Samsung SGH-D600

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aren
hali.

én elektropontban vettem kártyafüggetlenül.próbáld meg ilyen üzletben.

Azt én is tudom. De azt szeretném tudni, hogy lehet e kártyásat venni.
Sland
t mobile nál csak elõfizetéses van

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Szeretnék venni egy Samsung D600 "E" kártyás telefont. de nem tudom, hogy létezik e. Ugy tudom csak elõfizetéses van. Ha valaki tud segítsen. Köszi
Sland
google be írd be. fogsz találni vmit. én régem találtam de már nem tudom hogy melyik oldal vol az 😞

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Tényleg, azt nem tudja valaki, hogy hogyan lehet feltölteni kábellel JAVA-t a D600-ra? Van hozzá valami progi (JAVA Upload), meg kell még valami másik progi is, + valami kód, mert alapból tiltva van JAVA feltöltés Samsungokon. D500-hoz találtam kódot, szerintetek jó D600-on is? Vagy próbáljam ki? 😊 Nem számít telónak???

ASUS A8N-E nForce4 Ultra, AMD Athlon64 3700+, CoolerMaster rézmagos hűtő, Coolink 500W táp (védelmekkel), Club3D GeForce 7900GT 256MB, 2X1GB TwinMOS RAM, 160GB és 120GB Seagate Barracuda 7200RPM.

Hali!

Én pár napja vettem D600-ast, de nagyon király! Nagyon jól néz ki, mindent tud, amit kell, szép hangja van, kristálytiszta a kép, stb.

Egyedüli hátránynak azt tudnám kihozni, hogy a telefon belsõ memóriájában (73M😎 nem lehet saját könyvtárszerkezetet létrehozni. Úgy értem, nem tudok könyvtárat létrehozni a hívásazonosítóknak. Ugyanott tárolja, ahol a többi képet 😞 Ez néha elég zavaró tud lenni (bár lehet, megoldható, csak még nem volt idõm végignézni minden lehetõséget). A memóriakártyán viszont azt csinálsz, amit akarsz...

Vettem bele egy 512MB-ost. Nagyon picike 😊 Így már filmet is lehet rárakni 😊 Ha valaki vesz bele memóriát, nézzen szét rendesen, mert találtam egy helyet, ahol 11.100Ft az 512MB-os Sandisk TransFlash, holott a legtöbb helyen 9-10ezer körül van a 256MB-os. Neten lehet rendelni, ha munkanapon 18óráig rendelsz, másnap már szállítják. Ja, és 10ezer forint felett ingyenes a kiszállítás az ország egész területén... Ha valakit érdekel, küldök címet, csak itt nem lehet, mert reklám lenne 😊

Végül 1-2 kép (nem valami jól sikerültek a vaku miatt):

És ez a nem egyszerû méret !!! :

ASUS A8N-E nForce4 Ultra, AMD Athlon64 3700+, CoolerMaster rézmagos hűtő, Coolink 500W táp (védelmekkel), Club3D GeForce 7900GT 256MB, 2X1GB TwinMOS RAM, 160GB és 120GB Seagate Barracuda 7200RPM.

Sland
D600. kenterbe veri a D600 a W800 at pl videófelvételben. D600 max 352*288-at tud. míg a W800 176*mittoménmennyit. Sok dologban jobb csak annyiban szarabb hogy a W800 on van infra is meg annak szebb az mp3 lejetszó hangzása egy kicsit. ennyi. azon belül mindenben rommá veri a W800 at.

Sztetek W800 vagy D600? Melyik lenne jobb?
Nemtudok dönteni 😞

[Acer 5740g][Giga P55M-S2H][i3 530+Xigmatek Balder][MSI 460GTX 768][Kingston 4gb ddr3][TT V3 black][FSP Everest 500W][Asus 242H 24\" TFT][WD caviar black 1TB][G9x][Wave]

aren
hali!

alapban van a telón egy kisebb fajta de amugy nem tudok róla nem symbian rendszeres de ezt szerintem te is tudod.

a d600-ra lehet tölteni programokat PC-rõl? PL:képszerkeztõt
mabbak
köazi, kb 5 perccel utána rájöttem, csak azért tettem fel a kérdést, mert mielõtt kérdeztem végigzongoráztam az összes gombot és nem történt semmi, úgy látszik nem nyomtam meg rendesen 😊
Sland
megnyomod az 1es gombot

mabbak
hello
a videókat nem lehet vhogy kirakni teljes képernyõre, mert sztem így elég kicsi pl egy filmet megnézi, pedig mekkora sirályság lenne a buszon reggel, félálomba 😊
rage
32-es hozzászólásban ott a link az útmutatóhoz.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

vki
Hi! Van egy mezei bluetooth-om, és játkokat szeretnék a telóra rátölteni. Ezt hogy tudnám megvalósítani?

