Dr House (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szokatlan de hatásos befejezés lenne, az biztos
nemtom... happyendet nem igazán tudok elképzelni House számára... fõleg a mostani rész után gondolom azt, hogy szociálisan mélyponton van House ahonnan nincs visszaút... ráadásul a Vicodint is tictacnak nézi 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bazinga!
ps: az a "meleg" megszólalásod felett már rég túlléptem olvasva az értelmes (megszokott) hozzászólásaidat....😄
Armin & Ayu fan
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
De persze így is jó, a csúcson abbahagyni, reméljük fasza lezárása is lesz.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Remélem méltó befejezést csinálnak a sorozatnak 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Hiányozni fog az egyszer biztos!
egy könnycsepp elmorzsolása mellett emelem kalapom - a csúcson a hagyják abba, még ha ide újra fel is kellett mászni pár gyengébb évad után <#eljen>#eljen>
"The trees move. Do you not see it?"
talán ez tetszett eddig a legjobban ebben az évadban😊
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Fülöp-szigeteki/koreai származású a csaj, még House-nak is mondta az évad elején, aki ugyancsak lekínaizta asszem 😄
Amúgy ja, fasza rész volt.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
közelebb került egymáshoz Foreman és House, és ehhez az kellett, hogy ezt az ügyet kivételesen ne House oldja meg... rájött, hogy egyrészt Foreman okos és jó orvos, másrészt hálás neki, hogy levetette a lábáról a nyomkövetõt... a végén a tolltartó felborítás ezt pontosan kifejezi 😊 amolyan "kösz haver, de azér szemétkedek egy picit, mer nehogymá én kimutassam az érzéseimet" 😊
Bazinga!
http://loal.atw.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bazinga!
na meg House féle "Clear"nálam verte a biztosítékot😄
Armin & Ayu fan
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
jah meg House és Wilson benne lesz tutira :Ð
Ep 9
Better Half
2012/1/23
*nem is mondtam hogy rossz, de a sorozatos mappámba csak hosszúpuskás feliratot rakok