PS Works (nem segítség kérő topik)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
most 51.000euro-nál jár a birságuk, és még alkudoznak... felfelé 😄
ha ipari szegmens akkor nem éri meg kalózkodni, mert egyszer hopp, máskor kopp 😊)
u dont have to listen anybody else but me
csak szólok...!
de azt elõre bejelentik hogy legyen ideje mindenkinek "takarítani"
én olyan helyen dolgoztam, ahol még pendrájvot se dughatsz be...és ettõl függetlenül lanon cs-ztünk meg robot-arénáztunk a minisztérium hálózatán a két hivatal között portable cuccokkal, de volt amit fel is telepítettem 😄
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
bûnöst mindig lehet találni. és kell is! 😄
amúgy http://www.adobe.com/hu/products/creativecloud.html
60euro havonta.
ha ott tartasz hogy lebukás, tehát nem otthoni felhasználás, akkor építsd bele az árajánlatba és fizess elõ.
ez a legtisztább és legolcsóbb megoldás.
Egyébként azt hallottam, hogy ha a cég szerzõdésében benne van, hogy jogtiszta szoftvereket használ, én meg feldobom rá a PS-t, elvileg senkit nem tudnak megbüntetni, mert nem tudom miért. 😊 Elvileg csak a céget tudnák. Errõl mit tudtok? 😊
Bocs, hogy itt taglalom mindezt, ha zavar szóljatok, aztán megyek másikba mostantól 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Köszi a segítségeket, 10 perc alatt megvolt..
Továbbá:
Milyen trükköt tudtok melóban PS-ezni? 30napos próbaverzió állandó újrapakolása ér? Pixlr.com elég fárasztó számomra 😞
akkor faszán be bindeled valami gombra az actiont és csak nyomkodni kell a gombokat sorra 😊
crop helyett esetleg vanvas size ha nagyjából egy helyre esnek a tárgyak...
megcsináltam az actiont a kijelölés megfordításáig, itt nyomok egy c-t(crop), aztán 2 enter, ekkor ki is vágta, majd ctrl+s, és rámenti az eredeti képre ugyanazon a néven, szóval eddig ez a legjobb megoldás 😊
Persze ha valaki tud még jobbat, szívesen veszem. Köszi a segítséget.
Azért ide írtam, hogy legyen post, nem szeretem ha nincs 1 üzenet se napok óta 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
van 400 képem, fehér háttér, rajta eltérõ színnel lámpatestek. magic wand tool, select inverse, ctrl+c, új fájl, a lehetõ legkisebb méret, amire ráfér a kép, ctrl+v és mentés(a legjobb lenne, ha az eredeti kép nevén tudnám lementeni)
Erre kéne valami gyorsabb megoldás. Actionbe nem lehet valahogy beállítani hogy magic wand rögtön kiszedje a fehér hátteret? vagy van rá okosabb megoldás?
de akkor meg ki kéne retusálni a lens-flaret <#wink>#wink>
bõre hova lett? 1 kép répa, szeme bebukva...ejej portraituret csak csinnyán ! 2 on feje sárga keze piros <#ejnye1>#ejnye1> a 3.on olyan mintha törpe keze lenne..egy picit vékonyítasz a csuklóján és máris jobb <#alien2>#alien2>
a legjobb képeim a legegyszerûbb technikával készültek.
tehát ne fikázzuk filter bélákat meg úgy amúgy senkit se.
😊
lightroom-ps aproságok eltüntetése aztán jött a portraiture meg a knoll light factory a végén meg egy kis tych 😊
http://bexter.hu Szép Fényeket!
ps királyok.
ablakok nálad sokkal jobbak, nagyrészt tényleg csak gyorsban spotheal-t toltam
viszont vége a melóidõnek úgyhogy nem tdom tovább maszírozni
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Amúgy jó lett! Mázli hogy a fejeket/testeke elkerülte a szakadás!
All hail the double x!
..amugy is ez csak az en velemenyem.. nem vagyok se hozzaerto, se elbiralo hogy mi a szep, mi a jo es mi nem az.. szemelyes velemenyem ez volt.. ha nem tetzik ignorald.. minden esetre nem szeretek en senkit megbantani..ezert masodszor is bocsanatot kerek, .. csupan az en elmehaborodott velemenyem volt.. kerdezz meg még masokat, .. várd meg masok velemenyet.. ok lehet megdicsernek, lehet nem amiert szep kepet csinaltal.. 😉 sok sikert a tovabbiakban is.. nem offolok tovabb.. (harmaszor is) elnezest kerek, tobabbi szp napot.
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
http://en.wikipedia.org/wiki/Retouching
Nem érzem hogy égnék mások elõtt, nyugodtan jöhet a kritika nem vagyok sértõdõs!
De elég az off...építõ kritika jöhet, ostoba szemantikai kérdés nem érdekel
Hiányolsz valamit a képrõl? Nem mûködik a végeredmény? Baxa aszemed valami rajta amin javíthatnék esetleg?
sõt, ellenkezoleg.. azert irtam hogy tisztaban legyel vele, es ne egj le masok elott legkozelebb..
az esetleges fogalmazasi es irasi hibakert elnezes kerek elore is, .. csak gyorsan megirtam, mert sietek vissza meloba
All hail the double x!
All hail the double x!