iwiw

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megas
Javítom magam:

Don\'t worry, be HOPI!

megas
Ahogy a képen is látszik, az a +4 db alkalmazás nincs nálad felvéve, hanem csak ajánló.

Don\'t worry, be HOPI!

ohh király megtaláltam😄

Hello,azt tudja vki hoygan kell az ismerõsöknél kilõni azt hoyg a képeit ne mutassa?..mert kb minden héten feltölt az árvízkárosult vagy 90 képet?.a profiljára rámegyek és leveszem a pipát a képek/videok mellõl uyganugy ki van pipálva miután ráfrissítek,viszont se mentés se semmi?.
Akor marad a del vagy van vmi megoldás?

precision
cuki

Bazinga!

precision
yep, nálam is ugyanez a helyzet
bug v. feature, nemtom 😄D

Bazinga!

Blekk Síp
Nekem a Kezdõlapon jobb oldalt megjelentek olyan alkalmazások az "Alkalmazásaim" között (szám szerint 4), amiket fel sem vettem. Az adatlapomon sem látszanak, csak a kezdõlapon. Másnál is van ilyen?

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Peetboy
Megint változtattak az iwiwen. Adatlapon felülre tették a hírfolyamot. Az alkalmazásokat meg jobb oldalra.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Akinek kell meghívó az írjon privátot ha kell.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Betyárkörte
mi a f.szom ez a kék-pirosozás iwiwen? nem tudja vki?<#fejvakaras>

banok
nem

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

tigeroo
kérdés:

van 1 klubbom, amibe szeretnék meghívót küldeni x klubba (akik x klubban vannak nekik küldeni a klubbomba meghívót - hasonló érdeklõdés/téma miatt, nem hirdetés amúgy...)

lehetséges ez?
tommygear
újrakéne írni azt az egész foshalmazt
egy régi szar kódra tesznek minden újdonságot...
Peetboy
Már egy ideje így van, kevesebb képet (néha 0-t) ír ki, és több van benne. Az alkalmazások is lassúak, de azt nem vettem észre, hogy az adatokat nem írja ki ismerõsként.
Azt szerintem nem vezetik be, ki nézte meg az adatlapod, vagy kit néztél meg. Bár a Myvip-en régóta van a funkció, engem hidegen vagy. És az iwiwen is majd megszokják, ha mégis bevezetik.

Danny1987
Egy rakás sz.r az iwiw:
-keresés néha mükszik néha nem
-adatokat ismeretlennél ír ki de ha ismerõsödként nézed meg akkor nem is szerepel az adatlapján
-albumokba kiírja hogy 4 kép de 16 van benne

Azt meg már csak remélni tudom hogy azt nem vezetik be hogy ki nézte meg az adatlapod

Live for nothing or die for something.

tommygear
a keresõ nem mûködik már vagy 3 hete, szégyen
Dynamic
"A MEGHÍVÓKÉRÕ ÜZENETEK AUTOMATIKUSAN TÖRÖLVE LESZNEK!!!" - ráadásul bithu meghívót kérsz az iwiw topikban.
Istenem, tudod ezt még fokozni?<#falbav>
bocs inkább erre: [email protected] kösz😊
Helló!Tudna valaki küldeni nekem egy bithumen meghívót?erre az email cimre: [email protected] köszi
azt hittem nálam van a probléma 😄

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

banok
mert már napok óta szarakszik az iwiw.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Azt megtudja mondani valaki hogy az üzenõfalam miért nem jön be? csak a "Klubok kiemelt üzenõfala" van megjelenítve

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Peetboy
Nálatok is 1 órával többet mutat az iwiw? Nálam még mindig. De órabeállitás nincs mint a fórumokon.

precision
biztos idõ kell neki mire "elfelejti" a régit és az új nevet indexeli be a keresõbe

Bazinga!

Jól látom? Hiába írom át a nevet, ha rákeresek az "eredeti név"-re, akkor behozza az új néven futó profilt. (Az "új név" lehet monorgam, becenév vagy pedig egy teljesen másik név, akkor is ez történik.)

PSN ID: Lord_Mortanius

Peetboy
Kipróbáltam a milyen leszel 20 év múlva alkalmazást, elég vicces képek jöttek ki, még az egészséges életmóddal is. Szerintem közel se így fogok kinézni, olyan képek jöttek be mintha 80 éves lennék.

jajaja,szemem mint a sasé😊esélyt sem szabad nekik hagynom...
Tudom hogy nem ide tartozik de a youtube-ra és gametrailers-re nem tudtok valami megoldást mert ip cím alapján félig meddig bejön a youtube a gametrailers semennyire ,már csak ez a két oldal kellene és végre minden mehetne a régi kerékvágásban.😊

Peetboy
Na most már csak figyelj, ne bukj le, hogy iwiwezel. 😊

Kisebb csoda történt egyik pillanatról a másikra mûködõképes lett ip cím alapján az iwiw ezt mégegyszer köszi!

