GUN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én felraktam a magyarítást és hiába, semmi nem változi. valakinek nem volt ilyen problémája?
PSN ID.: Beegabor
Inserct Gun (TM)CD!
Ilyenkor mit kell tenni?
Mert a vadászatnál kiírja ,hogy levadáztam minden nyavajást és asszongya nekem az indián ,hogy valami pólót kaptam.
De hova Kaptam? Lécci aki tud segítsen! Elõre is kössz! Ui.: Ez a játék király!
Papesz
Szeplõtelen szûz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
Papesz
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Az egyetlen negatívum nálam az volt, hogy nincs benne revolverpörgetés és nem derékból lõ a hatlövetûvel a westernhõsünk =)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
ez már most halott topic<#gonosz1>#gonosz1>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive