40 millió konzol kelhet el jövőre
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekes hogy régebben montdták hogy a konzolnál nincsen telepítgetés meg fagyás,stb.
Telepíteni talán nem kell de a fagyást miért nem emelik ki most a megjelenés után?
A mostani konfigomon elfut a Vista is. Játszani nem kell rajta, ezért elég lesz jó pár évig még.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
A chippeltetõs probléma is megoldódik idõvel.
A HDTV a sarkallatos pontja a dolognak. Valóban szükséges a maximális élvezethez. Ez nagy negatívum. De szerintem 1-2 éven belül megfizethetõ lesz az is.
Ezen okok miatt várok én is még legalább 1 évet.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
ezért nincs konzolod...
1. eredeti játékok drágák, csippeltetés sokba van, és sok játék nem megy neten ha nem eredeti
2. FPS meg stratégia buzi vagyok, és ezeknek a játékoknak az irányítását még mindíg nem oldották meg. A kontroller erre nem jó, mert azzal nem lehet olyan gyorsan és precízen rángatni a célkeresztet mint egérrel. Tudom h lehet hozzá használni egeret meg billt nem hivatalosan, de nem minden játék támogatja, és amelyik támogatja, ott se lehet nagyon konfigurálni, meg rosszul támogatja.
3. Nincs itthon HDTV a szutyok katódsugárcsövesnek kicsi a felbontása, homályos meg árt a szemnek, a monitorom felbontását 1280x1024 meg nem tudja a konzol. 2 és fél éve vettem lcd-t és akkor most azzal mit csináljak?
Talán majd a köv generációba beruházok, ha az már támogatni fogja hivatalosan a billentyû-egeret, és lessz már hdtvm. Addíg marad a pc.
megjelenés után egy évvel, egy videókártya árából veszel egy konzolt. bekapcsolod és megy. adott hardwerbõl évrõl évre, minõségibb játékokat készítenek.
7-8 éve írta Martin (576), hogy a konzolos játék ipar a pc-s fölé fog nõni... a játékosok 90% azt mondta hülyeség... és tessék...
varázslás? nem, csak az egyszerü tények ésszerû végig gondolása...
http://www.prisonbreak.atw.hu
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
A pc természetesen konzol mellett is kell. Nem mondta senki hogy ki fogja váltani.
Mondjuk ha megoldják hogy fusson rajta a Mac OS X akkor lehet tényleg nem kell. <#vigyor2>#vigyor2> (A devkit egyébként arra épül mielõtt vki azt hinné hogy nem lehet kivitelezni.)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ezt a moddolt multis játékra írtam.
Ez kilõve. <#vigyor>#vigyor>
200-220 ropiból 5 évig kihúzni elég jó beruházás sztem.(ebben benne van a chipelés + az addig néhány eredeti megvásárolt játék és periféria)
Most is csorgatom a pc grafra a nyálam a konfigom sokmindenhez kevés már szval nem lesz rosszabb ott sem...sõt! Kicsit ciki hogy pl a cod2 úgy néz ki mint a cod 1 lebutítva mert csak úgy megy rendesen. Akkor mirõl beszélünk? Ráadásul 1-2 év múlva megérkeznek a nagy durranások nextgen-re amik már kihasználják a hardvert és bizony 3x szebbek is lehetnek mint a jelenlegi nextgen játékok. A játékélmény meg garantált.
"1-2 éves PC játék ára 2-3 ezer forint (eredeti!!!)" Ne haragudj de az olyan is.
<#vigyor0>#vigyor0>
Természetesen nem akarok senkit áttéríteni csak leírtam az okokat amiért én váltani fogok.
Másrészt persze az M$ máshonnan veszi a pénzt, hogy a konzolos hobbiját finanszírozza, alapvetõen ugye a pécésektõl.
Ráadásul külsõssel csináltatni a konzolt, dögkút!
Vagy eleve olcsó HW-t csináltat és akkor, adhatja olcsón, mint a tendó. Bár ebben az esetben el kell felejteni az ûberkonzolos fílinges piacvezetõ pozíciót.
Vagy úgy csinálja mint a Sanyi, hogy mindent õ gyárt és akkor folyamatosan tudja csökkenteni a konzol elõállítási árát. ha jól tudom a Sony a végére már egy csipbe rakta az EE-t/CPU a GS-t/GPU meg a memcsit is!
Ilyen trükkre a M$ nem lesz képes, a külsõs cégnek mindíg az az érdeke hogy lehúzza õket!!!!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Másrészt persze az M$ máshonnan veszi a pénzt, hogy a konzolos hobbiját finanszírozza, alapvetõen ugye a pécésektõl.
Ráadásul külsõssel csináltatni a konzolt, dögkút!
Vagy eleve olcsó HW-t csináltat és akkor, adhatja olcsón, mint a tendó. Bár ebben az esetben el kell felejteni az ûberkonzolos fílinges piacvezetõ pozíciót.
Vagy úgy csinálja mint a Sanyi, hogy mindent õ gyárt és akkor folyamatosan tudja csökkenteni a konzol elõállítási árát. ha jól tudom a Sony a végére már egy csipbe rakta az EE-t/CPU a GS-t/GPU meg a memcsit is!
Ilyen húzásra a <$
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Höhöhö.
1-2 éves PC játék ára 2-3 ezer forint (eredeti!!!), 5 éves platinum occsó kanzol játék ára 5-7 ezer forint!
A kettõ közötti különbség szerintem simán fedezi a HW-t!!!!
Persze a warez mindenhol ua árban van!😉))) De ehhez számítsuk be az új gen konzol, meg a csippelésének horribilis árát! Simán ki fogsz adni egy átlagpécé árát a konzolodra (ha jövõre váltasz), és 3 év múlva meg nyeled a nyálad a PC grafikája láttán!
És ehhez vegyük, hogy az igényesebb mûfajokat, még mindíg nem igazán preferálják a konzolon. Ugribugri/meg autós persze van dögivel.
Asszem minden érvet elmondtam "amellett" hogy mennyire lesz érdemes jövõre nextgen konzolt venni!😉 (KB semennyire)
no no...<#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1>
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
az ember meg ha vess is ilyet, akkor az az 1 szám játéka lesz vagy fél évig, ha nem több
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce