40 millió konzol kelhet el jövőre

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Konzolokra nagyobb összegben költesz(pl. kijelzõ). Vagy amit veszel azt drágábban(pl. játék). Vagy amit veszel azt semmi nem használja ki(hd kijelzõ).

Érdekes hogy régebben montdták hogy a konzolnál nincsen telepítgetés meg fagyás,stb.
Telepíteni talán nem kell de a fagyást miért nem emelik ki most a megjelenés után?

Zsoltika 007
Jah annyi pénzért változhat is. Én nem akarok már rá költeni köszönöm szépen. Én játszani akarok. Magasról teszek a 7800-as Geforce-ra vagy az új Ati karira.. Most meg kitalálják hogy fizikai gyorsító is legyen. Hát kösz nem.<#mf2> Inkáb veszek X-et vagy Ps3-at és játszok nyugodtan akadásmentesen igényes és szép játékokkal. És mindezt idõtállóan mert 5 évig garantáltan lesz rá szoftver.
A mostani konfigomon elfut a Vista is. Játszani nem kell rajta, ezért elég lesz jó pár évig még.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Viszont több mint 1 év alatt a PC is rengeteget változik.

Zsoltika 007
Ha komolyan gondolja a MS biztos fogja támogatni a bill+egeret. Mostani boxhoz is van átalakító. És tudjuk hogy a Ps3 is támogatni fogja.
A chippeltetõs probléma is megoldódik idõvel.
A HDTV a sarkallatos pontja a dolognak. Valóban szükséges a maximális élvezethez. Ez nagy negatívum. De szerintem 1-2 éven belül megfizethetõ lesz az is.
Ezen okok miatt várok én is még legalább 1 évet.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Shortstop
játszottál te már a gran turismo avagy a metal gear solid sorozat valamelyik tagjával??

ezért nincs konzolod...

Shortstop
és te ezeket mind csinálod igaz?
gonodolom...

EZ az x360 az elsõ konzol aminek a vásárlásán igazán elgondolkoztam, mert kevés pénzért igazi erõmûvet kapok, de végül úgyse veszek az alábbi okok miatt:
1. eredeti játékok drágák, csippeltetés sokba van, és sok játék nem megy neten ha nem eredeti
2. FPS meg stratégia buzi vagyok, és ezeknek a játékoknak az irányítását még mindíg nem oldották meg. A kontroller erre nem jó, mert azzal nem lehet olyan gyorsan és precízen rángatni a célkeresztet mint egérrel. Tudom h lehet hozzá használni egeret meg billt nem hivatalosan, de nem minden játék támogatja, és amelyik támogatja, ott se lehet nagyon konfigurálni, meg rosszul támogatja.
3. Nincs itthon HDTV a szutyok katódsugárcsövesnek kicsi a felbontása, homályos meg árt a szemnek, a monitorom felbontását 1280x1024 meg nem tudja a konzol. 2 és fél éve vettem lcd-t és akkor most azzal mit csináljak?

Talán majd a köv generációba beruházok, ha az már támogatni fogja hivatalosan a billentyû-egeret, és lessz már hdtvm. Addíg marad a pc.
ott a pont😉

Zsoltika 007
Bevallom a ps1 idõkben én sem hittem benne. <#vigyor> Sõt még a ps2 x-box-nál is tartottam magam.

a konzol játszásra való a pc munkára...ebben semmi bonyolult nincs 😊

megjelenés után egy évvel, egy videókártya árából veszel egy konzolt. bekapcsolod és megy. adott hardwerbõl évrõl évre, minõségibb játékokat készítenek.

7-8 éve írta Martin (576), hogy a konzolos játék ipar a pc-s fölé fog nõni... a játékosok 90% azt mondta hülyeség... és tessék...

varázslás? nem, csak az egyszerü tények ésszerû végig gondolása...

http://www.prisonbreak.atw.hu

Zsoltika 007
Inkább kosarazok akkor már. <#vigyor0>

4en egyszerre focizást a legjobb az udvaron.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

schrank
minden hardverbuzi ezzel a szöveggel jön csak aszt nem nézik hogy a 300ezres gépüket a játékon kívül semmire nem hasznájják ergó jobban nön ki egy 100ezres pécével meg egy konzollal mert azé 4 en eccere focizast vagy ijesmit jáccani nagyképernyõs tévén jobb mint TS-en recsegtetni vadidegenekkel aról nem is beszélve hogy mikor lesz nekem még ece granturizmóm az autós játékok királya <#worship>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Zsoltika 007
Linux meg úgyis lesz rájuk. És lehet a mostaniakon nem a leggyorsabban futnak, ezekben a vasakban kicsit több kakó lesz.

Zsoltika 007
"azt meg én megnézném, hogy ezeken hogy fognak netezni, cd-t írni, excelben és wordben dolgozni, prezentációt készíteni.... szeritem sehogy."

A pc természetesen konzol mellett is kell. Nem mondta senki hogy ki fogja váltani.
Mondjuk ha megoldják hogy fusson rajta a Mac OS X akkor lehet tényleg nem kell. <#vigyor2> (A devkit egyébként arra épül mielõtt vki azt hinné hogy nem lehet kivitelezni.)

akyyy
azt meg én megnézném, hogy ezeken hogy fognak netezni, cd-t írni, excelben és wordben dolgozni, prezentációt készíteni.... szeritem sehogy. Pc-n meg ezeket simán lehet, és melette még játszani is

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Zsoltika 007
"Bár én nem próbáltam, mert 95 óta pc-s vagyok és nincs konzolom,"
Ezt a moddolt multis játékra írtam.

Zsoltika 007
Miért? A mostanival is lehet. Megoldják ezt is.

Zsoltika 007
"Persze a warez mindenhol ua árban van!😉))) "
Ez kilõve. <#vigyor>
200-220 ropiból 5 évig kihúzni elég jó beruházás sztem.(ebben benne van a chipelés + az addig néhány eredeti megvásárolt játék és periféria)
Most is csorgatom a pc grafra a nyálam a konfigom sokmindenhez kevés már szval nem lesz rosszabb ott sem...sõt! Kicsit ciki hogy pl a cod2 úgy néz ki mint a cod 1 lebutítva mert csak úgy megy rendesen. Akkor mirõl beszélünk? Ráadásul 1-2 év múlva megérkeznek a nagy durranások nextgen-re amik már kihasználják a hardvert és bizony 3x szebbek is lehetnek mint a jelenlegi nextgen játékok. A játékélmény meg garantált.
"1-2 éves PC játék ára 2-3 ezer forint (eredeti!!!)" Ne haragudj de az olyan is.
<#vigyor0>
Természetesen nem akarok senkit áttéríteni csak leírtam az okokat amiért én váltani fogok.

NEXUS6
A cikkre visszatérve, remélem az IBM marhára leszívja a M$-t😉

Másrészt persze az M$ máshonnan veszi a pénzt, hogy a konzolos hobbiját finanszírozza, alapvetõen ugye a pécésektõl.

Ráadásul külsõssel csináltatni a konzolt, dögkút!
Vagy eleve olcsó HW-t csináltat és akkor, adhatja olcsón, mint a tendó. Bár ebben az esetben el kell felejteni az ûberkonzolos fílinges piacvezetõ pozíciót.
Vagy úgy csinálja mint a Sanyi, hogy mindent õ gyárt és akkor folyamatosan tudja csökkenteni a konzol elõállítási árát. ha jól tudom a Sony a végére már egy csipbe rakta az EE-t/CPU a GS-t/GPU meg a memcsit is!
Ilyen trükkre a M$ nem lesz képes, a külsõs cégnek mindíg az az érdeke hogy lehúzza õket!!!!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
A cikkre visszatérve, remélem az IBM marhára leszívja a M$-t😉

Másrészt persze az M$ máshonnan veszi a pénzt, hogy a konzolos hobbiját finanszírozza, alapvetõen ugye a pécésektõl.

