SG: Székesfehérvár Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
everything's better with music
tényleg csajok milyen arányba vannak a suliba? megvárosba?:D
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
vagy csak felmenni pestre imaxozni <#nyes>#nyes>
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
ha nagy mákom van, lesz ott más miskolci is akik haza tudnak hozni :D
don't give a fuck
don't give a fuck
végülis annyira nem baj, neke a lényeg az lenne hogy youtubra tudjak feltölteni videókat.
e3eve d dunántulon nem nagyon jártam, pesten is keveset voltam, most meg pff xDDD
jah amit nem kérdeztem, gólyatábor vagy balekhét van?:D meg internet koliba milyen, jó gyors?:P
meg MUNKALEHETÕSÉG diákként van e valami???
te is ott tanultál?
\"You are fucking crazy people!\"
bár albérletet azért lehet elkéne kezdnei nézni mert ha nem sikerülne a koli... tud valaki valamit?:D
matekból tesóm elég zse4ni, ugyhogy tud segíteni meg korepetálni. meg úgy vagyok vele, hogy x dolog nagyon jól megy viszont y meg nagyon nem.
de igy lett 4-es érettségum ugy, hogy év végén majdnem meghúztak :D alig akarták elhinni azt mondták tuti csaltam:S
Mozi az a plázában, mekihez meg egy híd vezet a plázától a 6 sávos út felett :D
Nagyáruházakból is szerintem itt van a legtöbb az egész országban Budapestet leszámítva.
Szóval jó hely, csak pár éve elég sokan voltak az utcákon a nemkívánatos "belédkötök" emberkék, akik 8-asával jártak, de mára egy részük szerencsére megtért, és "szólj ha valakivel gondod van" emberkékké váltak, úgyhogy elég kevés van már, aki még mindig gondot jelent, fõleg hogy már nincs annyira kikkel 8-asával járni, anélkül meg nem akkora a szájuk.
Nem tudja valaki mégis mi volt ez? Mert tényleg akkorát szólt, hogy szinte érezni lehetett a lökést, de semmi fényjelenséget nem láttunk.
Ja, és visszafelé is arra mentünk, a környék tök üres volt akkor is, és csak rendõrautók mentek az utakon, de fél óra alatt vagy 5-öt is láttunk arra felé.
Baleset? Hadgyakorlat? Vagy mégis mi lehetett?
Neten néztem most, és semmi hír, pedig szerintem az egész városban hallani lehetett valamennyire, mert mi sem lehettünk olyan közel, távolinak tûnt a hang, de olyan hangos volt, mintha pár méterre tõlünk pisztollyal lõttek volna. Az ilyen hangos dolgokat meg általában be szokták elõre jelenteni(már ha elõre tervezett volt), hogy ne legyen pánik, úgyhogy van egy olyan érzésem, hogy valami balul sült el, vagy pedig valakit csak úgy elkapott a késztetés hirtelen, hogy lõjjön egyet egy tankkal.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Beszerzés: itt az IBM mellett a pannon-job-os kapu közelében egy kis lángosos-melegszendvicses helyen találtuk, a buszmegálló mögött.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
don't give a fuck