Traktor Dj Studio 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Srácok beleraktam a gépembe 2 hangkarit...de hogy kell beállítani, hogy a master szóljon a hangszóróból...a monitor(segéddeck) meg a fülesben?
Vagy estleg meg lehet oldani 1 darab 5.1-es hangkarival? vagy hogy milyen megoldással lehet keverni, hogy tudjak elõre hallgatni számokat és legyen egy master amit a "nép" hall....?????
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
NFS: World nevem: MARKUSSCHULZ
nekem a traktor 3.4.1van meg és a felvételeket C,-re/dokumentumok/stb... -be menti és ráadásul waw-ba <#szomoru1>#szomoru1>hogy tudnám meg csinálni hogy mp3-ba mentse vagy hogy ne a C,-re ??? elõre is köx a segítséget.<#help>#help>
ez azért van mert az idõkorlátos verzió már lejárt?
elõre is köszönöm a választ 😄
Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!
www.rmxmusic.mlap.hu
Realtek HD Audio Manager ikon tálcán jobb gomb, 5.1 hangszórós üzemmód...
Az én számítógépembe is Realtek HD Audio hangkártya van.
Ezzel abszolut nem lehet összehozni a monitorozást???
Nem akarok sok pénzt költeni új hangkártyára,belinelne valaki egy-két olcsobb hangkártyát ami jó lenne már a monitorozáshoz???
Köszi.
A hangkártyás és hardware-es kérdéseidre -ha lehet- ajánlanék egy oldalt, ez a musicdivision.hu. A cikkek közt és a fórumon olvasgass vagy tedd fel a kérdéseidet a megfelelõ helyen és biztos tudnak rajtad segíteni.
Üdv!
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"
Laposomban Realtek HD Audio van, és addig ok is, hogy ezt nem erre a célra találták ki és vegyek már egy normális hangkártyát ha monitorozni is akarok. Végig is böngésztem már számtalan külföldi fórumot és pont ezért kérdezem a következõket.
- a külsõ hangkártya is többcsatornás, a built-inem is több csatornás, technikailag miért nem jó a built-in?
- pár külföldi fórumon olyanokat írogattak az emberek, hogy csak Vista alatt van ilyen mizéria, és XP alatt a hasonló buil-in Realtek HD Audiók is bõven használhatóak ilyen célra
- továbbá sokan ASIO4ALL-t kiáltanak, és van akinek OK is a dolog, mások óva intenek az ASIO4ALL és a Vista egyidejû használatától Realtek HD Audio esetén. Én speciel feltettem az ASIO4ALL-t és annyi változott is, hogy a Traktor DJ-ben a hangkártya kiválasztásánál megjelent a Realtek HD Audio mellet választhatóan az ASIO-is és az ASIO-nál 8 csatornát is látok, de valahogy belekavarodtam (lehet ki sem lehet kavarodni ebbõl a dologból 😊 ), hogy melyik Jack-en mi szól, de elvileg az ASIO-val 8 csatorna van amint a képeken is látni.
A lényeg: van laptopom, van Traktor 3-am és szeretnék DJ-zni. Abszolút amatõr vagyok és nagyon lelkes. De mielõtt költenék egy külsõ hangkártyára (szerintetek ha muszáj vennem, akkor USB vagy PCMCIA ?) azért kipróbálnám magam. Érdekel az M-AUDIO X-PONENT DJ konzolja is ( gondolom, mivel az rendelkezik beépített hangkártyával az ilyen jellegû gondok megszûnnének ). De ez mind pénz, és ha mégsem jönne be annyira a dolog, nem akarok egy rakás pénzt otthagyni.
Szóval van-e megoldás? És még annyít, hogy nem írtam volna le ezt a sok mindent ha nem olvastam volna pár külföldi fórumon, hogy XP-vel (sajnos az újonnan vett laposomra nem lehet XP-t feltenni, illetve ha sikerülne is para, mert csak Vista-s használatra érvényes a gari) illetve ASIO4ALL-al sikerült szétválasztani a mastert és a monitort a Traktor DJ 3-ban.
