Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Segítsetek, légyszi, GTA V LSPDFR-al kapcsolatban. Szeretnék letölteni hozzá pack-eket, járműveket, de nem tudom bemásolni az alapjátékba, mert nincs se Mods, se ELS mappám. Valamit telepítéskor rontottam el? Vagy hogyan lehet ezeket a mappákat létrehozni?
A játék maga egyébként kiválóan működik.
Előre is köszi a segítséget!
Vissza a tetejére
Sziasztok! Valaki tudna nekem abban segíteni, hogy a RIDE3-ban karrier módban egy futam után beadja a tuning részt, és onnan nem tudom folytatni a versenyzést, mert mindig a motorválasztást adja? Kijelölöm a mocit, de ne a versenyt adja, hanem visszadob a tuninghoz???
Üdvözlet!
Régi www.Majesty-products.com matricás kormányt és pedált kaptam ajándékba. Más típusszámot nem látok rajta . Xp-re keresek hozzá drivert hogy használni is tudjam.
Tud valaki segíteni?

Andor
[email protected]
shaba23
Megvan :)
A konzol a ColecoVision volt és a Cosmic Avanger a játék neve
//www.youtube.com/embed/EO-kU0KbHAk
A Skramble ilyesmi volt, bár nem biztos, hasonló gáma akadt pár, itt épp C64-re volt elkövetve.
shaba23
Sziasztok!
Gyerekkoromban játszottam egy játékkal, de már nem emlékszem a gép márkájára, vagy a játék nevére sem. Az a gép volt, amivel a ready player one végén a gyerek Halliday játszott. Téglalap alapú kontroller, 0-9-ig szürke gombok és egy pici joystick. A játékban egy repülőt kellett irányítani, ami lőni és bombázni tudott, lépcsőzetes terepről lőtték ágyúkkal, meg repülők jöttek szemből. A dallamot a mai napig el tudom fütyülni :D
köszönöm!
fatal error ws 10 xnet startup
sziasztok! az a problémám, hogy a GTA IV eredetiben van meg és aktiválás után nem indul, fatal error ws 10 hibát ír ki, mit csináljak?
Az Oblivionnal megint elkezdtem játszani, a dlc-ék és a magyarosítás is telepítve van az obse indítom a játékot, akkor egy idő múlva, általában egy mozgalmas résznél leállítja a gép, üzenetet írva, hogy a rendszer keresi a hiba megoldását. Természetesen nem talál semmit. Megtudnátok mondani mit lehet tenni, hogy ne álljon le a játék?

https://magyaritasok.hu/magyaritasok/the-witcher-2-assassins-of-kings/the-witcher-2-javitas/2151

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Sziasztok! Akarok játszani a The Witcher 2 vel, de nem tudom magyarosítani. Angolul meg sajnos nem tudok. Most már tudom, hogy a játék megjelent magyarul. Tudnátok segíteni, hogy hol lehet letölteni magyarul, vagy a magyarosítást.

Sziasztok!
majdnem végigjártam mindent a diabló 3 ban tudom hol találhatok a cuccok, 1 kivételével ( helfire ring ) ennek az összetevői valamiféle démoni testrészekből jönnek ki legalábbis ezt írja, és 3 alkatrészt kell összeszedni, de még seemit sem találtam. Ezért fordulok hozzátok hátha ti tudtok valamit hogy hol vagy hogyan szerezhető be
Caliph
milyen egered van?

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Jani Hun
Hali sracok. GW 2 fórum kicsit hallod, gondoltam beirom ide is:D, ha rosszhelyen járok törölheti a modi nyugodtan.:D
A kovetkezo lenne a problemam. Gw 2-t elokapartam sok sok ev utan, azota egy kulso videokartyaval hasznalom a laptopot ( expresscard slottal van egy pcie dokkolom abban egy gtx950 ). Nos... Skyrim, LoL, BF4, es a gw 2 is 50-60 fps el megy.. na a gw2 nel az a problema hogy egyhelyben allva, egyenesen futva semmi baja stabil a jatek, nade amint elforgatom a kamerat leesik 10-15 fpsre. Utana neztem mar, de semmilyen mukodo megoldast nem talaltam ,(irtak hogy az eger polling? rate-jet alitsam at, de az se megoldas mert ha billzettel mozgok akkor is leesik. )
A csavar az egeszbe hogy ha kulso videokartya nelkul jatszok a gw-vel semmi baja...(semmi más játékkal nemvolt még iylen problémám.) Valaki tapasztalt mar hasonlot?

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

Gilmoor
A baj a topic alapjaival van. Csak az jön ide, akinek kérdése van. Akinél a válasz van, az miért jönne ide? (ha csak nincs neki is kérdése...)

