Önvédelem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adi
<#szomoru1>
De csak vicceltem.. még küldtem neked két csajt is!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Broafka
te Adi, más topicban ne gúnyoljál engem mert harapok <#boxer>

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Adi
HEHE!
Volt a tv-be k1 szombaton: aztán így fájos lábbal is alig bírtam ülve nézzni!😄
Ott ugráltam a tévé elött mint vmi majom!😄
Bezzeg ha betennének oda a ringbe akkor ott hugyoznám összemagam!😄
Viszont egy idõ után átjöttek a haverok aztán elkezdik az egyik thai boxosra, h mivan lesz itt normális harc is vagy csak ilyen ropik pattognak.
Na mondom ez a ropi 3 perc alatt szedne ketté a nagyszáddal!😊
nagyon komolyak ezek a k1-sek .. a ketrecharcról meg ne is beszéljünk!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
aha.. azt láttam az edzõ társaimon de azt hittem az úgy mond a zoknit helyetesíti!😊

Adi
Amúgy van egy hely ahol rajba szoktunk lenni. Aztán volt ott most egy verekedés féleség.
Egy mongol ismerõsünk úgy nevezet full contact-ot nyomja(?).
Vmi gyúrás + kid-box vagy mi a szösz!
Na következõ volt: lényeg nem érdekes, h kikötött kibe. Gyerek se úgy válaszolt a kérdésre ahogy kellet volna.
na jó gyorsba leírom: srácnak lehúzzták a telefonját, úgy, h oda adta az egyik úgy nevezett haverjának aki tovább adta azok pedig eltüntek... tök egyszerû formája a lehúzzásnak.😉
Haverom😞mellesleg ismertem a 4 fõs bandából❤️ fiú 1 lány> az egyik gyereket): mivan lehúzzták a telefonod egy az egybe?
Erre a gyerek beszól, h mi a fasz közöd van hozzá(mondjuk van benne igazság de hamár beállnak a "körbe" akkor sejtheték, h meghalljuk).
Na megy a kötözködés szó csata: egyszer csak lesárgázák: dirr egy öklös a pofába(csatt) pörögnek mint kurva a rudon, erre leviszi mongol a földre a gyereket és megfogja a haját: ELÉG VÓÓT? HEEEE ELÉG VOOT! CSAtt beleküldi a fejét a földbe.. Gyerek elkezd sírni és leköpi!
Egy ütést kapot egy jobbost a mongol.
20 perc múlva megint vmi van(történetét már nem tudom) csak a lényeg, h másik gyerekbe "kötbele": kap egy orrost(köv. effekt : könny-takony, mellé sírás). Aztán egy 20 percig puffölte a gyereket. Magyarul combosokat osztott neki, és csicska pofonokat. És nem ÜTÖT VISSZA! Az aktuális haverjai meg mondták, h állítsuk már le, mert egy luzer a gyerek meg stb. és ezt a srác elött mondták akinek épp combosokat adtak. Na hát mondom ez nem egyszerû!
És nem a fizikai erõjével volt a gond hanem pszichikai gondok voltak. Agy blokk.

bebaszov [ZSIR]
na, bens is tolta közben a tutit😊

korpa ellen zsírmalac

bebaszov [ZSIR]
Adi:

igen, arra gondoltam. de ha jól emlékszem, gyártanak külön a lábra ilyen kis gumibugyit vagy mit😊 fel lehet húznia lábfejre (ez még annyira nem véd a külsõ behatásos sérülések ellen, csak összetartja valamennyire ott az ízületeket), ezt még igény szerint körbetekerheted némi bandázzsal. ki kell kísérletezni, hogy neked milyen vastagságban a megfelelõ, mert ha sokat tekersz rá, akkor ugyan védeni fog, de nem tudod rendesen mozgatni a lábfejed, ha meg keveset, akkor halottnak a csók.
ha sérülékeny vagy arrafelé, érdemes erre figyelni, mert ez tipikusan olyan terület, amit nem lehet felkeményíteni (hajlat, úgyhogy nincs mit) és csak hosszas vergõdés lesz a vége, ha ráedzel a sérült területre.

korpa ellen zsírmalac

bens
lehet kapni ilyen bokagumit. én azt használok...

