iwiw
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Don\'t worry, be HOPI!
Akor marad a del vagy van vmi megoldás?
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
van 1 klubbom, amibe szeretnék meghívót küldeni x klubba (akik x klubban vannak nekik küldeni a klubbomba meghívót - hasonló érdeklõdés/téma miatt, nem hirdetés amúgy...)
lehetséges ez?
Azt szerintem nem vezetik be, ki nézte meg az adatlapod, vagy kit néztél meg. Bár a Myvip-en régóta van a funkció, engem hidegen vagy. És az iwiwen is majd megszokják, ha mégis bevezetik.
-keresés néha mükszik néha nem
-adatokat ismeretlennél ír ki de ha ismerõsödként nézed meg akkor nem is szerepel az adatlapján
-albumokba kiírja hogy 4 kép de 16 van benne
Azt meg már csak remélni tudom hogy azt nem vezetik be hogy ki nézte meg az adatlapod
Live for nothing or die for something.
Istenem, tudod ezt még fokozni?<#falbav>#falbav>
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
PSN ID: Lord_Mortanius
Tudom hogy nem ide tartozik de a youtube-ra és gametrailers-re nem tudtok valami megoldást mert ip cím alapján félig meddig bejön a youtube a gametrailers semennyire ,már csak ez a két oldal kellene és végre minden mehetne a régi kerékvágásban.😊
De az órát mikor állitják be végre normálisan? Mindig 1 órával többet mutat. Sztem ez a sok alkalmazás nagyon bekavart az engine-be.
vagy veszel egy sört a rendszergazdának, hogy szedje le a tiltást 😊 sztem olyat is lehet, hogy csak a te gépeden oldja fel, a munkahelyen a többi gépen tiltva marad
Bazinga!
Köszönöm a segítséged.
persze ez a megoldás lassú, nem feltétlen biztonságos mivel 3. félen át mennek az adatcsomagok, és körülményes is
más címet én nem tudok, de pl wiw.hu is iwiw.hu -ra irányít, szóval nem biztos, hogy megoldaná a problémádat egy másik cím (vagy ha nem is irányít át, valszeg azokat is letiltották a munkahelyeden)
Bazinga!
Melóhelyemen letiltották az iwiw-et és azt szeretném kérdezni, hogy az iwiw.hu-n,iwiw.net-en kívül máscímen el lehet-e érni valahogy az oldalt?
A segítséget elõre is köszönöm.
Mert a kedvencek-nél pl. hiába nyomok Entert, hogy új sorba menjen, amikor elmenti, csak odarak egy vesszõt, de nem rakja új sorba a szöveget.
A html kódhoz meg alapból síkhülye a rendszer, vagyis a <br>-t se értelmezi.
Tehát nem akar rövid sorokat egymás alá írni.
Vagy ez is a buta engine miatt van ?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nálatok is 1 órával többet ír ki az Iwiw? Üzenet küldésnél, és fogadásnál, és utolsó bejelentkezésnél is 1 órával többet mutat.
Mikor csinálják meg végre ezt?
http://www.csajozasitanacsok.hu/&par=2034
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!
Iwiw hiba, bugos a rendszer. Nálam is csinálta, ha visszaléptem kifagyott.
Lenne egy kérdésem, hogy lehet elrejteni a regisztrációs email címet elrejteni, hogy az ismerõseim sem láthassák??