The Chronicles Of Narnia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szóval ott tartok, amikor el kell bújni a mrs. nemtomki elöl...gondolom most lesz az, amikor befut mindenki a szekrénybee....de hogy jutok el odáig?
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Amúgy szvsz a barnák a jobbak.<#vigyor>#vigyor>
a gém amugy maszkalos kaland kis rpg-beütessel? pár screenshot-ot lattam csak, azok tetszettek... <#wave>#wave>
Gondolom annál a résznél vagy ahol menekülni kell a Mrs elõl. A lényeg az hogy mielõtt letelik az idõd el kell bújtatnod a gyerekeket. Ezt úgy tudod megtenni, hogy megkeresed az emblémájukat és ott nyomsz egy x-et.
Ostoba, bugyuta, végtelen gyenge feldolgozása és megbecstelenítése egy valódi remekmûnek. Hollywoodi klisék és lopások sora...
Ha valaki szereti a gyermekét, akkor vegye meg neki a könyvet!
Miafaszt vártatok egy WALT DISNEY fémjelzett filmtõl?😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Multkor a frissen nezett filmélménnyel (+egy kis adag haraggal) irtam a véleményem... :-/ Jah, és még1 dolog... Megint divathullam van; még gyorsan 1-2fantasy regenyt meg lehet filemsiteni; amig ez a mania alabb nem hagy(lasd 1-2éve kepregeny-mozi adaptaciok... abban sztem egyetertünk, h. a GYU megcsinalta a taptalajt a Narnianak)... Ha nem lett volna a GYU láz, a Narniat fele ennyien sem néznék; amugy meg eleve jo a NARNIA marketingje...Anno a Matrixé is nagyon jo volt; én mégsem nevezem azt sem kultuszfilmnek; se maradando filmes alkotasnak...Az eladasi stat. nem garancia a minösegre...
Monjduk a Narnia gém bizti jo, az Aeon Flux sem nagy film, mégis allitolag a gém sokkal jobb... :-DUjabban a gémekben sokkal nagyobb a bizodalmam mint a filmekben (pl. DOOM film :-DDDD); inkabb gémezek... :-D
na pá!
Jah, ha nem akarod ujraolvasni elsö hozzaszolasom, mellekelem az elejet:
"szerintem naon ganya lett a film; föleg mivel (igaz, h. midnenki a GYU-hoz hasonlitja; de nem csoda) csomo latvanyelem koppi volt benn sztem(pl. felülröl kamerazas, mikor nyomjak a hoban ..."
-kiemelem ujra a LATVANYELEM szót...legközelebb figyelmesebben olvass... :-/
Milyen GYU-koppintésról beszélsz öreg? Elárulom, hogy ez a film egy könyv alapján készült, amit anno régen már 1x meg is filmesítettek. Szal ne gyere már a koppintásokkal. Elõbb olvasd el a könyvet és utána talán megérted, hogy mirõl is szól valójában a film. Nem tudom mit hasonlítod egyáltalán a GYU-hoz. Ez a film egy MESE alapján készült, úgyhogy elõbb gondolkozz mielõtt oltári nagy baromságokat írsz.
Egyébként a film eddig 530 millió dollárt kaszírozott ami a filmpiacban negy gyengén nagy summaés ennek okán már el is kezdõdtek a 4-ik könyv feldolgozásának munkálatai.
Gondolom azt sem tudtad, hogy ez a Narnia a 2-ik könyv alapján készült. <#sniffles>#sniffles>
jah, meg a lefagyasztas übergagyi volt; siman ki is nyirhatott volna karaktereket a jégboszi; erre csak elrakott mindenkit frigoba; azt várva, h. majdcsak kiolvadnak... :-/
nah ennyi,sztem kaka volt...
D.<#boxer>#boxer><#falbav>#falbav>
ja és még valami...
mihez is kellettek a gyerekek??? mi volt a szerepük??? mi az ami nélkülük nme sikerült volna???
Nagyon nem vágom, hogy hogyan lehet annál a résznél elakadni. Én mentem elõre és jött minden magától.
Van a 2 csaj, meg a legidõsebb csávó + egy befagyott tó+ egy kidöntött fa, amin keresztül nem lehet továbbjutni. Közben, van valami nagy madár ami nagy köveket dobál ránk, melynek hatására lyukat vág a jégbe. Mit kell csinálni??
Mert ott nem tok továbbjutni 😞
köszi
Végigtoltam a játékot és szerintem jó! Nagyon is jó!
Annál a résznél mindig figyelj, hogy melyik karakterrel támadod meg! Mindig megjelenik a feje felett!
Isten most nem ér rá,segíthetek?
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
makeru ga kachi \"A legyõzötté a gyõzelem.\"
ott hgogy kell legyõznmi????????????????
Aki kipróbálta írjon már róla pár sort pls!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Narnia Krónikái kiütötte Pottert
2005. december 11. 23:52, Vasárnap - Ötvös Tibor
A Disney ezúttal jó lóra tett: C.S. Lewis Narnia Krónikái könyvsorozata hatalmas sikernek örvend az egész világon.
Nem volt meglepõ, mikor kiderült: a sorozatot hamarosan a mozik vásznain láthatjuk viszont. Az viszont annál inkább, mikor bejelentették, hogy elõször a második, Narnia Krónikái - Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény címet viselõ könyvet dolgozzák fel.
Lucy, Edmund, Susan és Peter a második világháború alatt a bombázások elõl Londonból vidékre menekül, ahol egy furcsa professzor kastélyában lelnek menedékre. A kastély egy félreesõ szobájában egy napon öreg szekrényre bukkannak, ami egyenesen egy másik világba röpíti õket. A Narnia nevû csodaországot különféle beszélõ lények, törpök, faunok, kentaurok és óriások népesítik be, de a békés földet örök télre kárhoztatta a gonosz jégtündér, Jadis átka. Narnia nemes lelkû és titokzatos uralkodója, a hatalmas oroszlán, Aslan oldalán a gyerekek felveszik a harcot Jadis ellen, hogy kiszabadítsák Narniát a jég és fagy fogságából.
A király és egyik "lovagja"
A Disney bízott a sikerben, hiszen 180 milliós költségvetést engedélyezett a produkciónak. És úgy tûnik a pénz vissza is folyik a kasszába. A Narnia Krónikái ugyanis bemutatója hetében rögtön az elsõ helyen kezdett, 67 millió dolláros bevétellel. A második helyre a George Clooney - Matt Damon nevével fémjelzett Syriana került 12 millióval, míg a Harry Potter és a Tûz Serlege a dobogó alsó fokát szerezte meg 10 millióval.
Érdekesség, hogy a Steven Spielberg felügyelete alatt készült Egy gésa emlékiratai 8 moziban került bemutatásra és onnan 674 ezer dollárt szedett össze. A hét legnagyobb vesztese a múlt héten debütáló Aeon Flux lett, hiszen alig több, mint 4,5 milliót szedett össze 63,5%-os zuhanás mellett. A 20 millió dolláros bevétel pedig nem igazán fedezi majd a 62 milliós gyártási költséget.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

PSN ID.: Beegabor