Terminátor regények

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
Jobb alsó nagyon lol 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

JohnnySmith
Amikrõl raktam be képet azok megvannak 😊 #15,16,17

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Bexter
En utoljara a Szintetikus Remalmot olvastam, a vegeben csalodtam. Megszoktam, hogy a konyvek vegen 1 esetleg 2 fohos eli tul. Ebben egy csomoan tulelik, es a merges gerilla latva a sok roszat egy nap alatt ugy dont letelepszik. Vicces.
Valaki olvasta? Velemeny?

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Csak hogy én is írjak pár sort
csak nekem van olyan érzésem hogy az ujjab regények... valahogy nem hozzák a régiek szinvonalát?
néha van egy olyan érzésem hogy egy standard sci fit olvasok csak ép terminátorokkal pld a drótfátyol s társai
nem tom valahogy nem adja vissza azt a hangulatot mint a Halálzónás sorozat s egy két folytatás

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

bigfoot
hali!
#27 ezek közül melyik van meg??

JohnnySmith
T4 lesz azt tudom idén augusztus vagy évvége felé kezdik forgatni az ausztrál WB studióban. (lehet Swarzi is benne lesz egy mellék szerepben de ki tudja 😉) )
Regények majd átküldöm.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Bexter
Udv emberek.
Azert sikerult megtalalnom azt a kis kozoseget akiknek hasonlo az erdeklodesi kore. Engem szinte csak ezek a konyvek tudnak lekotni, nagyon szeretem oket. Most gyujtogetem be azokat a peldanyokat amik hianyoznak. Apropo olvastam egyikotoknek van digitalis formaban par konyv. halas lennek ha a meil cimemere elkuldene. ([email protected])
Nem tudtok hireket a (James Cameron) Terminator 3 rol? ( A vajna fele 3-t nem tekintem igazinak, ugy ahogy van el van baxva az egesz)
Velemeny?

http://bexter.hu Szép Fényeket!

JohnnySmith
A Lap-ICS gondozásában megjelenteket olvastam. (Fémpokol kivítelével).
A többit nem 😞

bigfoot
TERMINATOR KÖZÉPKORI SOROZAT
Mark F. Wilson : Démon a jövõbõl
Mark F. Wilson : Orgyilkos
Mark F. Wilson : A gólem
Mark F. Wilson : A leszámolás

LAP-ICS
Mark F. Wilson : Halálzóna
Mark F. Wilson : Ellencsapás
Mark F. Wilson : Invázió
Mark F. Wilson : Tûzvihar
Christopher Sethfield : Esélytelenek

Christopher Sethfield : Folyékony fém I
Christopher Sethfield : A stratéga Folyékony fém II
Christopher Sethfield : Megtorlás Folyékony fém III
Christopher Sethfield : Fémpokol

CHERUBION
Christopher Sethfield : Rideg évek
Christopher Sethfield : A próféta
Christopher Sethfield : Rajtaütés

Oliver Thompson Seabird : Különleges kommandó
Oliver Thompson Seabird : Kétesélyes játszma

Anthony Sheenard : Két tûz között

Christopher Sethfield : Vadászok Vadásza
Christopher Sethfield : Túlélõk háborúja
Christopher Sethfield : Orosz rulett

Ricardo Crosa : A végítélet gyermeke

Ricardo Crosa : Drótfátyol

Christopher Sethfield : A Gépisten tévedése

Christopher Sethfield : Vérvörös hajnal

Chuck Palmer : Totális annihiláció

Chuck Palmer : Szintetikus rémálom

Allen Newman: Gép/Ember

eddig megjelent könyvek

bigfoot
Christopher Sethfield : Vadászok vadásza
Christopher Sethfield : Túlélõk háborúja
Christopher Sethfield : Orosz rulett
ez a 3 könyv a kedvencem!
egyebként Õ a kedvenc ilyen íróm!sztem nagyon jók a könyvei!2006ban jelenik meg 3 könyve!
most akarom megszerezni a gépisten tévedése és a vérvöröshajnal címût!vkinek megvan?

