Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Segítsetek, légyszi, GTA V LSPDFR-al kapcsolatban. Szeretnék letölteni hozzá pack-eket, járműveket, de nem tudom bemásolni az alapjátékba, mert nincs se Mods, se ELS mappám. Valamit telepítéskor rontottam el? Vagy hogyan lehet ezeket a mappákat létrehozni?
A játék maga egyébként kiválóan működik.
Előre is köszi a segítséget!
Vissza a tetejére
Régi www.Majesty-products.com matricás kormányt és pedált kaptam ajándékba. Más típusszámot nem látok rajta . Xp-re keresek hozzá drivert hogy használni is tudjam.
Tud valaki segíteni?
Andor
[email protected]
A konzol a ColecoVision volt és a Cosmic Avanger a játék neve
Gyerekkoromban játszottam egy játékkal, de már nem emlékszem a gép márkájára, vagy a játék nevére sem. Az a gép volt, amivel a ready player one végén a gyerek Halliday játszott. Téglalap alapú kontroller, 0-9-ig szürke gombok és egy pici joystick. A játékban egy repülőt kellett irányítani, ami lőni és bombázni tudott, lépcsőzetes terepről lőtték ágyúkkal, meg repülők jöttek szemből. A dallamot a mai napig el tudom fütyülni :D
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
majdnem végigjártam mindent a diabló 3 ban tudom hol találhatok a cuccok, 1 kivételével ( helfire ring ) ennek az összetevői valamiféle démoni testrészekből jönnek ki legalábbis ezt írja, és 3 alkatrészt kell összeszedni, de még seemit sem találtam. Ezért fordulok hozzátok hátha ti tudtok valamit hogy hol vagy hogyan szerezhető be
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
A kovetkezo lenne a problemam. Gw 2-t elokapartam sok sok ev utan, azota egy kulso videokartyaval hasznalom a laptopot ( expresscard slottal van egy pcie dokkolom abban egy gtx950 ). Nos... Skyrim, LoL, BF4, es a gw 2 is 50-60 fps el megy.. na a gw2 nel az a problema hogy egyhelyben allva, egyenesen futva semmi baja stabil a jatek, nade amint elforgatom a kamerat leesik 10-15 fpsre. Utana neztem mar, de semmilyen mukodo megoldast nem talaltam ,(irtak hogy az eger polling? rate-jet alitsam at, de az se megoldas mert ha billzettel mozgok akkor is leesik. )
A csavar az egeszbe hogy ha kulso videokartya nelkul jatszok a gw-vel semmi baja...(semmi más játékkal nemvolt még iylen problémám.) Valaki tapasztalt mar hasonlot?
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Segítségeteket kérem egy régi játék az Enklave cheat kódjainak a beírásához. Az interneten leírtakat végig csináltam, de nem akar működni. Nem tudom vajon mit írtam el. Kérem segítsetek egy kicsit előre is köszi.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
gyanús a prey, de tán nem volt ilyen nagy AAA jatek hanem kb semmibe vesző valami, azért is nem találhatom.
Utoljára szerkesztette: akyyy, 2018.03.17. 12:37:26
Utoljára szerkesztette: genndy, 2018.03.17. 11:27:01
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
arra emlékszem, hogy valami brutál gépigénye volt/van,
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Hogy most walking sim, vagy más, nem emlékszem. Volt egy kis horroros beütése is.
tán thevr-nál volt fent róla videó, de most sehol sem találom.
Kb. pont senki nem kap itt segitséget, választ a kérdéseire.
Orulok hogy megtalaltam ezt az oldalt! Atolvastam egy par topic-ot es jo tudni hogy ilyen segitokesz emberek vannak itt :)
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Sajna az van, hogy nem tudok belépni a Uplay fiókomba a kétlépcsős azonosítás miatt, hiába írom be a kódot amit a telefonom ad ki egyiket sem fogadja el. Valakinek van valamilyen ötlete, hogy mit tudnék csinálni vele!? Írtam a supportnak is de semmilyen választ nem adnak, bár az van kiírva, hogy dolgoznak rajta.
Segítséget előre is köszönöm.
Az Assassin Creed Origins -al játszom. Szuper a játék, de elakadtam.
13-as szinttel egy 18-as szintű pályán vagyok és sajnos nem bírom legyőzni a harcosokat, nagyon kemények.
Visszalépnék, hogy keressek még quest-ket, hogy a szintemet feljebb tornásszam, de nem engedi a játék, mert a küzdelem közben vagyok.
Mit csinálhatok????
