Terminátor regények
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Valaki olvasta? Velemeny?
http://bexter.hu Szép Fényeket!
csak nekem van olyan érzésem hogy az ujjab regények... valahogy nem hozzák a régiek szinvonalát?
néha van egy olyan érzésem hogy egy standard sci fit olvasok csak ép terminátorokkal pld a drótfátyol s társai
nem tom valahogy nem adja vissza azt a hangulatot mint a Halálzónás sorozat s egy két folytatás
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Regények majd átküldöm.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Azert sikerult megtalalnom azt a kis kozoseget akiknek hasonlo az erdeklodesi kore. Engem szinte csak ezek a konyvek tudnak lekotni, nagyon szeretem oket. Most gyujtogetem be azokat a peldanyokat amik hianyoznak. Apropo olvastam egyikotoknek van digitalis formaban par konyv. halas lennek ha a meil cimemere elkuldene. ([email protected])
Nem tudtok hireket a (James Cameron) Terminator 3 rol? ( A vajna fele 3-t nem tekintem igazinak, ugy ahogy van el van baxva az egesz)
Velemeny?
http://bexter.hu Szép Fényeket!
A többit nem 😞
Mark F. Wilson : Démon a jövõbõl
Mark F. Wilson : Orgyilkos
Mark F. Wilson : A gólem
Mark F. Wilson : A leszámolás
LAP-ICS
Mark F. Wilson : Halálzóna
Mark F. Wilson : Ellencsapás
Mark F. Wilson : Invázió
Mark F. Wilson : Tûzvihar
Christopher Sethfield : Esélytelenek
Christopher Sethfield : Folyékony fém I
Christopher Sethfield : A stratéga Folyékony fém II
Christopher Sethfield : Megtorlás Folyékony fém III
Christopher Sethfield : Fémpokol
CHERUBION
Christopher Sethfield : Rideg évek
Christopher Sethfield : A próféta
Christopher Sethfield : Rajtaütés
Oliver Thompson Seabird : Különleges kommandó
Oliver Thompson Seabird : Kétesélyes játszma
Anthony Sheenard : Két tûz között
Christopher Sethfield : Vadászok Vadásza
Christopher Sethfield : Túlélõk háborúja
Christopher Sethfield : Orosz rulett
Ricardo Crosa : A végítélet gyermeke
Ricardo Crosa : Drótfátyol
Christopher Sethfield : A Gépisten tévedése
Christopher Sethfield : Vérvörös hajnal
Chuck Palmer : Totális annihiláció
Chuck Palmer : Szintetikus rémálom
Allen Newman: Gép/Ember
eddig megjelent könyvek
Christopher Sethfield : Túlélõk háborúja
Christopher Sethfield : Orosz rulett
ez a 3 könyv a kedvencem!
egyebként Õ a kedvenc ilyen íróm!sztem nagyon jók a könyvei!2006ban jelenik meg 3 könyve!
most akarom megszerezni a gépisten tévedése és a vérvöröshajnal címût!vkinek megvan?
érdemes elolvasni.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
persze attól a könyv még jó lehet, mert az elõzõekben is sok plusz volt.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Terminator 1,2,3
Ellencsapás
Invázió
Leszámolás
Orgyilkos
Démon a jövõböl, A gólem. Ez a 2 sokat emlegetett rész amiben a nagyon távoli múltba küldik. Elsem akartam hinni amikor hallotam róla.Még nem volt idõm elolvasni õket csak bele olvasgattam.
Christopher Sethfield az õ könyvei nagyon jók sztem!most készülök begyûjteni az összeset!
egyebként neked melyik könyvek vannak meg?listát pls😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"