A jövõ sportjai

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pistike irigyellek, örülnék ha az olvasástól fogynék le, utánozhatlak?...<#vigyor2><#rolleyes>

Pistike 007
Szerintem a legjobb sport az amit Ti csináltok! Olvasás közen lefogytam vagy 5 kilót! Hajrá! <#rolleyes><#beka2>

jo regi post, jol megfontoltam mit valaszolok :D
Nem rohaszt egyaltalan. Legalabbis nem jobban, mintha ulomunkat vegzel. A testmozgas es a cybersport meg nem zarja ki egymast. Az agy bizonyos teruleteit mellesleg nagymertekben fejleszti. Foleg a vizualis erzekelesert, mozgasok felismereseert felelos reszeket.
B0B0
Mert? :)

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

ChevyG work
a jövö sporjaihoz remélem a foci és az f1 nem tartozik

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

B0B0
Mindenbõl lehet sportot ûzni, persze, de az igazi sport a testet tartja a karba, ez amirõl te beszélsz, csak rohasztja az agyat és az izomkat belülrõl. A sport egészséges, de ez semmi esetre sem

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

1-2 helyen mar sport szamba megy pedig. Vhol van pl CS akademia is:). A jobb csapatokban vannak 'kondicionalo edzesek', csapatmunka-, taktikai gyakorlatok stb. Versenyeken merik ossze magukat, szponzoraljak oket, stb. Es 'cybersport'-nak nevezik. Enis is elvezetesebb sportnak tartom a noi iszapbirkozast, de vegulis miert ne :)
B0B0
Elismerten sport, de nem az a klasszikus testet edzõ sport. De nekem nem is a sakkal van bajom. Én is szeretek sakkozni. Az fps-ek viszont semmi esetre sem sportok.

Egy sakkmeccs alatt 3 kg -t is lefogynak a prok, olyan kis konnyed idotoltes.
Amugy sportkent van nyilvantartva, majd szolunk mindenkinek, hogy vegyek ki kozuluk mert ugy latod jonak.
B0B0
Egy valóságos cikk! Jópofa lehet

B0B0
Ezzel az erõvel bármibõl "sportot" lehet ûzni!

bens
A sakk nagyon is sport! Nem hiszed el, de sokat számít. Az agyat is karban kell tartani.

Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!

sakk is sport, nekem mégse tûnik annak
majd ha kikelünk a fotelbõl lövöldözés közben, akkor az fps is sporttá válik
és már nincs messze

The Garrett
fps ek külföldön már most is sport szinten mennek, ezt már csak itthon kéne feltalálni :(

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

B0B0
Egy autoversenyhez hasonlító, csak kisebb, pályán egyszerû futás. Biztos izgibb lenne a körpályáshoz képest

B0B0
Akkor nagyon szomorú jövõ vár ránk, mert ez nem sport.

a jövõ sportja szerintem a pc-hez és konzolokhoz készült új perifériák lesznek amikkel snowboard-ozhatunk, focizhatunk, fpsezhetünk, nem a karosszékben ülve hanem a nappali közepén mozogva, neten keresztül másokkal
néhány ötlet már megvalósulva, néhényra csak ötletek vannak, de ez a jõvõ

B0B0
Jah

free run-ra gondolsz ?
B0B0
Asszem egy ilyenfajta sport biztos hoditani fog a jovoben!

szerintem vami ojan extrem sport kene mint pl freestyle run bar mar van ijen de csak hobbikent de jo prok vannak mar pl csinallhatnanak versenyeket leraknak par korlatot lepcsot kukat aszt ki ugral vegig fut meg minden baromsag szebben :D szerintem poen lenne haveral mar csinaltunk iet pl: lepcsok vegig ugrasa ki mer vagy ki ugrik messzebb :) eleg poen sport lenne . amugy csinaltuk amr aszt is hogy csak igy vegig szaladunk valahol aszt amit tudonk gyalog futva mindent lehet slide,wallride vagy nem tom hogy kell leirni :D
ha meg valami nem komoly, akkor amodik se lehetnek olyan puták, hogy bütnit adnak érte ^^
PyRex
engem ezzel nem sért (nem vagyok fekete :), de lehet valakit igen, azon kívül a moderátorok ezért néha begurulnak. gondolat egyébként, hogy nem komoly...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

nyilván valójában nem tenne ilyet, nem para, nyugalom, csigavér, ti meg ne rinyáljatok feleslegesen :)
B0B0
Hát ez az

PyRex
2 büntiponttal miért ugatsz ilyeneket?

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

B0B0
Meg igazán címvédõs sport :)))

Ehhez hasonló van. Egy meredek hegyoldalon elindítanak egy kerek sajtot, a jónép meg üldözi, aki utoléri az nyert. Még sosem kapták el a lejtõn, csak ha leért. Általában minimum kéz/lábtöréssel jár. Nem tudom melyik ország marhái nyomják.

hmhm
játék lehetne: ak val a kezedben a pályán szaladgáló feketéket lövöd.

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

B0B0
Nem rossz ötlet, csak szerintem nagyon ritkán esne kosár. Nem csak alacsonyabban kéne lennie, hanem legalább háromszor akkorának kéne lennie. Jó ötlet

Broafka
fejelgetõs kosár? :P
focilabdával vagy valami hasonlóval kell fejelgetni és úgy passzolgatni, és vinni a labdát az ellenfél kosarába (persze a kosár alacsonyabb lenne mint az igazi kosárban)
a kérdés az hogyan lehetne elvenni a labdát az ellenféltõl :P

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

B0B0

B0B0
Ilyen lehetne a pálya:

B0B0
Jégpályán egy rögbilabda alakú tárggyal kézilabdát játszani, de egyszerre 4 csapat 4 kapujára. Képzeljétek micsoda taktikai harc is menne, mikor melyik csapat kivel van!

B0B0
És az amerikai fociban, meg a vizilabdában??
Nem baj az! Nem nõi sport :)

smici
ilyet haveromék már csináltak :P

Úgy érzed nyomott vagy?

Láma!
:DD

Aquir
Kitaláltam!!!!!!

Extrém sport: Embereknek kell sziklás / meredek hegyoldalon minél gyorsabban lefutni egy kisebb hegyrõl. Aki túl lassú, utolsó lesz, aki túl gyors, az meg elb*szódik :D

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

[Walaki]D`Lair
Felfújhatós hodály, 2 kapu, a játékosok a plafonhoz rögzítve gumikötéllel, el lehet képzelni, viszed a lasztit, elemelkedsz és röpülsz vissza :DDDD

Ilyen létezik, csak nem a plafonhoz rögzítik az embereket hanem a kapu mellé...próbáltam, atomkirályság...:DDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

forza milan
csak ugy szólok,hogy ezt márpróbálták!eredmény=egymást agyonra rugdoták a vizben azért a nyomi labdáért:D

B0B0
Na! Meccset? :))

a #9-esre

Shiwo
állítólag már van víz alatt játszott "jégkorong" is...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

B0B0
Melyikre gondoltál? Az elsõre vagy a másodikra?

ez tetszik, finomítani kell rajta és akkor már csak nevet kell neki adni és elterjeszteni

bmffm856
fedettpályás punnyadás...a sport lényegét a fantáziátokra bízom...

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

B0B0
Egy kapu egy mezõn! Nincs rajta háló, csak egy keret! Az egyik irányból az egyik csapaté a pont, a másik irányból a másik csapaté. Esetleg kapusok? Csak kézzel lehet a labdához érni!

B0B0
Írj le egy olyat, ami szerinted jobb! Tényleg kiváncsi vagyok rá!

Oldal 1 / 2Következő →