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Adi
jah és a bokám is fáj egy idõ után. (2 perces ugrokötelezéseknél jön ki)

Adi
ja.. thai 😊
lábibandázs?? - ezt fejtsd már ki pls!
Kössek rá bandázs-t?!

bebaszov [ZSIR]
abszolúte igaz. volt 1 danos kyos edzõpartnerem (mást soha nem csinált mellette), testre a topon volt, de amint felkerült a zsákolókesztyû, a lehetséges célpontok közé pedig a fej, csak alátámasztani tudta a kinyilatkoztatásod 😊

korpa ellen zsírmalac

bebaszov [ZSIR]
Adi:

ismerõs a szitu😊
a másik takaros történés, ha ugyan betalál a rúgásod, de a megtisztelt térdének a belsõ felét éri el a te lábfejhajlatod. ilyenkor lehet összeszedni sok hetes gyógyulással járó sérülést.
ez ellen a "lábibandázs" a legjobb😊
amúgy thaibox?

bens:
hát én sem fejre célozva gondoltam természetesen😊 vagy ha igen, lásd az elsõ hozzászólásom ide vonatkozó passzusát😊

korpa ellen zsírmalac

Adi
igazad van!

bens
igen csak az a baj, hogy megszokod azt, hogy nem véded a fejed. ez a kyo-ban sem tetszik egyébként...

Adi
Elsõnek lehet nyomni simán csak testre! Mi is úgy csináltuk míg kesztyûnk nem volt! Talán jobb is volt mikor nem volt kesztyûm!

Adi
"végtagok/test felkeményítésére az ütések/rúgások szempontjából"
vmi ilyesmi miatt vagyok most gép elött:
Dr. úr és mikor fogok tudni újra edzésre menni:
-Háát úgy 2-3 hét múlva.
Azt hittem leesek a székrõl!
Én rugtam>> bal lábbal és a bal láb belsõ részére akartam helyezni rugásom. Erre egy jobb térd állította meg a lábfejemet, ami elöször érte azok a lábujjaim voltam. Most 46-os lábam van!😄

bens
a thaiboxot kesztyû nélkül...??

köszi, még nem akarok meghalni.

bebaszov [ZSIR]
igen, mindenképp egy ütõsrúgós-földharcos párosítás a legcélravezetõbb.
talán valóban a thaibox az, amelyik a legdirektebb a harcban, egyrészt ki van szálkázva belõle minden felesleges mozdulat, másrészt pedig eléggé nagy hangsúlyt fektet a végtagok/test felkeményítésére az ütések/rúgások szempontjából.
de kesztyû nélkül is ûzzétek ám! 😄

korpa ellen zsírmalac

Broafka
nanááá 😄
de nem feltétlen a golyókat
mondjuk a fegyverét, de ahhoz nagyon gyorsnak kéne lenni.
és nem feltétlen a gyorsaság a lényeg, hanem lehet hogy az ügyesség, vagy az átverés pl:
néééézd madárkaaa! 😄

bens
amúgy sztem legjobb utcára a thaibox-judo párosítás.

bens
neked saját edzõtermed van bakker? menj a fenébe... : DDDD

bebaszov [ZSIR]
bens:
már csak mûkedvelõ szinten témázgatok😊 saját edzõpartnerek, házi edzõterem, ó édes szabadság ! 😄

Adinak:
hát én amolyan moslékos vagyok😊 francia-box, kick-box, thai-box, taekwon-do, na a sorrendben már nem vagyok biztos, csak annyi tuti, hogy franciázással kezdtem 😊
a legjobb pedig az a fél év volt, amikor egy kung-fus sráccal nyomtuk a szabadstílust feladásig, ohne kesztyû, a házi edzõteremben, földharc, parketta, na meg volt egy mûanyag késünk is, amivel imitáltuk a szitukat. még be is szóltunk egymásnak, mer' az úgy komplett 😊
vicc nélkül ekkor lehetett összeszedni a legtöbb tapasztalatot.