Tud vki segíteni?
zita
Utoljára szerkesztette: zitababa5, 2017.11.02. 11:50:17
Miért van az, hogy mikor linkről jövök ide egy témába, akkor úgy jelzi, hogy be vagyok lépve, megírom a hsz-t, majd küldés gombnál elküld egy másik oldalra és onnan kezdve nem vagyok belépve?
Igencsak idegesítő a dolog, mert újra kell írnom a hsz-t. Már hónapok óta csinálja.
A sütik engedélyezve vannak és a bejelentkezésnél is kipipálom, hogy maradjak úgy.
Ahogy észrevettem, 24 óra után dob ki a rendszer. Tavasszal még nem volt ilyen.
Van valami megoldás rá?
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Hobbifordító. Jelenleg: LoCV, CP és DC1 | Tervben: DC2
A zene címe/előadója érdekelne ami ez alatt a coub alatt szól!
Köszi
zene?
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.09.18. 22:14:50
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
https://sg.hu/web/supergamez/web/html/web/supergamez/web/html/web/supergamez/web/html/web/supergamez/web/html/web/supergamez/web/html/web/supergamez/web/html/web/supergamez/web/html/web/supergamez/web/html/web/supergamez/web/html/web/supergamez/web/html/web/supergamez/web/html/web/supergamez/web/html/web/supergamez/web/html/web/supergamez/web/html/web/supergamez/web/html/web/supergamez/web/html/web/supergamez/web/html/web/supergamez/web/html/web/supergamez/web/html/web/supergamez/web/html/web/supergamez/web/html/forum/temak/2

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.06. 18:34:38
Valamiért mobilon nem lehet keresi!
Squad nevű játék fórumát szeretném elérni!
Tudná valaki linkelni?
Előre is köszönöm!
Tudnátok ajánlani valami jó kis kormányt? Lényeg hogy legalább 90 fokot forduljon, legyen FF. Egy Driving force GT-re gondoltam, de sehol nem kapni már. A G29 nekem már drága kicsit.
Értem én hogy,g?zgép,de mi hajtja?
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Akkor az 100%, hogy egy másik fiókon van?
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Próbáld meg visszaszerezni régi origin fiókodat.Más nincs.
2 játékommal is úgy jártam, hogy anno még valahogy aktiválta öcsém Originen (Fifa 13, Star Wars Battlefront), de nem tudjuk már, hogy melyik felhasználóra lett felrakva. :( Egy ideje nem volt játszva velük, közben (valószínűleg lett csinálva egy új Origin felhasználó, ahova fel lett rakva a Sims, de ott már nem fogadja el a kódokat. Szóval ahogy keresgéltem, csak annyiban lettem biztos, hogy fent van az a 2 játék valahol csak nem tudum se a felhasználót, se a jelszavat. A poén az, hogy az e-mail címemet is néztem, de ott se találtam semmit regisztrációt Originen.
Szóval gőzöm sincs, hogy mit csináljak.... Itt a két eredeti játék, tokkal, vonóval, kóddal és nem tudok játszani :(
Leírom, hátha még jár így valaki...
Lemezről telepítettem fel egy általam megadott könyvtárba és miután regisztráltam az uplay-en, a porgram "sutyiban" látrehozott egy másik könyvtárat, ahova ismét letöltötte a játékot és oda telepítette a DLC-t....de onnan nem lehetett a játékot indítani valami dll hiba miatt...a megoldás, hogy törölni kellett mindenhonnan a játékot és szigorúan csak online letölteni a játékot uplay-ről így már működik a DLC is...
Uplay-en regisztráltam a Black Flag-et és annyira megtetszett, hogy megvettem a Freedom Cray dlc-t is online, az uplay le is töltötte, telepítette, mégsem találom sehol, ahol elindíthatnám.
A menűben, ahol a neten láttam, jobb felső sarokban kéne lennie, de nekem az a "csempe" csak kivezet egy böngészős shop felületre, mintha nem lenne még semmi DLC-m...hol rontottam el?
A segítséget előre is köszönöm!
Esetleg próbáld valami kifejezetten erre szakosodott fórumon megkérdezni. Ha jól tudom a prohardver pl. ilyen.
Automatic Repair couldn’t repair your PC. Press “Advanced options” to try other options to repair your PC, or “Shut down” to turn off your PC.
Log file: D:\Windows\System32\Logfiles\Srt\SrtTrail.txt
Ezt mi okozhatja?
Legrosszabb esetben win resintall csinálok de azt szeretném elkerülni.