproler-ben van ?
és elég idegesitö hogy nem huzza össze a képet hanem full felbontásban jelenik meg.
ha tudna valaki erre megoldást az jo lenne ,mert én nem találltam a beállitások között