Mai fiatalok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
2006.05.30. kedd 18:29
Tizenéves gyerekek rabolták ki hasonló korú társukat egy jojóért. A kis sértett, valamint annak apukája rátermettségének, és a rendõrök gyors reagálásának köszönhetõen perceken belül meglettek az elkövetõk.
Az eset kedden délután, négy óra körül történt Dunaújváros, Derkovits utcában. A 11 éves sértett épp hazafelé tartott, amikor az utcában - nem messze tõle - észrevett egy kis csapatot. A társaság tagjait látásból ismerte, hiszen vele egykorúak voltak. Nem sokkal késõbb - miután szem elõl tévesztette a gyerekeket - azt vette észre, hogy hirtelen egy sí-maszkot viselõ alak egyik kezével a nyakát, másikkal a vállát megfogva, hátulról letámadja õt. A kisfiú mozdulni sem bírt. Ekkor hirtelen egy szemüveges fiú termett ott elõtte, aki kihasználva kiszolgáltatottságát, megrúgta õt, miközben a sí-maszkos alak felszólította, adja át nekik jojóját. A megtámadott kisgyerek erre átadta a szemüvegesnek 6.000.- Ft-os játékát, mire a két elkövetõ már el is tûnt a szeme elõl.
A kisfiú a támadást követõen azonnal értesítette az esetrõl a közelben tartózkodó édesapját, aki fiával együtt, egybõl a kis rablók után eredt. Ekkor vették észre a közelben járõrözõ rendõrautót. Egybõl odasiettek a benne ülõ rendõrökhöz, és mesélni kezdték a történteket, amikor nem messze tõlük, meglátták a párost, és mindannyian utánuk eredtek. A két elkövetõt hamar sikerült a rendõröknek az apa segítségével bekeríteniük, és fülön csípniük. A párosnál feltalálásra került a speciális csapággyal ellátott jojó és a sí-maszk is.
Az elkövetõk adatainak beellenõrzése során kiderült, mindössze 12, 13 éves gyerekek a tettesek. Bár a bûncselekmény súlya ugyanakkora, mint a felnõtt-korú elkövetõknél, az elkövetõk gyermekkorukra tekintettel nem büntethetõk...
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Sajnálom az áldozatot...
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ez persze mindent megmagyaráz, már aszittem egy elnyomott magyar magyar gyerkõc volt
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
2006.04.19. szerda 11:18
Tegnap, a tapolcai utcán sétáló két 12 és 13 éves fiú nézeteltérésbe keveredett, vajon hogyan kell kimondani azt, hogy furnér lemez? Egyikük kicsit furcsán mondta, ezért a másik kicsúfolta, majd úgy összevesztek, hogy a fizikailag kissé erõsebb fiú a gyengébbet megverte, többször hátbarúgta, gyomron vágta, majd könyökkel az arcába csapott, melynek következtében a sértett bal járomcsontja elrepedt. A bántalmazott fiú remegve adta elõ a történetet a rendõröknek, akiket meglepett a bántalmazásnak - az elkövetõ életkorához viszonyított - rendkívül durva módja. Az eljárást a rendõrség a büntetõeljárási szabályoknak megfelelõen folytatja, azonban a bántalmazóval szemben az ügy megszüntetésre kerül, hiszen a magyar törvények szerint 14 év alatti személy nem büntethetõ.
Hat rendõr biztosítja a rendet egy fõként bevándorlókat tanító berlini iskolában. A tanárok tehetetlenek voltak az erõszakkal szemben.
A rendõrség segít péntektõl az erõszakos diákok megfékezésében a tanárok segélyfelhívása nyomán egy berlini kerületi iskolában. A neuköllni Rütli középiskola elõtt, ahol hetedik-tizedik évfolyamos diákok - 80 százalékban bevándorló családok gyermekei - tanulnak, péntektõl kezdve minden tanítási napon hat rendõr posztol. Az intézkedéssel az iskola egész Németország figyelmét magára vonta.
