Az első aktus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Walaki]D`Lair
OMFG 😄😄😄:😄😄😄😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

rorr
Mibõl gondolod? Az eddigiek alapján biztos ,hogy nem!!!Sõt Nagyon Aranyos Nõnek tartalak!!!!

krisztike
És óriásit csalódnál bennem ...😞

A Herceg
Én viszont egyszer Veled találkoznék szivesen Hercegnõm!!! Bárhol,bármikor csak dumcsizni egy jót személyesen!!! 😊

A Herceg
Azért elmesélhetnéd a bajuszt és szerintem úgyis megtalálod a párod.....türelem!!!!

krisztike
látod ebben igazad van ...😄DD

uniu
Sex vkivel..ez általában jobb 😊

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

Radowan
Fénykép, he?

A Dzsedibő a Onedin Kenedin legyen veletek!

krisztike
Ezt csak TE tudhatod ...(hogy neked melyik szex jobb ) 😄DDDDDD

uniu
Minek a masik?? szted ?😊)

krisztike
grat ...<#taps>

Nem, akkor már egy ideje együtt jártunk.

Mindenki csak a saját hibáiból képes tanulni, pedig a máséból olcsóbb!

bld
ilyen szilveszteri összejövés?😊

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Pont ma tíz éve történt. Azóta házasok vagyunk.

Lockheed
Szintén... <#smile>

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Osztom kíváncsiságodat!<#finom>

krisztike
bizti sietett ...nézd el neki !<#awink><#vigyor1>

krisztike
megnéznélek <#eljen><#awink>

Match
+ a "Mondatszerkesztés" illetve a "Magyar helyesírás szabályai" c. könyv 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Én 1 leszbi csaj vok! A bajusznév csak álca!(ezt hosszu lenne elmagyarázni!Na mind1 én még nem értitek mirre gondolok nem találok magamnak olyan csajt mint én vok!Ez teljesen kiakaszt ugy hogy 1 ideig marad a maszti!
Hello! itt van valaki?
krisztike
TE is tévedhetsz ...

Bucser
Ja igen néha az 5 combú marcsa is jól jön de ha a kedvesem is ott van inkább vele😄 Egyébként a rabid sex nem más mint egy hatalmas maszturbáció ugyanis nem a másikkal foglalkozol hanem magaddal akkor meg minek a másik fél??

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

uniu
Igen, eleg egyszeru eldonteni melyik a jobb. De neha jol jon egy kis rapid sex valami jo kis bigevel😊

Dynamic
Na jó, nyílván csak a példa kedvéért mondtam.Azért gondolom érthetõ, mit akartam ezzel.Beérem én a kevésbé ismert nõkkel is😊
Bucser
A te ajtódon becsöngetne?? Álmodozni lehet😄 persze😄 De maradjunk a realitás talaján😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Dynamic
Nem is mondtam, hogy a szimpla dugás élvezetesebb lenne a szerelmen alapuló szexnél de én azért nem fogom visszautasítani Keira Knightleyt vagy Jessica Albat ha becsönget az ajtómon, csak azért mert nincs köztünk érzelem😊
De ha ti igen...hát, ki hogy érzi😊
Bucser
Házassághoz nem kötöm a szexet szerelemhez viszont igen. Volt részem szerelmeskedésben és hogy csúnya szóval éljek amolyan érzelemmentes just for fun kuffantásban... Akármikor inkább az elsõt választom...

Dynamic
Szerintem õ sem gondolhatja komolyan.Amúgy meg számomra elég röhejes, hogy még a mai világban is vannak emberek, akik a szexet valami szentséges és földöntúli dolognak gondolják, ami csak az igaz szerelem vagy a "keresztényi" házasság folyománya lehet.
uniu
Ez a hozzaszolasod kicsit eros volt!😊 Regen azert "tuntek" erkolcsosebbnek az emberek, mert maceras volt az ismerkedes, valas, stb. Es foleg, hogy mindenki ilyen kiforditott "kereszteny" elveket vallott, siman rasutottek a belyeget a masikra. Ez a naszejszakas dolog meg foleg tulzas, vagy Te is igy jartal el ?
Az utcan a csajok attol meg nem "erkolcstelen perszonak", hogy rivalizalnak a kedveseddel, ez a dolog inkabb neki szol mint neked!

mivan
Minél késõbb.
bens
szerintem meg ez úgy van, h a szerelem elmúlik a szeretet megmarad. így látszik h csak szerelem volt, vagy szeretet is.

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Akkor a szüleiet kell megkérdezni. 😊 30 éve házasok és még minig bolondulnak egymásért...

Nem húny ki a szerlem lángja ha jól táplálják....😊
Dynamic
fiatalokól=fiataloktól
Dynamic
Érdekes, hogy ilyen szöveget sosem hallok 40-50 éves 20 éve házas emberektõl, csak tizen- huszonvalahány éves - ismét csak - naív fiatalokól😊
Dynamic
Látom itt is sok a naív fiatal aki az örök szerelemrõl álmodozik<#mf1>
immovable
én is 😊)
krisztike
hidd el most nekem is folyamatosan 1 van ...és az a jóóó 😊

19-20 körül.. de most folyamatosan.. :-))
<#nevetes1>

Meg megölhetnek, de megtörni SOHA!!! Nézz be az oldalamra:letottes.atw.hu

krisztike
azon csodálkozom ,hogy sikerült ...<#fejvakaras> 😊

krisztike
pedig hidd el vannak ...<#wink><#taps>

uniu
16 😊

:o)))

Nekem nem tûnt annak :o)))
Esrohnoil
Na, az már pedofil állat. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

elsõ: 17évesen egy 27éves gyönyörû nõvel. 5ésfél órán keresztül. Naon-naon jó volt.
Jagi
😄DDDD

Már nem magyarázod ki magad haver. 😊
Nállam... én 21 õ 20. 😊
Jagi
Mmm... 18 vót vazze! 😄

hmhm
<#wow1>
16 , 5 ????
pedo kecie

{ V Á Á } silkroad: lvl 11