A válaszokat elõre is köszi.

ACER Aspire 5738ZG

aren
hi all!

használjatok imtoo 3g video convertert.ezzel át konvertálhatsz akármit és tuttira menni fog.
by!

Aren

Hello. Formátum az jo. Más telörol ha kapok azt lejátsza, csak ha az usb kábelével töltöm fel akkor nem.
Sland
mert rossz formátumú videót töltesz fel. csak a 3gp vagy az mp4 a jó

Hello. miért van ha feltöttöm a kébellel a telora a videokat nem játszale?
köszike...
aren
hali!
milyen progival ill. kábellal prob.?Samsung pc studiot prob. meg nekem a d600-al hasít!

Sland
<#nemtudom>

grebber
Bocsi hogy itt kérdem de Samsung X660-as teloja van havernak és sehogy nem tudja felismertetni a gépével.
Valami ötlet miért lehet??

Next PC upgrade: 2022

Sland
Nem is érdekel hogy most szar lesz e. Valszeg mûködni fog mert te is jót mondtál meg mások is mondtak vélemyényeket erre. Már meg is rendeltem a kártyát a netrõl. az 512MB -s kártya 17 ezer forint volt. Szerdán már ki is szállítják

Buba007
Nem hinném, hogy kiadott volna a Samsung úgy egy telefont, hogy alkalmatlan legyen a memóriája bõvítésére. Tehát szerintem marhaság amit mondanak...

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

Sland
azt szeretném megkérdezni, hogy érdemes e Trans-flash micro sd kártyát venni? Mert a T-comnál azt mondták hogy e teló nem nagyon fogja szeretni a kártyát. Álandóan le fog fagyni és nem fogja bírni a nagy (256-512) méretet.
Mi igaz ebbõl? Légyszi válaszoljatok még ma mert ha megéri megvenni meg minden akkor még ma megrendelem hogy 29.-e elõtt kiérkezzen.
Köszi

Buba007
Megoldva!

Buba007
Hiába töltöm fel a D600-ra az mp3-t, akkor is azt írja, hogy nem támogatot fájlformûtum és nem hajlandó lejátszani. Ez miért van? :S

Sland

Sland

Buba007
honnan szeded a képeket? Progikat,játékokat nem tudsz rá szerválni?

Sland
a képeket ebben a formátumban nagyságban tökéletesen rá lehet tolni a d600 ra.

Sland

Sland

Sland

Sland

Sland

Sland

Sland

Sland

Sland

Sland
Hátterek D600 ra

Sland
Találtam egy torrent oldalt ahonnan le lehet szedni 3gp filmeket. nekem most a halálosabb iramban van meg, a Gyalog Galopp Az argo A Gothica. Ha van rá igény feltöltöm rapidshare re. De csak ha van konkrét igény. a Videók D600 ason tökéletes minõségben lejátszhatók. Szinkronosak mind

gyönyörû kijelzõje van az biztos

Sland

Sland
van amelyik igen!

Buba007
Ami jó D500-ra, az jó D600-ra is? 😄

Sland

A Symbian egy operációs rendszer. Mint egy windows pld. Kaphatsz rá olyan MMS stb. cuccot, mely vírust tartalmazhat. Ettõl egy Symbianos teló a kukában végzi. A nem Symbianos pedig csak jelzi, hogy nem tudja értelmezni a kapott fájlt. Nekem D500 van és az egyik legfontosabb szempont a vásárlásnál pont az volt, hogy ne legyen Symbianos. Ameddig lehet, igyekszem is elkerülni ezeket a csili-vili "okostelefonokat".

Sland
<#nemtudom>