Foci EB 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Yo, Bitch!
BUDA > miskolc.
Ps3 ID: Gascoigne74
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
REAL MADRID
Bocs, az OFFért!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Nem játszottak szépen,de a védelmük és a támadásaik jók voltak. Viszont nagyon sok hibájuk is volt...Grat nekik!
megj: Az oroszok játszottak a legszebben,Õk azok,akik tényleg megérdemelték volna a végsõ gyõzelmet!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
★ 汤姆 李
Saor Alba
RMCF
Grat a spanyoloknak szépen játszottak
<#eljen>#eljen>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
★ 汤姆 李
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
FORZA INTER!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Saor Alba