PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
Nem foglalkoztam vele többet.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Martinez01
Van már végleges változat? (Kiraknám már háttérnek :D)

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

VRSDM
<#eljen>

u dont have to listen anybody else but me

Malakai
Lapáttal?
Miért akarod eleve külön képként a kettõt a webböngészõben összerakni?

De egyébként ez már 1) nem photoshop téma, hanem webdev és 2) eleve (nem segítség kérõ topik)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

aha, kösz! és nem tudtok valami vmi tippet, hogy tudnám mondjuk kikeverni?
Malakai
Pontosan, amit png-be kimentesz az csak opacity, nem blending mode. Szóval, nem ez nem lehetséges.
És ez végülis off, de egyébként van kísérleti stádiumban background-blend-mode property css-ben, amivel el lehet majd ezt érni, hogyha szabvány lesz belõle és elterjednek azok a böngészõk, amik tudják is, szóval jópársok év. :P

(\__/) ( X.x) ( } . { )

passatgt
blending mode-ot nem lehet kimenteni átlátszó png-ben

Az elsõ kép az eredeti 2 réteg, a második a photshop "color" keverési mód eredménye, azt szeretném, hogy úgy kimentem a felsõ réteget, hogy ha dreamweaverben egymásra teszem õket, ugyanezt az eredményt kapjam. Png-ben is próbáltam, de semmi nem történt..
MANOWAR
Szia!
A reteg beallitasoknal nem lehet reteget menteni, hiszen azzal a reteg tulajdonsagait befolyasolod. Esetleg .png-be lemented mind ket allapotot majd a ket kep szulo DIV-eken Z-index-et allitasz (ha a ket kep egymast fedi). Ha csak egy kepet szeretnel lementeni amiben van transzparens(atlatszo) resz is azt szinten .png-be lementve jo lesz.
" hogy háttér nélkül is megtartsa a keverési beállítást" : maszkolod a hatteret majd mented, majd inaktivalod a maszkot es megint mentesz.
Ha nem erre gondoltal dobjal nekunk valami peldat. :)

Sziasztok! Tudja valaki hogy a réteg keverési beállításoknál hogy lehet úgy kimenteni a layert, hogy háttér nélkül is megtartsa a keverési beállítást? Van két rétegem amikbõl az egyiket colorra állítottam, de külön szeretném venni a két képet, mert dreamweaverben akarom összerakni...Tehát úgy szeretném beállítani az egyiket képet, hogy dreamweaverben is olyan hatást keltsen mint ps-ben a color keverési mód... van valakinek ötlete?
CalebJoe
az sose számít csak a végeredmény:)
Csori
Pen Tool, aztán áttoltam patternbe, és úgy húztam rá.
... azért kicsit csaltam :D

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

CalebJoe
azt hittem a puzzle valami template csak szét szedted
Csori
csak a csajos képet szedtem a netrõl, a többi mind SK.

CalebJoe
Te csináltad ezeket a puzzle darabokat?
Csori
amikor kitaláltam egyszerûbbnek gondoltam:

LeWyTy
Na ez olyan<#eljen>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

pxxl

All hail the double x!

LeWyTy
Én olyanra rajzoltam amilyent én is láttam valamikor.. az pár kovácsolt vas elembõl állt.

CalebJoe
Tényleg nem találni ilyen rögzítést mindenhol csak láncon lóg.

LeWyTy
Akkor senki sem látott még ilyenféle régi vas rögzítést?
Most persze hogy képet nem találok róla.
Ugyan úgy az ellensúlyon is kovácsolt vasbilincsek vannak.

passatgt

LeWyTy
Az fa és annak is néz ki.. eddig csak te nézted kötélnek.

zsolesz92
a lógó része, ami kötélnek néz ki, pedig fának kéne lennie :D

LeWyTy
Köszi
Kötél sehol sincs a képen.(nem értem mire gondolsz.)
Az meg véletlen fekete maradt.(csak fa és vas az egész.)

zsolesz92
alapból jó. (ilyet se hallottál még itt a munkádra sztem :D )

a kötél nemjó, meg az ellensúlyon a rögzítés gáz.

LeWyTy
Kb kész van.

