Dragon Quest VIII

Oldal 1 / 8Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zola2000
Nos amíg nem jön európába Dragon Quest játék, itt egy Dragon Quest sorozat:
http://www.youtube.com/v/sjfaFLxDsu8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

(csak most láttam meg, hogy ilyen is van, de nagyon bejön, a másik DQ sorozat Aberu nevû fõjúsával ennyire nem lett jó szerintem)

A

zola2000
Ez megkönnyíti a "grindolást" is, hogy bárhol elõ lehet venni, bár a mobilos final fantasykben a grindet csökkentették is, míg a bossok ugyanolyanok maradtak, szóval nem rosszak ezek a cuccok, csak mire ideér, "leesik nálam a hype-o-meter" hogy úgy mondjam.

A

zola2000
Ezt láttátok? Akinek kimaradt vagy csak újrajátszaná HDben annak:
http://www.youtube.com/v/NZMb5GGzaNo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

A

aabyssx
Mert fárasztóan unalmas, szabadidõpazarló grind-olást kell csinálnom állandóan, hogy le tudjam gyõzni a boss-okat. Annyira, hogy legszívesebben a polcraraknám a játékot, és elfelejteném.
De nem tehetem, mert amúgy baromi jó, és kiváncsi vagyok a sztori végére. Egy tök szórakoztató, változatos sztori, és kerek rendszer egy ilyen vontatott tápolással van elnyújtva.

www.youtube.com/aabyssx

Seth
Na miért?
Ha már beírtad,akkor indokold is meg ám ^^

PSN ID.: Beegabor

aabyssx
Utálom ezt a játékot!

www.youtube.com/aabyssx

de jó neked én már vagy fél éve végigvittem de azért sok szerencsét:))))

Videókártya:ATI HD 2600 XT,Alaplap:MSI k9N neo V2 RAM:Kingmax 2*1GB TÁP:400W Codegen winchester:WDC SATA 320GB

Én LV.59-es vagyok és a 4. Giga sárkányt pönymögöm.:)
145-ös játék idõvel.
Nem tudja valki hogyan kell azt a szemét Dhoulmagust kinyírni mert egyszerûen nem tudom.Meg hányas szintûnek kéne ahhoz lenni hogy legyen esélyem ellene(most lv. 33 vok)
nem talált de sok segitséget nyujtott a www.dragonquest8.atw.hu

Videókártya:ATI HD 2600 XT,Alaplap:MSI k9N neo V2 RAM:Kingmax 2*1GB TÁP:400W Codegen winchester:WDC SATA 320GB

Banyapapa
gamefaqs.com-on nézz körbe hátha...

csináltak nemrég egy uj dq honlapot egy csomo jo cumo van rajta nézzétek meg www.dragonquest8.atw.hu

ja és honnan szerezhetnék gyorsan pénzt

már megvan de nincs valakinek tippje hogy gyõzhetném le dhoulmagust

hy lenne egy kérdésem ha van nem tudja valaki honnan tölthetem le a dq8 magyar leírását ha van ha nincs akkor mit kell csinálni akkor amikor megvan a hajó mert felfedeztem argóniát és neost most merre ha tudtok válaszolni ide irjatok be a fórumba plz:www.northanime.atw.hu a dq menüpontba

dinomano
megcsinaltam a kedved a game-hez? :-P Hmm... Én is azt érzem picit FFVIIIal kapcsolatban; amit te... A harcrendszer nem tetszik annyira (a graf. rendben van); a sztori sem érdekel annyira (pedig alapban szeretem a sci-fi beütésû dolgokat...), de eddig még nem tudott magával ragadni... politikai intrika; kinyirt elnök stb. ...remelem beindul majd.

