SG: Székesfehérvár Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wander01
háromágunál hatalmas szivásokat szoktunk rendezni néha :D jo hely de a kocsival nehéz bemenni az emlékmühöz annyi a vizmosta árok :D

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Háromágú. Igaz messze van, de jó hely.
NeverwinterKING
nm :D

\"You are fucking crazy people!\"

Doog
Az eszembe se jutott :)
Köszi! Peace! :D

...::::::...

NeverwinterKING
palotavárosnál a tavak?

Doog
Hello!
Mondjatok légyszi nekem 1-2 jó helyet Fehérváron ahova el lehetne vinni egy csajt. Tóparti kizárva meg pláza mozi is. :D
És komolyan, ne kocsmát mondjatok, meg vadászt, ilyeneket. :D
Fontos lenne! Azért ide írtam hátha tudtok segíteni. :)

...::::::...

NeverwinterKING

shad0w
nem, nem vagyok.

don't give a fuck

NeverwinterKING
ááá most látom csak a címert :DDD
rbd-s vagy? :DD

shad0w
amit írtam, anno héttörpe, mostanában ribillio vagy kávészín. de sztem többet voltam a sóstói stadionban mint ezekben összesen. nem sajnálom :)

don't give a fuck

NeverwinterKING
ehhh :D
akkor hova jársz?

shad0w
természetesen nem :) életemben talán 5ször voltam bent, lehet annyiszor sem.

don't give a fuck

NeverwinterKING
jársz marxba?:O
am ribillio tényleg jó hely...

shad0w
marxim az aztán csoda egy hely. csakmint pl jungle. amit még nem említettetek, pedig sztem nem rossz, a ribillio. vagy régebben a héttörpe volt még jó, az új tulaj után egy szar volt, most azt sem tom nyitva van e még. vagy ugye nem messze tõle a klub.

mod.: ha che guevara kintvan akkor bizony van ott tömeggyilkos is...

don't give a fuck

NeverwinterKING
nemtom hugod hol volt de h tömeggyilkos nincs az tuti :S
lenin kinn van nem tagadom de más nincs nsgyon...
az önkényuralmi jelképek meg el vannak torzítva

Amúgy az a marxim hogyhogy mûködhet így?
Mert a hugom szokott oda járni néha, és állítólag tele van a legdurvább betiltott önkényuralmi jelképekkel, meg tömeggyilkosok képeivel...
NeverwinterKING
nem a kaja miatt megyünk, hanem mer normális és elférünk 20an :)
meg kell vmi változatosság, vadász szar, marxim meg kicsi... de még mindig az a tõrzshely^^

wander01
ott ismerem az egyik felszolgálocsajt, haverom csaja, jo, nyáron poén a terasz de pl kaja nincs rendes :) vagy csak régen voltam

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

NeverwinterKING
ja azt néztük h mien drága :| nem is oda megyünk xD
kávészín jó lesz, már le is van foglalva:D

wander01
régen gecijo volt, most is az de nem annyira. drága de nagyon jol fõznek, és ha fatálast kérsz garantáltan a füleden jön ki :) és van 10% kedvezményem... :)

NeverwinterKING
gastrumot ismeritek?az egy szfvári étterem. tudtok mondani róla vmi véleményt?:D

wander01
ja. hétvégén hazajárok általában :)

Zinaj
te itt lax Wander?

i7 azt szevasztok :P

NeverwinterKING
:DDDD

wander01
áá, één? <#wow2><#banplz><#nyes>

NeverwinterKING
:)
fûvestopikba láttalak régebben. nem hittem volna h szfvári vagy

wander01
lol XD

NeverwinterKING
persze :D éjjelnappaliba jó a kannás xD
meg az h kistescoba nekem is adnak piát :D

te jársz vhova partyzni?

wander01
jaja, és szerencsére pörög a topic ezerrel :P amugy poén hogy itt kb azok az emberek vannak a sok netezõ közül, akik ugyanott élnek. gyakorlatilag távoli szomszédok :PP pl nemrég fedeztem fel hogy ha party van, pl esti poker, piálás, stb akkor a tesco kutra érdemes nasiért menni, akármilyen késö is van :D vannak ilyen gyakorlati tapasztalataitok a városbol?

