Civilization IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mégis senki sem mondta, hogy emiatt lenne rossz gém
részemrõl annyi, hogy amikor elkezdek vele játszani akkor általában ottragadok elõtte és csak azt veszem észre, hogy az óra pörög mellettem 😊
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Pályabetöltés, stb pár másodpercig tartott csak.
Nagy méretû pályán viszont lehet, hogy nagyon meglátszana már a gyenge hardver, nemtom, majd kipróbálom. Csak egyelõre nem fogott meg a játék úgy, mint a régebbi részek. De kap még esélyt.
PIII 800MHz, 256MB RAM, ATI 9100, XP SP2.
http://laslow.hu/blog
Baromi ronda ez az új dizájn!
Szent tűz lobog bennem, Olthatatlan lángal, Űz az árral szemben, Harcba a Világgal!
Engem monyuk a klasszikus zene annyira nem zavar, de ha már azt kell hallgatni (mer azt viszont tök jól megcsinálták, hogy bármitörténjen a zene az szól), szóval valahol legalább kiirhatnák hogy mi a zene meg ki a szerzõ, és akkor indulhatnék a "Kinyermajátékészene10percben" c. rádiós vetélkedõben is😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
1. Nekem is elég sok gondom volt a kezelõfelülettel, én inkább azt mondanám, hogy ez a 3D nem igazán kiforrott. Persze ilyen léptékben hülyeség is erültetni, mert ha reális akar lenni, akkor a hegyek pl szinte egyáltalán nem emelkednének ki a környezetbõl.
Ugyan ilyen aránytalanság, hogy vannak a lóbaszó egységek, mellettük viszont minden eltörpél, ráadásul az infok is apró kis betúkkel jelennek meg a sarokban, aztán mire visszanézek addigra kiderül, hogy nem is arra mutat az egérke amire én akarom!
2. Ezzel tényleg lehetett stratégiázni, pl az ellent megfosztani a vastól😉 Na most ez is kimaradt.
3. Ja, végül is van jelentõsége, de marhára elbonyolitották.
4. Én is már 1930-nál tartok, még sehol se vagyok, és asszem csak 2050-ig tart.
5. Van benne valami.
6. Ezzel a fjúcsõrtekkezéssel nem is kellene megeröltetni magukat, mert pl az egyik alternativ civben (asszem a call to powerben) is lehetett ûr meg tengeri városokat épiteni, meg idegen technológia is volt a végén. Ha az egységek irányitását át tudták venni onnan, akkor ezt is megpróbálhatták volna.
Amúgy már vagy 5 éve tervezgetek egy progit, abban a fejlesztési rendszer máshogy épülne fel, meg lehetne ûrbirodalmazni benne, amellett, hogy a bolyók menedzselése is hasonló lenne.
Ráadásul a technológiákat nagyon jól lehetne keverni.
Képzelj el egy rabszolgatartó állati-emberi erõre épülõ birodalmat, megspékelve néhány szuper harci egységgel (láthatalan dimenzió-energia entitások)! Tiszta fantasy világ!!!😉)) És ezt ereszd össze mondjuk a XXI. szd-i emberi technokrata hadsereggel. Na ez lenne csak az epikus!😉))))
A doksiját elküldtem pár kiadónak, láthatólag nem nagyon vette le a lábukról a téma.
De hát akkor csak fejlesztgessék a senkit nem érdeklõ alapsztorijú, agyonszkriptelt, nulla szabadságot biztositó ûrstratégiáikat. Õk tudják.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
nekem 3.0GHZ P4+1GB Kingstone ram, és nálam is beszaggat néha, illetve nem is szaggat, hanem elég sokáig gondolkozik a gép. De a cikkiró is megemlítette az elején, elég sok ram kell hozzá, hogy rendesen menjen.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Ez tényleg gyönyörû és nagyon szép de....
Szóval ugyanazok a bugok mint régebben.
Tegnap egy városvédõ bunkos warrior lenyomta a tankomat... NA Ne MÁR!
egy idõ után meg ugyanaz a press enter játék...
