Bajnokok versenye

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laffite
idén gyenge volt a verseny, és a feltételek sem voltak egyformák a résztvevõk számára, + hiányzott egy csomó nagy név, és nem értem mit keresett ott pl Albers, Pastrana vagy Massa... sok volt az erõsen reklámszagú Renault-körítés is, miközben Alonso rajthoz sem állt (vajon miért nem engedték indulni?) szal nekem csalódás volt az egész...

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Kaszi46
sajna én lemaradtam róla:(( doktor úr volt?

*Posse*T.W.D*

Amse
online nem lehet nézni vhogy?:O

Zsoltika 007
Hú bakker ha nem veszem észre a topicot lemaradtam volna róla! <#wave>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Istencsászár

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

A múltról!<#eplus2><#eplus2>

REAL MADRID

gercse
kössz ember :D ha nem szólsz akkor kihagyom :D lehet h így is...:D(lyukas az agyam)

biomage
ezért új topik dec 3 után miröl irtok vagyis vasárnap

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

avcom
Schumacher tudtommal idén nem vesz részt a RoC-on és a Ferrari helyett is 997-es Porsche-t várjon mindenki. Egyébként Kovalainen 2007-ben VALÓSZÍNÛ, hogy ülést fog kapni, de ezt több, mint egy évvel elõre nem lehet megmondani, Alonso szerzõdése nagyban befolyásolja ezt

desigo
Nézem a holnapi mûsort de nem látom
mikor lesz?
desigo
made in hungary...
DJ Skyline
suzuki?<#vigyor5>

DJ Bee18
rendes igazi japán autóval

Miért van rendetlen hamis japán autó is?? :DDD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
El se romlott, nem is volt meg a verseny. Vagy honnan veszed ezt, hogy majd pont elromlik holnap??? <#falbav><#falbav><#falbav>

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

schrank
na ja nagy ferrari reklám ha verseny közbe tönkremegy <#levele>
miért nem lehetett rendes igazi japán autóval menni mindig ezek a szutyok olasz szarok <#szomoru2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Al Age
Tavalyi nagyon jó volt, egyik barátom hívott fel, hogy nézzem a jurosportot. :-)
Megérte, holnap is megnézem és köszi hogy topikot csináltál neki, különben lemaradtam volna. :DDD

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Snecie Smicie
Tavaly Kovalainen nyert, aki jövõre Renault tesztpilóta, 2007-ben pedig versenyzõ lesz a Formula-1 ben.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Snecie Smicie
nem, ez nem a bohócok versenye lesz<#smile><#smile>

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Akos 001
Én is.

#1-nézem:)

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

zaki
ja, gyõzike lesz a szertáros :DASDASDASDAS

DJ Skyline
Baumgartner,Gyõzike ott lesznek-e?<#zavart2>

<#wow2>

zaki
<#idiota>

Rafaelo
:O

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

Snecie Smicie
Nemzetek fognak szerepelni, olyan versenyzõkkel, mint pl. Mcrae, Schumacher..

Snecie Smicie
Holnap, azaz Dec. 3-án 19.00-kor idén is megrendezésre kerül a bajnok versenye, és közvetíti az Eurosport.
Szerintem nem érdemes kigahyni. Ha valaki tud egy entry list-et, beteheti:}