Terminátor regények
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. T3 film/regény
2. T2 Infiltrator-Rising Storm-The Future War regények
3. T:TSCC sorozat
Van még, vagy "hivatalosan" csak ezek?
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Chaos Anno Domini

A magyar:

Csak érdekesség képp.
Chaos Anno Domini
A szervók miatt ilyen erõsek gondolom.Csak egy processzor irányítja az egészet,vagy a szervókat is kisebb processzorok mûködtetik,amik a fõ processzor utasításait követik?
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Egy T-800-as egység kb. 12 vagy kicsivel több átlagos ember erejével rendelkezik.
Az egyik könyvben pl. fölemel egy rázuhant több tonnás sziklát.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
A T-800-as béta is annak számít, mert nincs emberi borítása.
Viszont az alfáknak fejlettebb processzoruk van, mert ugye beépülõ egységek, ezért az öntanuló rendszer tovább van fejlesztve.
Az ezüsthernyók vannak alacsonyabb szinten, többnyire kis méretük miatt, csak egy keresõ-támadó program van beléjük építve.
Mivel az ezüsthernyó úgy támad, hogy felrobbantja önmagát és a belõle kirepülõ több tucat titánium-repesz halálra sebzi az embereket.
Szerintem ez egy nagy félrefordítás, mivel maga a "kiborg" szó azt takarja, hogy élõlény és gép keveréke.
Csakhogy sem a Hunter Killer, HK-Tank, Gigant, Fejvadász, Ezüsthernyó, Grasshopper, stb. sem pedig a T-szériák nem rendelkeznek szerves anyaggal, ezért nem lehetnek kiborgok.
A T-800-as alfáknak is csak szintetikus hús-vér borításuk van, amit ugye a Skynet fejlesztett ki.
Mindezzel nem akarok okoskodónak tûnni, csak az összes LAP-ICS kiadvány megvan és mind kiolvastam.
Nekem is vannak Halálosztó-könyvek, de van néhány, amely hiányzik...
Fõleg ezek:
mark f. wilson: halálzóna / tûzvihar
Sethfield: Esélytelenek / Folyékony fém
Aki el tudná küldeni, annak hálás lennék, van jónéhány terminatoros könyv (pdf) cserébe . . . az fent felsorolt 3-on, és a hozzászólásom legalján lévõkön kívül mind megvan.
Nekem kissé zavaros az idõ/tartalmi kapcsolat, A hozzászólások alapján tudom, hogy idõrendben szokták õket sorbaállítani, a kiadásuk szerint, de több trilógia / tetralógia, ill. 5 rész is van, amelyek egy történetet alkotnak (aki másképp tudja, kiigazíthat, elég nehezen raktam össze 😄)
Mark F. Wilson
Halálzóna - Ellencsapás - Invázió - Tûzvihar, ez tudtommal egy tetralógia, nekem az elsõ és az utolsó része nincs meg, elvileg behatolnak egy Halálzóna nevû helyre, aztán gyerekek is képbe kerülnek, stb . . .
Továbbá:
Mark F. Wilson:
Démon a jövõbõl
Az orgyilkos
A gólem
A leszámolás
Ez lenne a "középkori" tetralógia . . .
Sethfield:
Esélytelenek / Folyékony fém / Stratéga / Megtorlás / Fémpokol megint elvileg egy összefüggõ mû, terminator-tervek ellopásával / gyárszabotálással, beépülõ alfákkal, amelyekre az ellenállás tagjait cserélték le, és skynet nagy játszmájával. A fémpokolnak elvileg fura vége van, valahogy nincs lezárva, mintha folytatásra várna . . .