Elõre is köszi!
http://kep.ivpicture.hu/37240.jpg
http://kep.ivpicture.hu/37243.jpg
A TRAXI 3 - BAN LEHETSÉGES E AZ ALAP EFFEKTEK MELLÉ BETENNI MÉG EFFEKTET...? íRJATOK MINÉL ELÕBB...THX 😊
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Felejtsétek már el a laptopba lévõ kártyákat! az max áthidaljaa csatornákat és ezért látod hogy két kimenet van! de az nem függeteln egymástól, tehát monitorozásra esélytelen!<#vigyor3>#vigyor3> külsö interface kell hozzá!
A minap vettem egy Vestax vci-100 asat és mellékeltek vele egy Traktor 3 LE -t...Gondolom ez a rövídíté a Learn Edition tartalmazza mer egy pár dolog ki van belõle hagyva ami igazán szükséges,sõt lényeges része lenne a zene bonálásomnak...Ki tudja hogy kellene ezt fel updatolni ha lehet lóvé mentesen vagy elmagyarázni hogy a traktor 3 teljes crackelt változata mér nem támogatja a midi controllerem...?
Mer a várva várt effektekkel és scratchekkel teli érzés ezek hiánya miatt még várat magára és már igazán ÁTÉLNÉM!
Ha tudtok akkor help plEAZZZ...!!THX 😊
Kép róla
Out0 a monitorra Out1 a masterre
Vagy evvel így nem is lehet?
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Feltettem innen leszedheted.
Csak le kell futtatni a kicsomagolás után.
Köszönöm:Samino
Winamp Shoutcasttot azzal müködik! 😊
Ha esetleg valakinek lenne nem demó verzó vagy aktiváló kód úgy kérem kûldje el részemre!
[email protected]
Valószínü a demó verzi lehet az oka, hogy nem tudom rögzíteni a mûveim?!
Elõre is köszönöm:Samino
Van egy problémám.
Elkezdtem rádiózni és olyat szeretnék csinálni, hogy traktor DJ-vel keverek és élõbe le szeretném adni adásba.
Csak az a baj, hogy SAM Broadcaster programon keresztül kellene átvinni a zenét és nem tudom milyen plugint használjak.
Hallott már valaki ilyesmirõl? Esetleg tudnátok segíteni?
...::::::...
A segítségeteket szeretném kérni. Traktor FinalScratch 2.0-ás software-t szeretném megszerezni. Ha valakinek meglenne, és feltöltené valahova, azt megköszönném! Van ugyanis egy példányom belõle, de sajna a zip.-ben TRAKTOR DJ Studio 3 crack-je található, ergó nem jó a serial code...😞
Ha esetleg csak serial code (5*5 karakter) akadna valakinek, azzal is beérném! A feltöltési linket, illetve a serial-t a lagoon01@citromail e-mail címre várom.
Elõre is köszi a segítséget!
Üdv minden Traktorosnak 😊
Lagoon
ismer flac formátumot? köszönöm
Új vagyok valamilyen szinten ebben a témában s segítséget kérnék! Traktort már használom egy ideje azonban most vennék keverõt, hangkarit, fejhallgatót is hozzá.
A kinézett cuccok: egy 3csatornás Gemini keverõ vagy 2 csatornás reloop és hozzá egy usb-s x-fi soundblaster. Kérdésem az lenne, hogy ez a hangkártya illetve a keverõk valamelyike a traktorral megfelelõen fog-e mûködni?
Szépen elég csak RCA-val összedugdosni? Mind1 hogy melyik csatornát dugom Front/Rear/Center -hez?
Nagyon köszönöm elõre is a segítséget!
úgy tudom a traktor tud olyat hogy a zenérõl levágja a szöveget és a nyers zene marad
hogyan kell csinálni? elõre is THX
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
http://steflion.wix.com/studio
http://steflion.wix.com/studio
Köszi a választ. 😊