Tokio Hotel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
http://velvet.hu/celeb/tkcspda07062/
aszta bazdmeg, nézzetek ide ez a srác a Suzuki rajongását lecserélte ennek a buzi rongyos csapatnak a sztárolására <#duma>#duma><#guluszem1>#guluszem1><#wow1>#wow1> hova fajul a világ és még vállalja az arcát és a nevét bammeg <#wow3>#wow3>
Qwerty4
Én lenni anti th
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Daza500: te mirõl beszélsz?! Már hogy ne lenne fent!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Letõteném a hoff-ról...
De ezeknek több kell.
Kiváncsi vagoyk még hány évet kell várni hogy valamelyikük solo kariert kezdjen, páran detoxba, elvonó kúrára kezdjenek el járni, vagy melyiknek a szülõje mondja azt, hogy jól van kisfiúlánykám, elég volt a munkából, tessék megemberesedni és tanulni végre!
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
A sok hisztis f@szfej rajongóval együt!!!!!!!!!
For sale: thedronewebshop.com
Megnéztem a videót...
Szánalom!!4
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
http://index.hu/kultur/showbiz/th0410/

"Ami annyira szar, hogy nem bírjuk megállni szó nélkül, éltessük hát, hogy továbbra is szar maradhasson."
<#nyes>#nyes>
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson