Foci EB 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A Harcos számára a legnehezebb a gyõzelem órája /Dalcsev/
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Nandusz felhozta a holokausztot, én erre válaszoltam, és nekem mondod, hogy mi köze van ehhez??
De elég, ez egy sport mérkõzés, köze nincs a történelemhez. 😊
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Saor Alba
Saor Alba
RMCF
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
!SCANIA!Simply the best! \"Köd elõttem, a többiek utánnam\"
Jobb lenne, ha nem flémelgetnél itt a személyem felé, ráadásul úgy, hogy sunyi szar módon 'rátekeredsz' a moderre.
Jobb lenne, ha a magad minõsíthetetlen stílusával lennél elfoglalva.
Na csá....
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
viszont ez megint az a szerencsétlen csapnivaló riportet, nem egyszer mondott olyan hülyeségeket, hogy átnyúltam volna a tv-n hogy megfojtsam legszívesebben.
RMCF
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
REAL MADRID
REAL MADRID
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™