Lehet megöregedtem? <#wink>#wink>
Baromi ronda ez az új dizájn!
1. mikor növik már ki azt a hülyeséget a játékgyártók, hogy stratégiai játékokat 3D-ben készítenek el? Nekem nem tetszik, szerintem a civ3 sokkal áttekinthetõbb és szebb volt. Itt meg egy félóráig keresgéltem a mapon, hol van egy rohadt vaslelõhely, de tényleg.
2. nem tetszik, hogy a városok alapból össze vannak kötve; sokkal jobb volt a háromban, hogy egy tengerentúli város csak akkor került be hálózatba, amikor volt harbor vagy airport;
3. zavar, hogy az államformáknak nem igazán van jelentõsége;
4. nem tetszik, hogy a játék valahogy felgyorsult, pár óra alatt végigszaladtam rajta, a hárommal meg ez a pár óra pár hét volt;
5. úgy látszik, nekem a páratlan számú civek tetszenek, az 1 nagyon bejött, a 2 nem tetszett, a 3 klassz volt, a 4 nem jön be... talán az 5! 😊
6. Egyébként kicsit unom, hogy gyakorlatilag az elsõ rész óta szinte ugyanazokat a technológiákat fejlesztgetjük... Future Tech1 és stb. helyett nem lehetne kitalálni valami klassz dolgot, mondjuk kiléphetnénk az ûrbe, létrehozhatnánk kolóniákat a Marson, aztán késõbb egy ûrbeli birodalmat, idegen fajokkal... oké, epikus kaland lenne, a spearman-októl eljutni a birodalmi lépegetõkig, de ha valaki megcsinálná, engem le se lehetne róla vakarni.
\"I\'m just a guy with a lightsaber and a few question\" :D
Egyrészrõl szerintem a legfeleslegesebb dolog volt a z eddigi civekben, mindegyikben csúnya volt, és a város gyakorlatilag csak a felhúzott épületekbõl állt, lakóház nulla.
Na mindegy, igazából csak a figyelmet szeretném felhívni arra a kis apróságra, hogy azért nincs _külön_ city screen, mert a térképen ott van minden. Az összes csoda, felhúzott épület látszik, ha kellõképpen bezúmol az ember, és a város szép lassan felfalja a körülötte lévõ 8 kockát.
(Ezt tényleg csak én vettem észre? Mások is rinyáltak már miatta...)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
másik gépemen 1gb noname memoriával és 5200fx geforcal pedig a videok akadnak 5-6 perc a játék betöltése
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
ez van, ilyen a PC
Forza.
Ez a játék viszont tényleg jó.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
DE AKKOR IS, A GÁME VISZONT K.RVAF.SZA!!!!!!!!!!!!!!
A grafika is talán egy kicsit lehetett volna csalogatóbb, de ennek a mûfajnak tényleg nem ez a lényege.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Köszönöm, tökéletes rendszerem vanm nem nálam van a hiba, másoknál is szagagtnak a videók. Ígérték, hogy a patch ezt orvosolja, mégse sikerült, sõt csak rosszabb lett minden. Talán elvárható még az én sz* gépemmel sé sz* rendszeremmel is hogy egy átkozott intró ne szaggason. Elárulom mikor a Videókártyát kb 20%-al feljebb húztam már nem szaggatott.
Szeretem az ilyen megmondó embereket mint amilyen te vagy.
Emmemm: telepíts normális rendszert. A videók ha szaggatnak, akkor nyilván nálad van a gond 😛
Amúgy a játék akkor kezd el szaggatni, ha mondjuk huge térképen már belehúzol keményen a dolgokba és sokmindent kell egyszerre számolnia. Akinek gondja van vele, esetleg segíthet az animációk leállítása.
A játék lényege tényleg nem a grafban van, de ahhoz képest szerintem szép.
Jó világmegváltást mindenkinek.
Fõleg a gépigényéhez képest...
Egyedül azt hiányolom, hogy eltûnt a régi részek intro-zenéje. 😞 Bár az új fõcím kárpótol érte! 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)