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Nekem az ff8 nem tetszett. A chrono cross annyira jó hogy ha a futna vinyóról is akkor még most is azzal játszanék a ps2-õn. Sokkal jobb mint mondjuk a ff10 vagy a dragon quest8 vagy akármi ps2-re.A harcrendszere,hangulata minden idõk legjobbja.Az ff7 is csak EGY szempontból jobb nála.A tartalmasság terén.A dragon quest7 re visszatérve. Már az elsõ dungeonban(3óra játék alatt) olyan érdekes logikai feladatok,jármûvek vannak(bányászkocsi,tutaj,barlangrajz,fáklyarakosgatás,vízvezetékszerelés)amennyi a dragon quest8 ban összesen van. Már ott elkap a hangulata. A harc viszont valóban uncsi amíg nem vagy elég erõs. Most hogy beszélünk róla fáj is a szívem hogy a dragon quest8ban feleannyi titok és bejárható terület sincs mint a 7-ben. Lehet hogy felhagyok a 8-al amit most viszek és bevágom egy emulátorba a 7-et és végignyomom újra.
dinomano
Nah, nem semmi! :-) Köszi infot, eddig mindenhol azt irtak, h. a graf eleg gyengusz (szo mi szo, nagyon picik+tiny-k a föszereplö karakterek sprite-jai...); a fight+ a spell-ek milyenek?)..Lassan indul be, azt mindenhol irták... :-P Majd chrono cross+final fantasy 8 utan jön nalam(FF8 elejen vagyok még...)

Adj neki egy esélyt! AZ elsõ 2 óra elég lehangoló és kb 10-15 óránál jön egy újabb holtpont a nehézség miatt. De utánna a gyönyör vár rád. A grafika nem nagy szám???Tévedés. Az elején elég lehangoló de késõbb a gyönyörû szigetegen káprázatos.És sokkal több titok van benne mint a dragon quest8ban. Habár én most az utóbbit nyomom:)))
dinomano
Hmmm... nekem csak Dragon Q VII van meg, még nem kezdtem neki, de majd idövel nekiallok...jo kis game? Grafra nem nagy szam, azt tudom, de majd adok neki 1 esélyt...

Dzson
Ffagyás: a játék rengeteget olvas dvd-rõl, mint a vice city (nem tudom miért, de mindegy), szóval jól beállított / nem poros stb. olvasó ajánlott hozzá. Mondjuk nekem még nem csinált ilyet, csak egy helyen gondolkoztam az újraindításon, amikor egy gyíkkal kellett variálni és az ide oda mászkált 2 fal között... de abbahagyta egy idõ után. :)

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Dzson
Én LV. 38 körül vagyok, monster arena C champion, olyan 80 óra játékidõvel, és szombaton 2x kicsinált egy szellem... nagyjából a játék felénél járhatsz. :)

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

A dragon quest7 nagyon jó kis game. Én vagy 100 órát nyomultam vele és még csak a felénél tartottam. Tartalmasabb mint a dragon quest8 de azért a 8 jobb:))Most is azt nyomatom:)
krx
Ha Lv. 28-as vagyok mikor megvan a hajóm, akkor nem lesz problémám a késõbbiekben - tehát jó úton járok tápolás ügyben?

KIRÁLY A DQVIII de nekem mindig megfagy a harc közbe a swordman's labyrynth-ban nem ugyanazon a helyen de mindig a harc közbe de miért csak 4 napja van meg a gém

HALLY

Victor1103
Nekem nem fagy csak néha belassul.Az enyém nem eredeti de szerintem nekem azért csinálja mert már halálra van karlcolva a DVD a sok használattól.De hogy az eredeti miért csinálja azt nem tudom.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Nektek szokott fagyni?Mert nekem van néhány város (argonia) ahol folyamatosan befagy.nem back up eredeti még novemberben rendeltem ebayról.Mondjuk szegény ps2 is már elég poros lehetséges h tisztítani kéne.Meg olvastam 1 olyat is h minél kevesebb a memórikártyán a hely annál nagyobb esély van rá h 1 játék faggyon.És nekem az a fura h más játék nem fagy.vagy csak néha 1 szer 1szer. Ez viszont folyamatosan.
dinomano
még megy le 1 picit oszt veszek...habar az az igazsag; h. van 1 rakat gém PS1-re amit még ki akarok tolni + idöm meg kevés...tul sok jatekkategoriat szeretek, az a baj... :-P

Sephi
Ps2-ot mar lehet kapni lassan 30000 FT-tol csipelve...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

dinomano
meg még ott van a rakat jRPG, ami rám vár..(DQVII, Legend of D, FFVIII+még sorolhatnam)+akcio+autos gémek..mission még 10évre... :-P

Ja, en, 11ert foliaban.. ;)

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

dinomano
a dark cloud 1 vhol megvan back up-ban; pici volt merete, leszedtem..bár ps2-öm még mindig nicns, elöre spajzolok mint 1 hörcsög... :-P Ehhh... manapsag Spyro2 köt le; ehe... :-P

niiiiincs:((
God of War
Van má magyar forgalmazója a gamenek?