kard helyett én a bordásfalfokot ajánlom, nekem is az van rendszeresítve a kocsiban😊 (ha gyalog vagytok, akkor ilyen mutogatósbácsis hosszúkabát alá is befér😊 )
rendõr se nagyon köthet bele, viszed/hozod az asztaloshoz/asztalostól😊
nekem egy meszelés alkalmával már rákérdeztek, ugyan mi pihen ott a hátsó ülésen?
bordásfalfok, eltört otthon az egyik, most hozom az újat.
mehettem is tovább.

aki jamesbondosabb fajta és a praktikus mütyüröket kedveli, annak ejtõernyõs zsinór. kibaszott nagyot csíp, elég messze elér és gyorsan lehet vele csapkodni.

korpa ellen zsírmalac

bens
ezt okozhatja étrendkiegészítõk nélküli gyúrás is. tapasztaltam.

jazzy
De azt okozhatja az ilyen pl volumass amit vizben/tejben oldasz fel, vagy csak ha szurkalod magad?
bens
freestyle kata (formagyarkorlat).

Adi
Ha uzival rontanak rád akkor meg a kardodal elcsapkodod a golyót nem?!
Jedi feeeeling

bens
de ha már a kardnál tartunk, akkor inkább pisztoly. azt könnyebb elrejteni... : )

Adi
Mi vagy te?? Ninja???
Viszont ügye vannak a kardos filmek, és jókat röhögtem magamba mikor a gyerek feldobja a kardot és elkapja.. mondom na a faszt, de jól nézzet ki!
Következõ: éjjel döglök az ágyba, várom a csajom, h megjöjjön. Szinte az ágy simogatoan hi__..... jah ez nem az a topik!😄DDDDD
Na discovery rá kapcsolok: jó kis matrixos vmit láttok(animáciok).. Mhh végén rájövök ez egy komoly mûsor. Mutatnak ilyen versenyeket amerikába mikor fegyverekkel tartanak bemutatot.(na nem shotgunnal😊 katana, bot, stb...
Na van egy ilyen elöre zselézet hajú gyerek. Mindenki elvan ájulva töle. Na mondom ez mit tudhat: fogja a katanát és kiba gyorsan elkezd hadonászni és egyszer csak fogja és feldobja a levegõbe közbe ordít mint a sakál és elkapja és tovább nyomja. Levegõbe repkedések meg minden. Na mondom ez fasza volt. Amúgy vki nem vágja mi ez a sport konkrétan? fél 2 volt asszem. Kicsit nem fogot már jól az agyam, h megis jegyezem ennek a sportágnak a nevét!

Broafka
bleeee 😛
jól van naaa
már a nagy fantázia is baj? 😛

bens
"feltéve ha nem kerülsz egy pisztolyos elé, de sztem ez hülyeség mert ha gyorsan elugrasz elõle akkor azért nem lesz olyan gyors az illetõ hogy egybõl lelõ, mert embert ölni nem könnyû..."

MÁTRIX-rlz ß )

Broafka
csak jó helyen kell tárolni 😄
ahol nem veszik észre 😛
mondjuk hol nem vennéek észre egy ekkora eszközt :-/
mindenesetre ha megtanulod rendesen forgatni és jók a reflexeid is akkor nagyon hasznos fegyver tud lenni...
feltéve ha nem kerülsz egy pisztolyos elé, de sztem ez hülyeség mert ha gyorsan elugrasz elõle akkor azért nem lesz olyan gyors az illetõ hogy egybõl lelõ, mert embert ölni nem könnyû... (kivéve ha nem a tarkódra tartja a pisztojt, de akkor meg eltörni a karját és stb, stb, stb)

Adi
Hallod.. mit sportolsz?