JohnnySmith
jaja tom 😊) ezt elolvastam én is 😊

Hát, hozzátettek a 3-hoz a könyvben. Rögtön egy jövõbeli csatával kezdõdik, de teljesen elferdítve a Cameron által kitalált jövõt. Pl. 2 idõgéprõl ír, nem csak a Skynetnek, hanem az embereknek is van. Szóval itt inkább ne tettek volna hozzá...

bigapó
asszem ebben az Ellencsapás címû könyvben van az, hogy gyerek-terminátorokat csinál Skynet és azokat akarja bejuttatni egy bázisra, az emberek család-központúságára alapozva a dolgot. úgy álcázza az egész akciót, hogy elrabolnak gyerekeket és közéjük vegyítik a Terminátor-gyerekeket. mikor beviszik õket a bázisra, akkor jön az igazi meglepetés. 5 "tagból" álló óriás-kiborg lesz a gyerkõcökbõl. van ott minden, gatling, lángszóró stb. igazi gyilkológép😊) aztán a végén még fel is robban asszem😊
érdemes elolvasni.

The Matrix has you...

bigapó
ezek is megvannak, meg azóta van egy új sorozat, aminek nem jut eszembe a neve. kollegám látta a könyvtárban, állítólag 2500 pézbe kerül (kb). szintén a jövõben játszódik, írót nemtok.

The Matrix has you...

bigapó
ebbõl az elsõ kettõ van meg, a 3. alapból nemérdekelt, mert a film egy rakás szar. szerintem...
persze attól a könyv még jó lehet, mert az elõzõekben is sok plusz volt.

The Matrix has you...

bigapó
ezeket olvastam nagyon jók. a kedvenceim voltak. sajna nincs meg belõlük egysem.

The Matrix has you...

Kandurex
<#zavart1><#worship>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

JohnnySmith
A minõségéert ezer bocs de csak így van 😞

JohnnySmith
És a háború utáni könyvek. Ezekbõl sajnos csak ez a 2 van, pedig könyvbe megvan még asszem 2 a Tûzvihar és nem jut eszmebe a másik 😊)

JohnnySmith
Itt a filmes könyvek.

JohnnySmith
Ezek a "lovag-kori" könyvek 😊

JohnnySmith
Ment a mail 😊 Jó szórakozást hozzá.

mrzed001
Démon a jövõböl, A gólem: ezt a kettõt pont olvastam. Kicsit furi, de nem rossz az tuti 😊)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

IMYke2.0.0.0
Jöhet - mailcímem az adatlapon 😊 - hálás lennék nagyon!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ebböl kellett volna a filmet csinálni 3.résznek...

JohnnySmith
Nekem a nagyrésze Mark F. Wilson de nagyon jó.

JohnnySmith
Becsomagolva kb 2mb szal mailbe is átküldhetem.

IMYke2.0.0.0
Honnan szerezhetõk be?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

HuAn82
A haverok üdvözölnek miközben a könyveket keresik! <#ravasz1>

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

JohnnySmith
Van "1-2" terminator regényem digitális formában, természetesen magyarúl boritóval😊))
Terminator 1,2,3
Ellencsapás
Invázió
Leszámolás
Orgyilkos
Démon a jövõböl, A gólem. Ez a 2 sokat emlegetett rész amiben a nagyon távoli múltba küldik. Elsem akartam hinni amikor hallotam róla.Még nem volt idõm elolvasni õket csak bele olvasgattam.

Kandurex
Ó nekem egy sincs meg, a haverok megvették, én meg ronda módon kölcsönkértem. <#vigyor3>

bigfoot
igen sajnos elég rövidek...
Christopher Sethfield az õ könyvei nagyon jók sztem!most készülök begyûjteni az összeset!
egyebként neked melyik könyvek vannak meg?listát pls😊

Voltan
Ja, tényleg nem olyan rosszak. Nekem megvolt egy csomó, de nem találom õket 😞

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Kandurex
Konkrétan, talán 1 -2 db van amit nem olvastam, tényleg jók, csak sajnos mind nagyon rövid kis ponyva 😞, reménykedem benne, hogy egyszer valami komolyabb író nekifeszül a témának és legyárt pár klasszikust 😊

bigfoot
hali!
kerestem de nem találtam ilyen topicot!
nekem nagyon tetszenek ezek a könyvek,konkrétan a Halálosztó2029 sorozat könyveire gondoltam

← ElőzőOldal 4 / 4