NeverwinterKING
szfvár powa<#zavart1>

sziasztok!
valakit érdekel mese/film stb csere bere?
Székesfehérváron persze :-)
[email protected]
shad0w
hát így egy laza hónapos késéssel építõ jelleggel reagálnék, h tippem sincs milyen bolt van ott, így a honlap címét sem tudom, de gondolom - és remélem - hogy azóta sikerült megoldani a problémát.
mellesleg egyetlen ilyen jellegû fehérvári bolt honlapjának a címét ismerem: vitál :)

don't give a fuck

acsati
hali
van ott a plázától nem messze az emeletes házak aljába van egy bicos bolt. nem tudja vki hogy annak van-e honlapja? ha igen mi a cime?
gz8
up

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ

acsati
köszi szépen
shad0w
Jegyárak:

Termenkénti elsõ elõadás: 850Ft
Normál jegy: 1190 Ft
Diák/gyerek jegy (hétfõtõl-csütörtökig): 890 Ft

Csoportkedvezmények:

* 25 fõ felett 10%
* 100 fõ felett 20 %
* 250 fõ felett 30%
* további kedvezmények óvodai és iskolai csoportoknak a csoport létszámától függõen. A kiválasztott filmek vetítését mûsoridõn kívül is vállaljuk.

don't give a fuck

acsati
hellotok nem vagyok fehérvári de szeretnék menni moziba és nem tudja véletlenül valaki hogy mik a jegyárak? mert nem találtam sehol. köszi
de holnap utbaesik aztán azért modnom akkor veszek

bigfoot
wazze nem kell ahhoz fehérvárra utazni hogy jó napszemüveget vegyél!

kösz
legalább tom hol van a távirda ut:DDDDDD

bobka
Beck a távirdán.kaiser után

bobka.uw.hu

tud valaki jo napszemüvegboltot fehérváron???

wander01
nyet, öreganyáméba tankoltam víípáwörrészinget

Törölt felhasználó
Zaporozecet ujra elkezdték gyártani? <#confused><#wink>
wander01
bocs, mentem egy kört az uj verdával... srry

gz8
Lehet, hogy a légimentõk új helikopátere, annak elég fura hangja van egy MI-2-eshez vagy régebbi típushoz képest.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ

Törölt felhasználó
Ma volt erre egy kis helikopter, lehet annak a hangját hallottad. Vag Ufó volt <#nyes>
Aztak*rva ez mi volt???
Nyitva az ablak, és olyasmi hangot hallok, mintha egy autó fékezne csikorogva, aztán egyre hangosabb, és egyre jobban repülõgéphangnak tûnik, aztán amikor már nagyon hangos, elkezd halkulni, és 1-2 mp alatt teljesen elhalkul. Az egész tartott vagy 5 másodpercig. Biztos repülõ volt, de nagyon gyors, és elég alacsonyan mehetett. Nagyon magas volt a hangja.
Vagy egy (kényszerleszálló)utasszállító volt, vagy valami zuhanó repülõ(a zuhanó repülõk légáramlata is ilyesmi hangot kelt), vagy talán egy Gripen, mert az elég kicsi, és ha jól láttam 1 motorja van csak, tehát az magas fordulaton mehet, így magasabb a hangja. Nem MIG volt az biztos, azoknak mélyebb hangja van, és lassabban repülnek, ez nagyon gyors volt.

Lehet valami tök szokásos dolog volt, de akkor is durva volt, ilyet még életemben nem hallottam.
shad0w
valszeg még csak fel sem fogsz tûnni a sok kisebbségi között akiknek az a ruha egyenlõ az ünneplõvel (is)...

don't give a fuck

wander01
zsir, buli az ablak elött sok sátorral és kissebbségivel... hehh. de riszpekt mert legalább a fuvosokat otthon felejtették. egy flekkent azért bevállalok igy kora reggel, pont a ház elött sütik. kicsattogok fürcsiköpenyben és flipflop-ban kajáért, hadd lássák hogy kell élni <#eplus2>