Fotóink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a kép számomra is csak egy véletlenül elkattintott, tudatos tervezéstől mentes CD polc benyomását kelti.
Én elfogadom, hogy számodra egyértelmű mit akartál megmutatni a képpel, de ez nem segít. Nem az a lényeg, hogy te mit akartál, hanem hogy mi megy át.
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
HDR mód itt kikapcsolva. Ugyanis úgy valamiért túl zajos lett a kép..
Mellesleg kompozíció: " Célja az elemek megfelelő kiválasztása és elhelyezése, ami által a szemlélődő számára érzéseket, gondolatokat közvetít."
Így is érthető.
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.08.12. 12:04:31
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
S ahogy korábban ígértem, itt egy hazai szem és fül számára szokatlan kompozíció..

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.08.09. 22:20:00
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Mi van veled? Öregszel? És különben is: ez meg milyen virág?<#vigyor>#vigyor>
A mai nap esgés eseményei fényében gondoltam lövök egy épp aktuális koncepciót<#vigyor>#vigyor>
Dobáld hát azokat a mü...izé mikrofotóidat. Nem is olyan rosszak azok..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.07.21. 19:26:21
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
imo :) science fiction is science fact
Adversus solem ne loquitor
A lebutítást azt még megértem (magam is alkalmazom fotóim esetén), de a torrentjel a kép bal felső sarkában kissé összezavart a #23341-esed esetében. Az meg mit keres ott?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Magam is totál amatőr hobbifotós vagyok, annál is inkább, mert telefonnal fotózok leginkább és a képet "lebutítva" rakom fel, ha felrakom. Van ugyan rendes(ebb) gépem is, de a jó öreg Samsung C-115 mindig kéznél van.
Első saját fotó itt? Vagy a többi is saját készítésű csak régebbről?
Kérdem ezt úgy, mint totál amatőr hobbifotós (aki vagyok)..<#miaz>#miaz>
És a Nemzeti Közlekedési Hatóság Légügyi Hivatala által kiadott egyedi tevékenységi és eseti légtérengedély a birtokodban volt-e, amikor reptettél?
<#banplz>#banplz>
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!