Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
Aha jólvan, értelek. Jobb lenne ha a szurkolással foglalkoznál az utálkozás helyett. Befejeztem😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Bandee1987
Végre valami magyar származású játékos az eb-n 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Solten
Jön Kurányi... <#zavart1>

Saor Alba

Nandusz
GO GO GO 😄DD

A Harcos számára a legnehezebb a gyõzelem órája /Dalcsev/

Solten
OK b+, GO SPAIN! <#zavart1>

Saor Alba

Nandusz
hagyjad már...mondtam, hogy off téma nem?...akkor meg hagyjuk a pics'be.

limperatore
haggyad 😊 ez nem a hardver világ :]

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Vaxi
figyelj olvasd már el a postomat és azt, amire válaszoltam...
Nandusz felhozta a holokausztot, én erre válaszoltam, és nekem mondod, hogy mi köze van ehhez??
De elég, ez egy sport mérkõzés, köze nincs a történelemhez. 😊

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Solten
ez most hogy jön ide??

Saor Alba

Solten
Hagyjuk már a politikát jó? Mi köze egy 1980-ban született németnek az egészhez.. Tejóég... A ruszkikat csak azért utáltam mert kiejtették a kedvenceimet... <#hehe>

Saor Alba

nem vagyok késésben csak a meccset nézem, és félidõ alatt irtam ide... 😊

grizzly21
az nem is szamit hogy volt kb meg 3-4 hasonlo helyzetuk, nemeteknel meg 0...no mindegy

Solten
Neem, csak Lahm arra számított hogy a labda már Lehmané. Nem gondolta volna hogy ilyen amatõr módom mozog a labdára.

Saor Alba

grizzly21
megint a vesztesre raktal? ejnye😊 En pl azert nem enekeltem soha, mert tudom hogy fahangom van..ne vedd celzasnak

tesó07
Ezt tudom én is,ezért írtam hogy még rúgjanak 1-2-õt a spanyolok.Én se nagyon szimpatizálok velük,most meg pláne nem.

RMCF

Vaxi
és az a rohadt Éva meg evett az almából, ezzel elcseszve az egész életünket, akkor utáljuk az embereket... demagóg vagy iszonyatos módon.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

V8
Ezzel kérlek én is egyetértek...mindig is szerencséjük volt, tuskólábúak, csak meg kell néni a spanyol labdakezelést!!!!ENNYIII

!SCANIA!Simply the best! \"Köd elõttem, a többiek utánnam\"

Nandusz
Öreg, a jogtalan egy hetemmel ne gyere nekem itt a magad mellét verdesve, mintha te találtad volna fel a spanyol viaszt. (hova szarjak tõled most végül is?)
Jobb lenne, ha nem flémelgetnél itt a személyem felé, ráadásul úgy, hogy sunyi szar módon 'rátekeredsz' a moderre.
Jobb lenne, ha a magad minõsíthetetlen stílusával lennél elfoglalva.
Na csá....

grizzly21
ja persze😄DDDDDDDDDDDD mert az is Lehman hibaja hogy Lahm lassu

V8
IGEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNN

!SCANIA!Simply the best! \"Köd elõttem, a többiek utánnam\"

Hidd el, hogy befognak még mákolni min. 1 gólt. Ezért utálom a németeket, mert tipikusan azt a focit játszák, hogy beíveljük középre és majd lesz valami. Egyszerûen hányok a játékuktól.

Count Adyn
Nandusz nézz már magadba pls😄 Nem volt elég hogy elküldtek egy hétre pihenni mert nem fogtad fel amit mondtak neked, aztán kihullottak a más dimenzióban játszó isteni hollandjait, azóta csak szegény spanyolok ellenfeleit birod szidni, sajnálom a spanyol drukkereket miattad kb. :SS

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

NeoMaN
te 15perc késésben vagy
😄DD

Nandusz
Valóban...végre korrekt bíráskodás látható. Mondjuk kicsit féltem a meccs elõtt, mert itt tényleg elég egy bírói baki ahhoz, hogy az egyik csapatot a mennybe taszajtsa a bíró, de itt eddig errõl szó sincs<#eljen>

5c0rp330n
nah, sínen halad a meccs, ahogy vártam, csak így tovább, pár gól még beférne lémann hálójába 😊
viszont ez megint az a szerencsétlen csapnivaló riportet, nem egyszer mondott olyan hülyeségeket, hogy átnyúltam volna a tv-n hogy megfojtsam legszívesebben.

tesó07
Még 1-2 spanyol gól és nem lesz itt probléma.Eddig nagyon jó játszik a csapat.Németek egy tiszta helyzetet nem tudtak kidolgozni,egy eb döntõben ez elég vérszegény.Na,de csak így tovább mindkét oldalon!!HAJRÁ SPANYOLOK!!!<#taps>

RMCF

Nandusz
ezek szernit magadat is igaz?

limperatore
én meg a divatokat uálom de ez is off

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Solten
Öröm hogy az UEFA elõkapart végre valami értelmes játékvezetõt <#eljen>

Saor Alba

GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL 😊 Iniesta meg kb 2 helyzetet is elcseszett... Fernando viszont jól tolja! x)

Bandee1987
Ja, azokat szívbõl én is 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

w77d
na látod, ezért gyûlölöm én az orosz válogatottat XD

desigo
jó meccs nagyon !
Nandusz
Elnézést tényleg, de németek iránt érzett utálatom valahonnan a holokauszttól számítható. Az, hogy ez a nemzeti válogatottjukon is lecsapódik (már az ellenszenvem, az evidens). De nem téma, ne is menjünk ebbe bele, ez csak egy kis OFF volt.

NeoMaN
Mennyit?
<#idiota>

Fogadtam a feleségemmel, hogy nem bírod ki 5 percig, hogy nem szídod a németeket. NYERTEM!<#banplz>

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

DjDano
Dögöljön már meg a kommentátor ezt teljes szívembõl mondom... Németellenes barom

limperatore
haggyad már 😄 istenem 😄😄

w77d
még nincs vége a meccsnek 😉

Nandusz
Fogadtam a barátnõmmel, hogy sérelmezni fogod valamilyen szinten, anyámra esküszöm hallod 😄DDD Bejött😄D

Casillas sárga <#wilting>

REAL MADRID

szurkolj a spanyoloknak ahelyett, hogy a németeket fikáznád...
plz kultúra

REAL MADRID

Nandusz
Sosem irányítottak, csak a "misztikus" német tudat vitte õket tovább, nem a foci tudás.

NeoMaN
Hát igen, olyan mintha nem lenne normális az ember...

Nandusz
Remélem ma este fejet hajtva takarodnak az öltözõbe a németek, mert már ez is kib@szott nagy szerencse, hogy eddig eljutottak. Bajnoki babérokról ne is álmodozzanak.

poppe
mondtam h baj lesz lehmannal... lámot is õ zavarta meg...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

DjDano
Végig a németek irányítanak, erre egy brutális védelmi hiba miatt betalálnak a spancik... pff

hehe Torres egyedül szarráveri a németeket😊

NeoMaN
Ja nem, csak 5.5.
😞

Mindegy, hajrá SPANYOLOK!