LeWyTy
nemtudom <#idiota>

a fû sztem leesik a képrõl, mé neon?

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

ScarY MAN
Te kérdezted:
"szerintetek mit kezdjek még vele?"

Válaszoltak:
"felhõket rakhatnál pl, meg kicsit árnyalhatnád az eget."

Nem értem ezt a "mondom nincs kész...azt én is akartam..." megnyilvánulást :DDD ... miért nem akkor raktad be, amikor már rajta van minden, amit akartál? :P :)

...

LeWyTy
Mondom nincs kész... azt én is akartam.. inkább a földön lévõ dolgokra gondoltam.

repvez
Bocs az OFF-ért,de egy ismerõömnek szeretnék munkát találni. Kiadványtervezés meghívõk és szórólapok (photoshoppal) és több éves porcelánfestõi tapasztalattal rendelkezik. Ilyen jellegû vagy adminisztratív munkát keresne.
30-as hölgyrõl van szó és gyõr vagy környékén kellene

bocs ha mégsem fér meg akkor törölje az illetékes

köszi
felhõket rakhatnál pl, meg kicsit árnyalhatnád az eget.

the world is mine

Spészgószt

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

LeWyTy
Most rajzolgatom... még nincs kész... szerintetek mit kezdjek még vele? xD
(kicsi)

http://www.youtube.com/v/BRAM8MpqIeA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

VRSDM
jahogy pénzért nem az alkotás szeretetéért készülnek a "photoshop munkák" ?!
nem tudtam, bocsánat.

passatgt
ha kifizeted, szívesen csinálok:D

VRSDM
He legyetek negativak!
Palyazzatok sok munkara, es akkor mi is le tudjuk fikazni a ti nyertes alkotasotok.

Amugy varom a jobbal jobb "Magyar bor" logokat!
Latin mindenki tele van jobb otletekkel.

Spészgószt
juteszembe...arról nem is beszélve, hogy ugyan ezt már ellõtték a fütyülõs páleszen...az nem gáz? vagy ezt is gondolom ugyan az csinálta.... <#lookaround>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Spészgószt
szerintem is gáz...
ha ez egy paprikás zacsin van akkor OK, de mi köze a kalocsai mintának a BOR hoz <#conf> persze magyar meg autentik...de akkoris....<#idiota>

VRSDM
En, es a nagyvilag is kedveli az autentikus magyar vonalat. Foleg h divatos manapsag. Hol a gond ?

passatgt
teljesen jó, mûködik bármilyen méretben és színben, szorosan kapcsolódik a borhoz mind a betûtípus, mindpedig a szín, az arányok is teljesen rendben vannak... ja, nem, rosszat nézek:)

pxxl
gratulálok a tervezõnek meg annak aki elfogatta...gyanítom, hogy köze nincs egyiknek sem a szakmához...

All hail the double x!

Bexter
Oké de szintorzulás nélkül :P

http://bexter.hu Szép Fényeket!

pxxl
Image - mode - cmyk :)

All hail the double x!

Bexter
Melyik módszert ajánljátok RGB konvertálását CMYK-ba?

http://bexter.hu Szép Fényeket!

VRSDM
pont ez a lényeg.
húzós összegek repkednek, el kell kapni õket!

MANOWAR
Jaja, igazad van. Lehet nem kellett volna az MTV es orszaghaz temat bele sorolnom- csak az aruk es vegeredmenyuk miatt tartottam relevansnak. De a tobbire mondhatjuk azt csak logo :)
Azert huzos osszegek ropkodnek (MO viszonylatban es "koz"penzbol), azert van ellen pelda is (bar az megint nem csak egy logo) pl a Magyar elelmiszer vasarlassal kapcsolatos animaciok, ha jol emlekszem be is tiltottak....
Ez is erdekes, lehetne siman boviteni (tobb gyarto-termelo,lokalis keresovel, stb)

passatgt
azért 1-1 ilyan arculattervezés nem abból áll, hogy emailben küldenek egy tervet, elfogadják, kész, ki van fizetve 5e milliárd ft...

csak egy példa: http://josegraphic.blogspot.hu/2008/08/tv2-j-arculat.html