PS Works (nem segítség kérő topik)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Miért akarod eleve külön képként a kettõt a webböngészõben összerakni?
De egyébként ez már 1) nem photoshop téma, hanem webdev és 2) eleve (nem segítség kérõ topik)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A reteg beallitasoknal nem lehet reteget menteni, hiszen azzal a reteg tulajdonsagait befolyasolod. Esetleg .png-be lemented mind ket allapotot majd a ket kep szulo DIV-eken Z-index-et allitasz (ha a ket kep egymast fedi). Ha csak egy kepet szeretnel lementeni amiben van transzparens(atlatszo) resz is azt szinten .png-be lementve jo lesz.
" hogy háttér nélkül is megtartsa a keverési beállítást" : maszkolod a hatteret majd mented, majd inaktivalod a maszkot es megint mentesz.
Ha nem erre gondoltal dobjal nekunk valami peldat. :)
... azért kicsit csaltam :D
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Most persze hogy képet nem találok róla.
Ugyan úgy az ellensúlyon is kovácsolt vasbilincsek vannak.
Kötél sehol sincs a képen.(nem értem mire gondolsz.)
Az meg véletlen fekete maradt.(csak fa és vas az egész.)
a kötél nemjó, meg az ellensúlyon a rögzítés gáz.

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
"szerintetek mit kezdjek még vele?"
Válaszoltak:
"felhõket rakhatnál pl, meg kicsit árnyalhatnád az eget."
Nem értem ezt a "mondom nincs kész...azt én is akartam..." megnyilvánulást :DDD ... miért nem akkor raktad be, amikor már rajta van minden, amit akartál? :P :)
...
30-as hölgyrõl van szó és gyõr vagy környékén kellene
bocs ha mégsem fér meg akkor törölje az illetékes
köszi
the world is mine

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
(kicsi)

nem tudtam, bocsánat.
u dont have to listen anybody else but me
Palyazzatok sok munkara, es akkor mi is le tudjuk fikazni a ti nyertes alkotasotok.
Amugy varom a jobbal jobb "Magyar bor" logokat!
Latin mindenki tele van jobb otletekkel.
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
ha ez egy paprikás zacsin van akkor OK, de mi köze a kalocsai mintának a BOR hoz <#conf>#conf> persze magyar meg autentik...de akkoris....<#idiota>#idiota>

All hail the double x!
húzós összegek repkednek, el kell kapni õket!
Azert huzos osszegek ropkodnek (MO viszonylatban es "koz"penzbol), azert van ellen pelda is (bar az megint nem csak egy logo) pl a Magyar elelmiszer vasarlassal kapcsolatos animaciok, ha jol emlekszem be is tiltottak....
Ez is erdekes, lehetne siman boviteni (tobb gyarto-termelo,lokalis keresovel, stb)
csak egy példa: http://josegraphic.blogspot.hu/2008/08/tv2-j-arculat.html