...Leondídász, és 300 bátor katonája...

Victor1103
Valaki tud nekem olyan oldalt mondani ahonnan a Dark Cloud 2-t leszedhetem??A mininovás oldalról valamiért nekem nem mûködnek a torrentek:(Please<#help><#help>

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Sephi
Az a EU-s cime :D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Banyapapa
Hja az jo régi darab.
De most nézem (eddig fel se tünt:P), a PAL dobozon sehol se a dark cloud2 felirat,ez itt Dark Chronicle.

Sephi
Aztan en naon varom geciek.

dinomano
Dark Cloud régebbi darab, ugye? Neztem IGN-en Rouge Galaxy elözetest(nagyon tetszettek a videok); csak jot irtak rola+durvaszép kis gém lesz, szinte nulla töltesi idövel+nagy terek kezelésével...hmm..interesting... :-P

Sephi
A Drak Cloud 2 az gyonyoru szep grafikaval van elatba es izgalmas a story. 3rd Person-ba latod hafturol a karaktert es ilyen kis palyakon kell mindig teljesiteni amit a gep maga valaszt ki. Fegyvereket kell fejleszteni benne , horgaszni nagy bossokat megolni es ami a legfobb minden vilagot ugy kell atvinni hogy sajat falut kell epiteni. Mindegyik palyan ahogy epitjuk a falut (hazak keritesek bokrok autok) ugy valtozik a jovo!

Banyapapa
Nem KH stilus,de RPG (a harc nem körökre osztott hanem "csapkodos-lövöldözös").
Csak itt a fegyverek fejlesztésén van a hangsuly inkább,nem a karakterein (azokat is lehet turbozni,de nem harcokkal)
Elég sok plussz van benne,minijátékok,pl: horgászást marhára birom benne:)
Igaz a stori a gyenge pontja,de háááát semmi se tökéletes,de 1 probát megér.
Én egyböl megszerettem a grafja überjo,igaz a bonus dungeon uccso boss-t nem vertem le,mer nem akarom hogy vége legyen:P

Amugy nemsoká jön a uj játékuk a skacoknak,a Rogue galaxy,video alapján marhaklassz lesz:)

Victor1103
Köszi az infót!Akkor kell!!De nagyon!Ez olyan Kingdom Hearts stílus ugye?Vagy RPG?

Banyapapa
én ugy emléxem szinkron van a átvezetökben,meg a help menü filmjeiben is van.

Amugy marhajo,nekem nagyon-nagyon teccet.

Victor1103
Nekem nagyon teccett a game!Jópofa,aranyos és iszonyatjó grafikája van(mikor madárral repültem valami csoda).Szerintem egy jó kis Final Fantasy gyerekeknek.Ha már Level-5-nél tartunk játszott valaki a Dark Cloud 2-vel?Az milyen?A nagy lényeg:szinkronos játék??Mert akkor tuti beszerzem:)

Disk
Én úgy tudom,hogy még nincs magyar forgalmazója....

God of War
Csáo! ez a játék nem fog Magyarországon kijönni vagy??

...Leondídász, és 300 bátor katonája...

Disk
Hogy erre nem gondoltam :S Kösz,megtaláltam ami kellett már csak be kell üzemelni a gépet.

DoNorBi
már nem annyira emléxek,de a GameFAQs oldalon megtalálod,énis onnan tájékozodtam a játékkal kapcsolatban ha elakadtam vagy hasonlók...

Haverok, Buli, Fight Club!

Disk
Hello!Kérnék egy kis segítséget.Ott vagyok ,hogy elértem a Monster Arenához.De nem enged be amíg nem szerzek meg neki 3 monstát.A lovagot már megszereztem neki,de a másik 2-t hol találom?

Oldal 1 / 8Következő →