Benfica
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
http://www.fourfourtwo.hu/csapat-hirek/egyeb-europa/benfica/bajnok-a-benfica
(Újregeknek 30 napig nincs linkelés.)
Jó rég láttam már Õket, remélem vagy hármat lõnek :D
Szar Bayern, szar Bayern :)
Nem rossz meccs amúgy.
Szar Bayern, szar Bayern :)
én is berakathatnám,de nem vagyunk vmi jó viszonyba...
a kép linkje: http://fifa07sgbajnoksag.tvn.hu/benficabanner.jpg
ReaL MaDRid x siempre
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
--::REAL MADRID 4EVER!!!::--
Grat!<#taps>#taps>
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
2005.12.11.
Gól: Anderson
<#taps>#taps>
Si te levantarse temprano, veras salir el sol. Si acuestas tarde, tembien. Forca Barca!
AC Milan - SL Benfica 1-0 (0-0)
1990. május 23., Bécs, Práter stadion, 58 000 nézõ
vezette: Kohl (osztrák).
AC Milan: G. Galli - Tassotti, F. Baresi, Costacurta, Maldini, Colombo (F. Galli, 88.), Rijkaard, Ancelotti (Massaro, 73.), Evani, Gullit, Van Basten. Edzõ: Sacchi.
SL Benfica: Silvino - José Carlos, Aldair, Ricardo, Samuel, Hernani, Thern, Vítor Paneira (Vata, 75.), Valdo, Jaíme Pacheco (César Brito, 58.), Magnusson. Edzõ: Eriksson.
gól: Rijkaard (67.).
1987-1988
PSV Eindhoven - SL Benfica 0-0, 11-esekkel 6-5
1988. május 25., Stuttgart, Neckar stadion, 68 000 nézõ
vezette: Agnolin (olasz).
PSV Eindhoven: Van Breukelen - Gerets, R. Koeman, Van Aerle, Nielsen, Heintze, Linskens, Vanenburg, Lerby, Kieft, Gillhaus (Janssen, 106.). Edzõ: Hiddink.
SL Benfica: Silvino - Veloso, Dito, Mozer, Álvaro, Chiquinho, Elzo, Sheu, Jaíme Pacheco, Ruí Aguas (Vando, 56.), Magnusson (Hajry, 111.). Edzõ: Toni.
1967-1968
Manchester United - SL Benfica 4-1 (0-0, 1-1, 4-1)
1968. május 29., London, Wembley, 92 225 nézõ, vezette: Lo Bello (olasz).
Manchester United: Stepney - Brennan, Foulkes, Crerand, A. Dunne, B. Charlton, Stiles, Best, Kidd, Sadler, Aston. Edzõ: Busby.
SL Benfica: Henrique - Adolfo, Humberto, Jacinto, Cruz, Graca, Coluna, José Augusto, Eusébio, Torres, Simoes. Edzõ: Glória.
gól: B. Charlton (54., 98.), Best (92.), Kidd (95.), ill. Graca (78.).
1964-1965
FC Internazionale - SL Benfica 1-0 (1-0)
1965. május 27., Milánó, San Siro stadion, 89 000 nézõ
vezette: Dienst (svájci).
FC Internazionale: Sarti - Burgnich, Guarneri, Picchi, Facchetti, Bedin, Suárez, Corso, Jair, Mazzola, Peiró. Edzõ: Herrera.
SL Benfica: Costa Pereira - Cavém, Germano, Raúl, Cruz, Neto, Coluna, José Augusto, Torres, Eusébio, Simoes. Edzõ: Schwartz.
gól: Jair (42.).
1962-1963
AC Milan - SL Benfica 2-1 (0-1)
1963. május 22., London, Wembley, 45 715 nézõ
vezette: Holland (angol).
AC Milan: Ghezzi - M. David, C. Maldini, V. Benítez, Trebbi, Dino Sani, Trapattoni, Pivatelli, Altafini, Rivera, Mora. Edzõ: Rocco.
SL Benfica: Costa Pereira - Cavém, Raúl, Cruz, Humberto, Coluna, José Augusto, Santana, Torres, Eusébio, Simoes. Edzõ: Riera Bauzá.
gól: Altafini (58., 69.), ill. Eusébio (19.).
1961-1962
SL Benfica - Real Madrid 5-3 (2-3)
1962. május 2., Amszterdam, Olympia stadion, 61 257 nézõ
vezette: Horn (holland).
SL Benfica: Costa Pereira - Mário Joao, Germano, Angelo, Cavém, Cruz, José Augusto, Eusébio, Aguas, Coluna, Simoes. Edzõ: Guttmann.
Real Madrid: Araquistain - Casado, Santamaría, Miera, Felo, Pachin, Tejada, Del Sol, Di Stéfano, Puskás, Gento. Edzõ: Munoz.
gól: Aguas (25.), Cavém (34.), Coluna (61.), Eusébio (68., 78. - az elsõt 11-esbõl), ill. Puskás (17., 23., 38.).
1960-1961
SL Benfica - FC Barcelona 3-2 (2-1)
1961. május 31., Bern, Wankdorf stadion, 26 732 nézõ
vezette: Dienst (svájci).
SL Benfica: Costa Pereira - Mário Joao, Germano, Angelo, Neto, Cruz, José Augusto, Santana, Aguas, Coluna, Cavém. Edzõ: Guttmann.
FC Barcelona: Ramallets - Foncho, Garay, Gracia, Vergés, Gensana, Kubala, Suárez, Evaristo, Kocsis, Czibor. Edzõ: Orizaola.
gól: Aguas (30.), Ramallets (31. - öngól), Coluna (54.), ill. Kocsis (20.), Czibor (75.).
Bl döntö eredmények!
csak egyet nem értek, a viasaton a kommentátor Nuno Gomes hátréb tolását istenítette, én nem láttam extra dolgokoat tõle<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
bandyx
nem csak sültmalac-fejet meg üvegeket dobáltak volna neki...
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
EZ AZ!!!!!
Ez tortenik ha egy tehetseges csapat bekepzelt barmokbol allo csapat ellen jatszik. :D
Gondolom nem kerdes ki-ki. :D
hehe
nem:)
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Gondolom nem kerdes ki-ki. :D
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!