Peetboy
Újabban olyan hibák vannak az Iwiw rendszerben, hogy a kép mappáknál 0-t ir ki, benne pedig van 5 kép. Vagy nálam pl. 7 képet ír a mappára, belül 10 kép van.
De az órát mikor állitják be végre normálisan? Mindig 1 órával többet mutat. Sztem ez a sok alkalmazás nagyon bekavart az engine-be.

köszi, így már legalább bejönn a bejelentkezõ oldal, be írom acc-om és sajna nem lép tovább 😞 no de nem baj egylépéssel elõrébb vagyok 😊 mégegyszer köszi.

precision
hát nemtom... esetleg próbáld ip alapján de valszeg így sem fog menni

vagy veszel egy sört a rendszergazdának, hogy szedje le a tiltást 😊 sztem olyat is lehet, hogy csak a te gépeden oldja fel, a munkahelyen a többi gépen tiltva marad

Bazinga!

Átirányítós oldalt nem szivesen használnék,pont azért amit írtál, én inkább valami számomra ismeretlen domain címben reménykedem.

Köszönöm a segítséged.

precision
használj vmi proxy v. ilyen anonymizer oldalt, ahol beírod az url -t, és átdob oda úgy, mintha az õ ipjükrõl neteznél

persze ez a megoldás lassú, nem feltétlen biztonságos mivel 3. félen át mennek az adatcsomagok, és körülményes is

más címet én nem tudok, de pl wiw.hu is iwiw.hu -ra irányít, szóval nem biztos, hogy megoldaná a problémádat egy másik cím (vagy ha nem is irányít át, valszeg azokat is letiltották a munkahelyeden)

Bazinga!

precision
használj iwiw tools greasemonkey scriptet

Bazinga!

Sziasztok.

Melóhelyemen letiltották az iwiw-et és azt szeretném kérdezni, hogy az iwiw.hu-n,iwiw.net-en kívül máscímen el lehet-e érni valahogy az oldalt?

A segítséget elõre is köszönöm.

Peetboy
Én is észrevettem pár napja ugyanez volt nálam is. Én a sorok közé betettem ..... pontokat, de csak 3 linket tettem be, és így most jó. De több linkel már lehet nem lesz jó.

Lehet, totál hülye és alapvetõ kérdés, de valaki mondja már meg, hogy kell sort törni ?
Mert a kedvencek-nél pl. hiába nyomok Entert, hogy új sorba menjen, amikor elmenti, csak odarak egy vesszõt, de nem rakja új sorba a szöveget.
A html kódhoz meg alapból síkhülye a rendszer, vagyis a <br>-t se értelmezi.

Tehát nem akar rövid sorokat egymás alá írni.
Vagy ez is a buta engine miatt van ?

Peetboy
Azt bírom, amikor irják XY benézett a Lovehunter alkalmazásba hogy kiválassza ki tetszik neki és õ kinek tetszik. Ennél már csak az lesz jobb, amikor Józsi dugna egy jót Timivel jelölést, vissza igazolta Timi.

Peetboy
Így van, le kell tiltani azokat amiket nem akartok látni, és csak az jelenik meg. Úgy legalább nem látjátok azt, amire nem vagytok kiváncsiak.

precision
ne sírjatok, inkább állítsátok be, hogy mit akartok látni az üzenõfalon és mit nem

Bazinga!

akyyy
facebook majmolás. régen az iwwi ój volt, de mióta ilyen lett az üzenõfal, szar lett sztem.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

az iwiw rendszer sztem úgy sz@r ahogy van. Ez az új üzenõfal is fantasztikus. Most õszintén kit érdekel, hogy a józsi sógor a kvízben hány pontot ér el?!!
Peetboy
Hali!

Nálatok is 1 órával többet ír ki az Iwiw? Üzenet küldésnél, és fogadásnál, és utolsó bejelentkezésnél is 1 órával többet mutat.
Mikor csinálják meg végre ezt?

Tuti jó!
http://www.csajozasitanacsok.hu/&par=2034
xxdani
miért van az hogy az egyik ismerõsömet letiltottam üzenõfalról hogy ne lássam a híreit erre mégis látom hogy milyen képeket töltött fel...baromi idegesítõ hogy van egy szolgáltatás amit ha beüzemelek akkor kitörölhetem vele

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

És nem lehet valahogy írni az iwiw-eseknek hogy javítsák? Elég idegesítõ,hogy mindig kifagy ha a keresési filtereket töltené be.....

Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!

atomboy
Masik email cimet irsz a helyere.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Üdv mindenkinek!
Iwiw hiba, bugos a rendszer. Nálam is csinálta, ha visszaléptem kifagyott.
Lenne egy kérdésem, hogy lehet elrejteni a regisztrációs email címet elrejteni, hogy az ismerõseim sem láthassák??