Mint azt az oktatók e hét elején megjelentetett nyilvános levelükben elpanaszolták, kétségbe ejti õket az oktatási intézményben egyre inkább elharapózó erõszak, egyszerûen nem tudják megfékezni az egymással hatalmaskodó tanulókat. A diákok szemernyi tekintettel sincsenek semmiféle tekintélyre.
Klaus Böger, Berlin tartomány kormányának oktatási minisztere saját bevallása szerint csak a sajtóból értesült a tanárok panaszairól. Szerinte tévedés azt hinni, hogy a gondokat a rendõrség segítségével meg lehet oldani. Heinz Buschkowsky kerületi polgármester szerint a mértéktelen erõszak elsõdlegesen a szülõi nevelésben megmutatkozó hiányosságokra vezethetõ vissza.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Kell is, mert ott aztán már dühöng a kivagyiság, bandalizmus, meg egyéb nem enyhén káros elvadultságok.
Ott még legalább megvédheted magad (amennyi bûntény van kell is)
Hogy is mondták, ki a jó diák Harlemben: Aki nem köpi le a tanárját.
Na ott kellene atommagot hasogatni :p
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
1 hónap (suli után) napi 3-4 óra kutyagumi/falevélszedés okozta megaláztatástól vagy észbekap (ha van esze) és visszafogja magát, vagy totál elszáll az agya (akkor meg idõben mehet a javítóba, mielõtt tényleg komoly bûntényt elkövetne "szórakozásból")
Na az ilyenekbõl lesz az a tipikus csõcselék (és büszke választópolgár <#wilting>#wilting>)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Amikor az apa nem adhat egy pofont a gyerekének, és nem adhat neki 2 hét szobafogságot, mert az feljelenti, hogy rosszul bánik vele ... meg amúgy sem fegyelmezi, mert vagy túl sokat dolgozik, vagy "szabadnak" neveli a kölyköt, mert ez a trendi ... lol
Bizony ma mindenki az élet hatalmas császárának képzeli magát, és ezt már kb 8 éves kortól.
Csodás szép jövõ vár ránk ...
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
a gyerekre stb stb
vagy veri az apja azt sulbian leverik másokon a kis gecik
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Szerintem a többi osztálytárs is hibás, amiért nem védték meg a gyereket (egytõl egyig mindnek jár a pofon, mert HAGYTÁK !)
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
hi

Mobiltelefon kamerájával készítettek felvételeket annak az iskolának a diákjai, akik rendszeresen vertek egy fiút a szünetekben, olvasható a Debreceni TV honlapján. A felvételeket a bántalmazott hatodikos édesanyja is látta, aki feljelentést tesz.
"Brutálisan megvertek és megrugdostak" egy diákot osztálytársai a debreceni Bocskai Általános Iskolában, adta hírül a Debreceni TV. A verést egy mobiltelefon kamerájával rögzítették. A tanulók, a csatorna állítása szerint rendszeresen verték társukat, de az iskola igazgatója nem tudott arról, mit mi történik a szünetekben a hatodikos gyerekek között. Az igazgató kivizsgálja az esetet.
A felvételek szerint a 6.C-sek a földön fekvõ, lefogott fiút felváltva rugdossák. A képeket órán egymásnak küldözgették diákok. A csatorna szerint a megvert fiú egyszer sem merte elmondani, mi történt. A fiú otthon is hallgatott az esetrõl, a kék-zöld foltokról azt mondta, hogy testnevelés órán sérült meg. Az állandó verésrõl az egyik osztálytárs beszélt végül, majd a felvételt is megmutatta a szülõknek.
A fiú édesanyja a felvétel megtekintése után azt mondta a csatornának, hogy "ezt egy szülõnek sem kívánom, hogy végignézze, amit mi végignéztünk, mert ha valaki így látja a gyermekét, akkor ezt nem lehet elviselni".
A korábban jó tanuló áldozat az utóbbi idõben visszahúzódóvá vált, és már iskolába is félve megy. Az igazgató szerint ideiglenesen másik osztályba helyezik. A szülõk rendõrségi feljelentést tesznek az ügyben.
http://www.dtv.hu/hir.php?id=8768
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"