Ráadásul külsõssel csináltatni a konzolt, dögkút!
Vagy eleve olcsó HW-t csináltat és akkor, adhatja olcsón, mint a tendó. Bár ebben az esetben el kell felejteni az ûberkonzolos fílinges piacvezetõ pozíciót.
Vagy úgy csinálja mint a Sanyi, hogy mindent õ gyárt és akkor folyamatosan tudja csökkenteni a konzol elõállítási árát. ha jól tudom a Sony a végére már egy csipbe rakta az EE-t/CPU a GS-t/GPU meg a memcsit is!
Ilyen húzásra a <$

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Ja és warez játékkal valszeg a konzolos netes multi közelébe sem tudsz majd menni!!!

NEXUS6
"Bár én nem próbáltam, mert 95 óta pc-s vagyok és nincs konzolom, de már nagyon elegem van a pénzszórásból úgyhogy 1 éven belül váltani fogok. (Persze csak játék szempontjából.)"

Höhöhö.
1-2 éves PC játék ára 2-3 ezer forint (eredeti!!!), 5 éves platinum occsó kanzol játék ára 5-7 ezer forint!
A kettõ közötti különbség szerintem simán fedezi a HW-t!!!!

Persze a warez mindenhol ua árban van!😉))) De ehhez számítsuk be az új gen konzol, meg a csippelésének horribilis árát! Simán ki fogsz adni egy átlagpécé árát a konzolodra (ha jövõre váltasz), és 3 év múlva meg nyeled a nyálad a PC grafikája láttán!

És ehhez vegyük, hogy az igényesebb mûfajokat, még mindíg nem igazán preferálják a konzolon. Ugribugri/meg autós persze van dögivel.

Asszem minden érvet elmondtam "amellett" hogy mennyire lesz érdemes jövõre nextgen konzolt venni!😉 (KB semennyire)

Zsoltika 007
A másik része meg az anyagi. Ma már hogy fullon fusson minden játék nem elég egy megfizethetõ pc. Ahhoz hogy mindent bekapcsolhass nagyon a zsebbe kell nyúlni. És mit érsz vele? 1 év és vége. Megint fizetsz. Vga 100e felett? Anno elég volt 40e egy vga-ra és minden futott maxon 2 évig.(Nem nem olyan nagyon rég volt az sem) Egyszerûen nem optimalizálnak semennyit. Gyorsan összecsapják a játékot és kasza. Nincs minõségi munka.(1-2 ritka kivételtõl eltekintve)A legjobb játékok szinvonala is édeskevés.

Zsoltika 007
Figy nem ma kezdtem a pc-zést és nagyon látni hogy hanyatlik a pc-s játék ipar. A nagyobb nevek is csalódást okoznak, és nem jönnek az újak. Szinte mindegyik bõrlehúzás. (Jó jönnek de nem úgy mint kellene.) A kiadók és fejlesztõk is inkább egyre jobban a konzolok felé fordulnak (Lásd John Carmack esete) Egyszerûen lassan de hanyatlik. És nem azért mert ezt olvasom mindenhol hanem mert ezt látom.

"Olyan sok konzol lesz idõvel hogy a pc háttérbe fog szorulni"

no no...<#ejnye1><#ejnye1>

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

memphis23
hi! mennyibe kerül 1 ilyen Xbox 360?

WOW

Zsoltika 007
Meg fogják oldani. Olyan sok konzol lesz idõvel hogy a pc háttérbe fog szorulni és ezt is megtörik ahogyan az x-box-ot és a ps2-t is. Azokon is lehet moddoltakkal játszani neten. Bár én nem próbáltam, mert 95 óta pc-s vagyok és nincs konzolom, de már nagyon elegem van a pénzszórásból úgyhogy 1 éven belül váltani fogok. (Persze csak játék szempontjából.)

netjátékhoz, moddolatlan konzol kell, természetesen így eredeti játékkal
az ember meg ha vess is ilyet, akkor az az 1 szám játéka lesz vagy fél évig, ha nem több

Zsoltika 007
Miért ne játszhatnának? Minden adott hozzá.

Nah, majd megnézem, mikor játszanak konzollal a neten 64 fõs pályákon FPSt..nem beszélve a szerepjátékokról, ahol ennél sokkal többen is vannak 1-1 szerveren...

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

← ElőzőOldal 3 / 3