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Szaisztok!
Segítségeteket kérem egy régi játék az Enklave cheat kódjainak a beírásához. Az interneten leírtakat végig csináltam, de nem akar működni. Nem tudom vajon mit írtam el. Kérem segítsetek egy kicsit előre is köszi.

akyyy
megvan, Caffeine

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
tuti nem vitték végig, csal bele néztek az elejébe, még a streamelések előtt. bár az is lehet hogy nem is ők voltak hanem más csatorna... annyira zavaró, hogy tisztán emlékszek a pályára, ott szenvedtem , alig tudtam kijutni a legelső szobából :D aztán már jöttek a nagyobb terek, folyosók.
gyanús a prey, de tán nem volt ilyen nagy AAA jatek hanem kb semmibe vesző valami, azért is nem találhatom.
Utoljára szerkesztette: akyyy, 2018.03.17. 12:37:26

genndy
Prey (2017). Vagy lehet a Doom (2016) is, az is elég piros. TheVR végigjátszások, ha végigvitték.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2018.03.17. 11:27:01

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

akyyy
pollenre nagyon hasonló, de nem az volt, illetve a soma sem.
arra emlékszem, hogy valami brutál gépigénye volt/van,

genndy
P.O.L.L.E.N., esetleg S.O.M.A.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

akyyy
Keresnék egy játékot. Nem az a hű de régi de nem is mostani ( 2-5 éves), scifi FPS, egy űrhajón ébredünk, minden csupa piros fényü, ablakok nincsennek, egy szobából kell először valahogy kijutnunk. Főleg a pirosa szín dominált emlékeim szerint.

Hogy most walking sim, vagy más, nem emlékszem. Volt egy kis horroros beütése is.
tán thevr-nál volt fent róla videó, de most sehol sem találom.

Hehe.......ez ugye vicc akart lenni?
Kb. pont senki nem kap itt segitséget, választ a kérdéseire.

Sziasztok!
Orulok hogy megtalaltam ezt az oldalt! Atolvastam egy par topic-ot es jo tudni hogy ilyen segitokesz emberek vannak itt :)
Nem tudom jó helyre írok-e.Egy érdekes jelenség van nálam,már évek óta,de csak az válaszoljon aki tud rá magyarázatot is adni.Arról lenne szó,hogy jópár multis játékban,mikor a szerverkereső lobbyban böngészek,akkor egyszerűen pár perc után elszáll a netem,és elég lassan áll vissza.Ahogy írtam,több játéknál is előfordul az eset,és nagyon bosszantó a dolog.Mitől lehet ez?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Sziasztok!
Sajna az van, hogy nem tudok belépni a Uplay fiókomba a kétlépcsős azonosítás miatt, hiába írom be a kódot amit a telefonom ad ki egyiket sem fogadja el. Valakinek van valamilyen ötlete, hogy mit tudnék csinálni vele!? Írtam a supportnak is de semmilyen választ nem adnak, bár az van kiírva, hogy dolgoznak rajta.
Segítséget előre is köszönöm.
Segítséget kérek....
Az Assassin Creed Origins -al játszom. Szuper a játék, de elakadtam.
13-as szinttel egy 18-as szintű pályán vagyok és sajnos nem bírom legyőzni a harcosokat, nagyon kemények.
Visszalépnék, hogy keressek még quest-ket, hogy a szintemet feljebb tornásszam, de nem engedi a játék, mert a küzdelem közben vagyok.
Mit csinálhatok????
Tud vki segíteni?

zita
Utoljára szerkesztette: zitababa5, 2017.11.02. 11:50:17
Sziasztok! A napokban elkezdtem játszani a Fifa 18-al. A játék elindítása után rögtön kilépett a "getdeviceRemovedreason és az "dxgi_error device hung gpu hibaüzenettel. Elvileg minden driverből és illesztőprogramból a legfrissebb van fent, ezért nem értem, hogy miért nem tudok vele játszani. Előre is köszönöm a segítséget.
Valakinek nincs meg véletlenül a Wolfenstein The Old Blood magyarítás?
RJoco
Sziasztok!
Miért van az, hogy mikor linkről jövök ide egy témába, akkor úgy jelzi, hogy be vagyok lépve, megírom a hsz-t, majd küldés gombnál elküld egy másik oldalra és onnan kezdve nem vagyok belépve?
Igencsak idegesítő a dolog, mert újra kell írnom a hsz-t. Már hónapok óta csinálja.
A sütik engedélyezve vannak és a bejelentkezésnél is kipipálom, hogy maradjak úgy.
Ahogy észrevettem, 24 óra után dob ki a rendszer. Tavasszal még nem volt ilyen.
Van valami megoldás rá?

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Hayako
Sziasztok! Már egy topikban jeleztem, de gondoltam itt is megkérdezem, hátha tud valaki segíteni. Most bukkantam rá a Dead Mountaineer's Hotel című játékra, nagy nehezen sikerült is letöltenem, de sajnos angolul, ahhoz viszont nem jó a magyarítás telepítő. Akinek megvannak a magyar nyelvi fájlok, el tudná nekem küldeni? Nagyon nehezen találtam meg ezt az angol verziót is, a németet meg szinte lehetetlen fellelni, még a címe alapján is. Nagyon hálás lennék, ha valaki tudna segíteni.