Adi
Hogy húgyozásnál mar!

bens
hol tartasz?

bens
engedélyt kardra... na, feküdjé vissza aludni : DDDD

amúgy nekem van kardom, nem is egy, mert iaidoztam régen. valóban az egyik leghatékonyabb cucc, csakhát kissé feltûnõ...

bebaszov [ZSIR]
ott azért még nem tartok 😊

korpa ellen zsírmalac

jazzy
Azt mibol erzed, hogy nem birja a vesed? Ez biztos hulye kerdes <#idiota>
Broafka
még az is lehet... muhahahahahaaaaa <#hehe>
vagy szerzek engedéjt 😛
vagy én leszek a magányos harcos 😛

egyébként kardom még nincsen sajnos 😞
de ami késik nem múlik 😛

bens
Te aztán vágod. mi vagy Te, ketrecharcos? : )

bens
és mit csinálsz, amikor a rendõr elveszi a kardodat, és megbüntet jogtalan fegyverviselésért, neaggyisten garázdaságért? levágod a fejét? : DDDDD

Broafka
én azt fogom csinálni 😛

Broafka
kardozás? 😊

bebaszov [ZSIR]
bunyó szempontjából kizárólag a gyúrás a lehetõ legrosszabb tanács.
az izom ugyanis gyors és lassú rostokból tevõdik össze, a gyúrás pedig - mondanom se kell - a lassú izomrostokat edzi, a gyors rostok ezáltal állóképességileg, teljesítményben visszafejlõdnek. következmény: lassú, darabos mozgás, a rövid terhelések rosszul bírása (lásd: ütés/rúgás, futás).
arról meg ne is beszéljünk, hogy a gyúrás mennyire elmerevíti az izmokat, ha nem szánsz rá külön félórákat-órákat a lazítgatásra.

azonkívül - mint azt írta már a kollega -, ha az az izom nincs feledzve a fájdalom/ütés ellen, bizony cefetül befáj, ha rákúrnak egyet. megfelelõen erõs ütés/rúgás esetén az ilyen szempontból edzetlen izom akár össze is ugrik, begörcsöl és ez tovább rontja a mozgáskoordinációt (gyakori példa: combos)

aztán: a bunyó két dologból tevõdik össze, fizikai és pszichikai részbõl. lehetsz te akármilyen gyúrós, ha nekedszaladnak az utcán és még soha nem voltál akár kesztyûs bunyóban sem, neked harangoztak. ha nem futsz el és vállalod a megmozdulást, akkor össze-vissza fogsz kalimpálni, széles - és lassú - mozdulatokkal védesz, széles - és lassú - mozdulatokkal ütsz (a'la parasztlengõ) és egy félig tapasztalt - vagy akár kezdõ - utcai bunyós is ott nem fog megütni, ahol nem akar.
ez a kalipmálás egyrészt ugye a technikai képzetlenségedbõl fog adódni, másrészt a felfokozott helyzethez nem tud alkalmazkodni az agyad, az idegrendszered, mert még edzéskörülmények között se voltál hasonlóban, ezért nincs minta a pszichédnek, amihez nyúlhatna. következmény: bepánikolás, a nulla mozgáskoordinációd átfordul a negatív tartományba, satöbbi.

hozzánk rendszeresen jöttek le a gyúrósok, volt, amelyik abban a tipikus "fél tonna vagyok, szétkenek mindenkit" pózban (tudjátok, dinnye a hóna alatt), felszegett fejjel, aztán a 3-4 hónapja lejáró, 65 kilós srácok úgy combozták le fél perc alatt, ahogy nem szégyellték.
úgy rugdosták hasba, mint egy próbababát. tipikus amatõr kéztartás bejátszott a gyúrósoknál, kéz fent, de az alkarjuk/könyökük szét volt tárva, mint a pillangó szárnya -> kibaszott nagy luk volt középen a védekezésükön, az egész test tálcán kínálta magát. elõfordult olyan izomtibor is, aki egész egyszerûen a teste elõtt nem tudta összerakni az alkarját, hogy védje a testét, mert a mellizma annyira ki volt dolgozva és el volt merevedve, hogy fizikailag képetlen volt rá!
úgy verték/rúgták pofán õket, hogy aki adta, az kért már elnézést. tipikus: üt a gyúrós, de a másik kezét leengedi a derekához, plusz még elõre is hajol, mintha fejeshez készülõdne, puff be a maflás. az ütés pedig olyan volt, amilyen: lassú, széles, ráadásul fél évet rákészült a srác, lehetett látni, hogy itt most jövése lesz, mert a robbanékonysága (gyors rostok, laza izomzat!) erõsen konvergált a nullához.

