Önvédelem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A legrosszabb helyzetben is nyújtsd a legjobb formádat!\"
Hogyhogy nincs? Ez nem dontes meg elhatarozas dolga. Ha levisznek a foldre es nem tudsz foldharcolni, majdnem biztos, hogy veszitesz.
Nezz meg pl par gracie moviet, mit muvelnek az alloharcos kihivoikkal, vagy mire viszi valaki az MMA-ban van UFC-ben foldharc tudas nelkul.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
láttam 1× egy videot, hogyan müxik thaiföldön egy edzõterem. a gyerek épphogy +tanult járni, de már olyan keményet rúg, h betörik neki a zsák. a legfiatalabb korosztály, akit ringbe küldenek olyan 7-8 éves. és nem egyszerû ám, ahogy küzdenek.
... got nothin to share with you...
az a fontos, h ne csak az izomsejtek méretét növeld, hanem a véroxigén ellátást is.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Egyébként én is hómmék-eltem ilyesmit régebben eggyik KB-s haverommal. 😄
Amúgy másfél év karate után nyugodtan elmehetsz kickboxolni. Nem kell aggódnod sztem a fokozatosság miatt.
Én az ilyen sportágak edzéseinél elvárnék valamilyenszintû fokozatosságot.
Ezeket csak hallottam, szal nem biztos. De ezek után vhogy nem volt kedven elmenni.
Na nem mintha szamitana milyen szinu vagy. K-b -rol hogy mennyire gagyesz menj el es gyozodj meg rola sztem. Vannak eleg brutal helyek.
Nameg vmi fullcontact kéne nekem. Ráadásul kézilabdával meg úszással sokkal nagyobb izomerõt szerzek magamnak.
Valahogy konnyebben elengedem a fulem mellett a primitiv szelsojobbos beszolasokat is, mint mikor valaki (ilyen ugyetlenul) csuri csavarja a dolgokat, hogy magat bizonygassa.
"Mivel te is az ö pártjukon vagy, csak kultúráltabb köntösben."
Persze, es csak veletlenul szavaztam balra legutobb. A kontosre neked sem lehet panaszod.
Csak pár szó: olyat is kaptál, ami nem neked szántam mivel elég sokan beszóltak és egybefolytak a fikázók.
"Hol mondtam ilyet?"
Sok mindent nem kell kimondani, mert az logikusan és egyértelmüen következik abból, amit írsz.
Se kitalált!!!, se eltúlzott!!! dolgot nem írtam, csak tapasztalatokat.
Az a szomorú, hogy téged a stílusom jobban zavar, mint az embertelen, bicskanyitogató szélsöjobb beszólás. (hosszú ö betü nincs ezen a gépen)
Mivel te is az ö pártjukon vagy, csak kultúráltabb köntösben.
ninjutsus nem is volt...
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
tudod, sztem ha megtámadnál, nem kellenének másodpercek se, hogy egy "box-technikával" madarakat varázsoljak köréd ;-) és valamivel egyszerûbb, mint a jitsu technikák.
a mögöttes filozófia nekem is tetszik, sajnos semmi köze nincs a bunyóhoz...
ezen kívül önvédelemnél el lehet felejteni a ninjutsuban használatos fegyvereket.
tudod, sztem ha megtámadnál, nem kellenének másodpercek se, hogy egy "box-technikával" madarakat varázsoljak köréd ;-) és valamivel egyszerûbb, mint a jitsu technikák.
a mögöttes filozófia nekem is tetszik, sajnos semmi köze nincs a bunyóhoz...
ezen kívül önvédelemnél el lehet felejteni a ninjutsuban használatos fegyvereket.
Dobbenetes volt, miert eroltettek annyira mereven ezt az ongyilkos pozt. Voltak ugyes mozgasu emberek, de bucira vertuk a fejuket vagy feltoroltuk veluk a padlot felvaltva emiatt.
A technikai reszben foleg aikido-jujitsu jellegu feszitesek voltak. Feltunoen ismerte mindenki az osszes letezo japan kifejezest a mozdulataikra, talan ez volt a mogottes filozofia resz 😊 Ennyit tudok mondani rola, amit en lattam belole. Kerem kapcsolja ki
Fõ az optimizmus! Ez kéne nekem is. Persze én a "hülye kis pöcs 12éves gyerek" meg már azon gondolkodom hogyha megtámadnak akkor mit mondjak... "Tessék itt a mobil, õra, Mp3lejátszó, Pénztárca stb, csak ne verj meg." Futni meg nem akarok, mert ha sokan vannak ráadásül nagyobbak akkor hiába sportoltam 8évet úgy is utolérnek.Ha meg vmi nagy csoda folytán sikeülne is elfutnom, csak úgy "bosszúból" megver msákor.És az a gáz, hogy legbelül tudom hogy nem ez a helyes, de nemtom mit tegyek.