Hobbifordító. Jelenleg: LoCV, CP és DC1 | Tervben: DC2

Caliph
üdv!
A zene címe/előadója érdekelne ami ez alatt a coub alatt szól!
Köszi

zene?
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.09.18. 22:14:50

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Sziasztok,nem tudjátok mi a fene baja az SG fórumnak?Pár napja számítógépről nem tudok simán feljönni,csak mobilról,ha pc-ről indítom el akkor ez jön be majd error:
https://sg.hu/web/supergamez/web/html/web/supergamez/web/html/web/supergamez/web/html/web/supergamez/web/html/web/supergamez/web/html/web/supergamez/web/html/web/supergamez/web/html/web/supergamez/web/html/web/supergamez/web/html/web/supergamez/web/html/web/supergamez/web/html/web/supergamez/web/html/web/supergamez/web/html/web/supergamez/web/html/web/supergamez/web/html/web/supergamez/web/html/web/supergamez/web/html/web/supergamez/web/html/web/supergamez/web/html/web/supergamez/web/html/web/supergamez/web/html/forum/temak/2

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.06. 18:34:38

Sziasztok.A problémám az lenne,hogy pár éve megvettem a Witcher 2 játékot többször játszottam is vele ,gondoltam megint feltelepítem ,de nem fogadja el a termékazonosítót,nem értem mi lehet,segítséget kérnék.Köszönöm
Sziasztok!
Valamiért mobilon nem lehet keresi!
Squad nevű játék fórumát szeretném elérni!
Tudná valaki linkelni?
Előre is köszönöm!
Ryder159
Az a 90 az 900 akart lenni

Ryder159
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami jó kis kormányt? Lényeg hogy legalább 90 fokot forduljon, legyen FF. Egy Driving force GT-re gondoltam, de sehol nem kapni már. A G29 nekem már drága kicsit.

Sziasztok! A gangsers 2 -höz keresek magyar nyelvi fájlokat , esetleg magyarítást. Én sehol sem találtam meg. Ha jól tudom magyar felirattal jelent meg , de azt sajnos szintén nem találtam csak angol nyelvűt, így azt szereztem be . Előre is köszönöm a segítséget.

Értem én hogy,g?zgép,de mi hajtja?

A terméktámogatással próbáld meg egy fiókba rakni mindet.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

v43 001
Oké, megoldódott. Öcsém megtalálta a fiók adatait egy lapon :)

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

v43 001
Na de nem tudom a fiók adatait :O
Akkor az 100%, hogy egy másik fiókon van?

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Ha Originen már egyszer be aktiváltad akkor többet nem fogja elfogadni,szóval vagy megveszed vagy warez.
Próbáld meg visszaszerezni régi origin fiókodat.Más nincs.

v43 001
Sziasztok!
2 játékommal is úgy jártam, hogy anno még valahogy aktiválta öcsém Originen (Fifa 13, Star Wars Battlefront), de nem tudjuk már, hogy melyik felhasználóra lett felrakva. :( Egy ideje nem volt játszva velük, közben (valószínűleg lett csinálva egy új Origin felhasználó, ahova fel lett rakva a Sims, de ott már nem fogadja el a kódokat. Szóval ahogy keresgéltem, csak annyiban lettem biztos, hogy fent van az a 2 játék valahol csak nem tudum se a felhasználót, se a jelszavat. A poén az, hogy az e-mail címemet is néztem, de ott se találtam semmit regisztrációt Originen.
Szóval gőzöm sincs, hogy mit csináljak.... Itt a két eredeti játék, tokkal, vonóval, kóddal és nem tudok játszani :(

sztornó.....rájöttem hol a hiba.
Leírom, hátha még jár így valaki...
Lemezről telepítettem fel egy általam megadott könyvtárba és miután regisztráltam az uplay-en, a porgram "sutyiban" látrehozott egy másik könyvtárat, ahova ismét letöltötte a játékot és oda telepítette a DLC-t....de onnan nem lehetett a játékot indítani valami dll hiba miatt...a megoldás, hogy törölni kellett mindenhonnan a játékot és szigorúan csak online letölteni a játékot uplay-ről így már működik a DLC is...
Sziasztok!

Uplay-en regisztráltam a Black Flag-et és annyira megtetszett, hogy megvettem a Freedom Cray dlc-t is online, az uplay le is töltötte, telepítette, mégsem találom sehol, ahol elindíthatnám.
A menűben, ahol a neten láttam, jobb felső sarokban kéne lennie, de nekem az a "csempe" csak kivezet egy böngészős shop felületre, mintha nem lenne még semmi DLC-m...hol rontottam el?
A segítséget előre is köszönöm!
Ez már sajna meghaladja az én tudásszintemet.
Esetleg próbáld valami kifejezetten erre szakosodott fórumon megkérdezni. Ha jól tudom a prohardver pl. ilyen.
próbálkoztam 1-2 dologgal de semmi :( no de:

Automatic Repair couldn’t repair your PC. Press “Advanced options” to try other options to repair your PC, or “Shut down” to turn off your PC.
Log file: D:\Windows\System32\Logfiles\Srt\SrtTrail.txt

Ezt mi okozhatja?
np, de a orig a windowsom, ezt az okot ki lehet zárni.
Legrosszabb esetben win resintall csinálok de azt szeretném elkerülni.