Plusz még ezek is hiányoznak, de nem tudom, milyenek lehetnek, ezek elvileg - az elsõ kivételével - már újabbak:
Oliver Thompson Seabird - Különleges kommandó
Allen Newman - Gép/ember
Peter Sanawad - Ártatlan vér
Gabriel Wraith - Révület
John Y. Olineast - A mutáns
Ha valakinek megvannak, dobjon egy mailt az [email protected] - címre.
cserébe én is tudok sok könyvet küldeni. (nem csak terminátorosat)
Köszi szépen elõre is. hello
Christopher Sethfield : Rideg évek
Christopher Sethfield : Rajtaütés
Christopher Sethfield : A Gépisten tévedése
télre megakarom szerezni az összes Cherubion kiadásban megjelent halálosztó2029 könyvet😊
Itt a Terminátor könyvek idõrendi sorrendje!
Csunya táblázatos de valahonnan ugy másoltam ki és a klényeg benne van!
Üdv B.Terminator
Hozzánk õsszel érkezik az RTL Klubra a Terminátorból készült tévésorozat, de Amerikában már év elején bemutatták a Sarah Connor Chronicles-t, mely a készítõk szándéka szerint a 2. és a 3. film közé helyezi magát. De vajon mi a helyzet a készülõ 4. mozival?
Röviden: semmi. A San Diegóban megrendezésre került képregényes találkozón ugyanis a filmet rendezõ McG és a sorozatot felügyelõ Josh Friedmen egyaránt elmondta: egyeztetéseiket követõen úgy döntöttek, hogy a film és a sorozat története teljes mértékben el fog válni egymástól, csak a T-univerzum, mint helyszín fogja összekötni õket.
A rajongókat persze nem fogja meglepetésként érni a két párhuzamos T-idõvonal, hiszen idehaza meglehetõsen népszerûek a Halálosztó-könyvek, melyek ugyancsak a Terminátor-univerzumban játszódnak - bár nem hivatalosak, hiszen Christopher Sethfield álneve alatt Bihon Tibor bújik meg, míg a Mark F. Wilsonos Terminátor-könyveket ugyanõ írta Nemes Istvánnal és Kornya Zsolttal.
ami itt szerepel az mind megvan + alap T1, T2, T3 könyvek.
Junior
az egész kolleksön ami eddig megjelent a középkorosoktól kezdve a legújabb könyvekig (a hason más, meg a másik) szóval kb 30 db könyv KIFOGÁSTALANUL JÓ állapotban for sale
de izibe
[email protected]
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Elolvastam a fórumot, legalábbis majdnem teljesen. Igaz, hogy részletekben, ezért lehet, hogy a kérdésemre is itt a válasz valahol.
Létezik olyan T-könyv, amiben a végsõ csatát vívják és nyernek az emberek? Az igazán érdekelne. A középkori sorozat elsõ része tudom, hogy azzal kezdõdik, hogy nyertünk, de visszaküldtek egy 800-as a XII. századba, és ott játszódik végig. De érdekelne a végsõ harc és ami utána van. Ötlet?
Amúgy elég sokat elolvastam az itt felsoroltakból már, most kicsi pihi, aztán folytatom.
Van itt téma amirõl lehet beszélni.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Bátyámnak kellene néhány regény, ha valakinek van esetleg digit formában esetleg elküldené a címre??([email protected])elõre is köszi!!!
Még visszatérek!!!😄😛
Csak mert eléggé...furcsa vége van...
Ezt a részt keresem elektronikusan, nem tud valaki kisegíteni?
mov ah,4ch int 21h end
Tudnátok irni egy sorrendet, vagy egy ajánlást a legjobbak közül?
Köszi
LAP-ICS
Mark F. Wilson : Halálzóna
Mark F. Wilson : Tûzvihar
Christopher Sethfield : Esélytelenek
véletlen valakinek Eformában?
Ha elolvad a hó, hova tűnik a fehér !?!
Abból meg még egy darab sincs meg, úgyhogy passz. <#nemtudom>#nemtudom>
Most egy ideig van olvasnivalóm. <#smile>#smile>
van ugye a Rajtütés címû könyv. (sztori röviden: Párizsban felrobbantanak egy fegyvergyárat.) Na ezt melyik rész követi? Végignézegettem az össezs ebookot, de úgy látom, hogy nem jön utána semmi. Pedig szeretném követni....