PS Works (nem segítség kérő topik)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Adamcsaka, 2023.09.04. 15:58:02
Utána még csinálsz alá vetett árnyékot, tetszőleges módszerrel. Duplikálással vagy drop shadow-val.
Az alatta lévő pattern, meg már rutinmunka.
Egy ilyen mintázatot kellene alkotnom vektorosan. Ti milyen technikát alkalmaznátok :) ?
Kép
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
az a kérdés, ha regisztrálok a dribbble-re és beállok a meghívós várólistára vagy mire "prospect" akkor rendben megjelenek a listában, de napról napra csúszok le, és szépen elveszik az egész.
van valami mód arra, hogy ismét felülre kerüljek, hogy lássanak?
köszi
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
A Perhiniák Márton-félét kell keresni, mert a YT-on van gyorstalpaló néven sorozat, de az nem az. Fizetős, de van virágbolti verzió is.
Lehet, hogy van újabb, azokat nem ismerem, már rég nem keresem az alapozó tutorialokat :)
Illustratorban még szegényesebb a kínálat. Ott csak szinte könyvet fogsz találni magyar nyelven meg 1-2 fizetős videót.
Mondjuk alapvetően én mindent könyvből tanultam, nem lehetetlen csak seggelni kell hozzá.
Köszi<#worship>#worship>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
A nyertes pályázó díjazása: 300.000, -Ft +ÁFA
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.06.03. 16:43:20
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Vettem egy nyomtaót (hp 7960) és hogyan a csudában kellene beállitanom hogy ahhoz hasonló képet kapjak nyomtatáskormint ami monitoromon van?
http://bexter.hu Szép Fényeket!
nézz körül a beállításokban.
ha nincs más dolgozz 2x akkora méretben mint ami kell, aztán downscale-d le és eltűnnek ezek a " hibák " ;)
u dont have to listen anybody else but me
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Remelem jol ertettem a problemadat. :)
(ahogy a keppen latszik a nyomaserzekenyseget szepen lekoveti a toll, igy nem azzal lesz a bajod...)
Utoljára szerkesztette: MANOWAR, 2014.09.22. 00:30:59
Wacom Bamboo (talán 1 hónapos) minden ilyen cucc produkál ilyen hibát? vagy csak engem zavar?
A képen azt szeretném jelölni hogy a vonal vége nem egyenesen végződik és kezdődik... nem jó a nyomásérzékelése...
Én azt vélem hibának hogy lötyög a tollban a betét, de kell neki? az is új. A régi is lötyögött.
Tehát ahogy felemelném enged annyit hogy nem vékonyodik a vonal rendesen.
Valami ötlet?

ain't got no history
Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2014.09.16. 17:01:34

Utoljára szerkesztette: contraste, 2014.09.16. 12:41:53
ain't got no history
Tehát nem a toll hegyén van a kurzor hanem késik kicsit hogy egyenesebb legyen a vonal.
A Paint tool SAI ban találkoztam ilyennel... gondolom itt is kéne legyen ilyen.
Írsz neki privit, vissza fog írni:)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
http://www.dualpixel.com.br/labs/wp-content/uploads/2013/07/photoshop-banner.jpg
?!
u dont have to listen anybody else but me
the world is mine
gamertag: kenobita