namost, hogy hogyan nézel ki és akkor mennyi esélye van annak, hogy belédkötnek:
- átlagos testalkat, küzdõsportos/bunyós múlt: fogjuk rá, hogy sokszor kiszúrnak -> a szitukat valszeg igen jó eséllyel fogod megoldani, ha máshogy nem megy, akár futással is
- gyúrós testalkat, nuku bunyós múlt: fogjuk rá, hogy kevésszer kötnek beléd, de akkor secpec alatt le fognak zsírozni. mammutállat kinézetûre amúgy is rajban mozdulnak és akkor a futás szempontjából lásd az izomrostos fejtegetést 😊 (plusz kardiovaszkuláris állóképesség hiánya, amit szintén említettek már)

aki kesztyûs bunyóra jár (thaibox, kickbox, franciabox stb), annak pedig javallom, hogy néha a haverokkal zugedzenek egyet-kettõt, ahol kesztyû le (vagy ötujjas zsákolókesztyû) és mehet az ereszdelahajam.
kesztyûs és pusztakezes bunyó ég és föld. más az ütéstáv, mások a hatásos védések és ami a leglényegesebb: kesztyû nélkül érzed igazán, hogy valóban ökölbe van-e szorítva a kezed. (ha nem és úgy csapdosod le a vagányokat az utcán, az elsõ ütés után mehetsz generáloztatni az ujjaidat)
fejre ilyenkor vagy egészarcos fejvédõ, vagy közepesen lájtos erõvel bevitt ütések, esetleg csak tenyérrel püfölitek ott egymást. ötujjas zsákolóval már üthetitek közepesen erõsen a haver fejét, néhány max néhány monokli és egy kis szájfelrepedés, de utóbbi elmúlik néhány nap alatt, elõbbivel meg lehet menõzni a primkóbb luvnyáknak 😄 (testre mehet, sõt kell a full)
és a földharcot ki ne hagyjátok. a keresztbeedzés - akár lájtosan is - sokat segít😊

korpa ellen zsírmalac

hát nemtom...nem mindíg van idõ futásra, mer monnyuk amikor egy 20-fõs cigánybanda belédköt, köztetek van egy kerítés, a cigányoknál kés meg vipera, te meg egy haverral vagy akkor mit tudsz csinálni? ....elsõ gondolatom az volt hogy lököm havert fusson ahogy bír én meg feltartom õket...aztán szerencsére volt ott 1-2 "normálisabb" bandatag akik visszafogták a többit

bigfoot
meg elfutni se tud😊
egyebként ha vki gyúr attól még nem nõ az állóképessége,szal futni is kell mellette

bens
"az extra izom sokkal többet ér mellékesen a legjobb "ütésvédõ mellény"

hát persze... csak az a baj, hogy az izom qrvára tud fájni, ha megütik! és sokáig nem múlik el.

bens
ez nem fake. õ egy Moyzan nevû francia testépítõ, és tényleg így néz ki. láttam már róla videót.

bens
ez 1 piszok nagy tévedés ám gyerekek... attól, h valaki gyúr, attól nem lesz jó bunyós. rosszabb esetben még le is lassít, ha túl nagy izomtömeged van. mire fölemeli 1 ilyen testépítõ a kezét, addigra 3-at kap a pofájába.

és ezt nem most találtam ki.

SASboy
ez a kép szerintem fake

nice legs. what time to open?

GregSB
Hát hallod elég merész vagy. Örülj neki hogy csak szád szakadt fel, és nem a hasad. (ha a 3.nál lett volna kés....)