Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ugyanezt tudom elmondani

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Peppus
Jajj ugye nem ez a nyomorék Egri Viktor közvetíti a döntõt? :S

Bandee1987
Na, kiváncsi leszek ki nyer. Talán ha a németek, akkor egy picit jobban örülök, de spanyolokkal sincs semmi bajom.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

fsgh
neked muszály mert házigizda vagy:>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Kaplan
Én most indulok Arénához meccset nézni.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

a.carkey
Az egyik cikkíró faszi a "saját" nevét sem tudja leírni helyesen. Mit vársz?

A medve nem játék.

én

REAL MADRID

fsgh
na akkor nem fogom olvasni a topikot😄 ki az a hülye aki ide ír és nem a meccset nézni?😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Kaplan
A döntõ idején lesz elsõ is ne félj! 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

PrisonMan
Nem TOP 10 a topik? Szomorú vagyok.. <#kacsint>
Hajrá spanyolok!!!!!!

Na jól van.Nem vagyok ám vérbeli Spain drukker de õk a legjobbak most.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Volt EGY laza meccsük Spanyoloknak.Na és?Megtehették...

Illene az egész EB alatti teljesítményt nézni.
Nem rúgtak gólt igaz de nem is törték össze magukat a Spanyolok,hogy ezt megtegyék és egyébként is hátul játszott az egész Italiai válogatott(sajnos).

poppe
120 perc alatt a spanyolok se rúgtak gólt nekik, ha jól emlékszem <#wink>

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

limperatore
😄😄😄😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

9csöves9
ami tény,azon nincs mit vitatkozni

azért szoktad meg az ellenkezõjét,mert kurva sokszor oktalanul volt támadva az olasz válogatott.nem most,hanem régebben(pl vb)

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

ProGabe
heti helyzetben a "dzsánni" volt (tudjátok,olasz muksó,volt valami taxis vetélkedõje a via3-on),kint volt olaszban spanyol-olasz meccsen
hát olasz létére olyan szinten lehúzta az egész válogatottat,és elmondta mindennek,hogy csak néztem 😊
persze megértem,csak csodálkoztam hogy nem magyarázkodott,hanem konkrétan kimondta:ilyen játékkal nem érdemelte volna meg olaszország hogy továbbmenjen

csodálkozásom oka biztos az volt,hogy az ellenkezõjét szoktam meg az olaszdrukkerektõl 😛

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Én Olasz fan vagyok de ezen az EB-n nyújtott teljesítmény xar volt.Ez van,nem kell ezt szépítenie senkinek.Ha + bejutottak volna valami csoda folytán döntõbe akkor jobban leírták volna magukat mint így.
Hajrá Spanyolok!Kezdõdhetne máááááár<#vigyor2>

Rage47
jaah, nekem olyan gyorsnak tûnt most..😊
desigo
uccsó meccs <#szomoru1>
Rage47
2 indexes eb-s hírt olvastam, és mindegyiknél el volt írva Schweinsteiger neve, ez már lol.
DjDano
A Vb gyõzelem miatt állnak ott, amit tudjuk hogy nyertek meg.... Amugy elárulom neked, hogy az UEFA renglistáján a csehek 4. helyen állnak. Tehát nem túl mérvadó...

poppe
véletlenül az argentinok állnak az elsõ helyen <#wink>

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

dzerintem sima olasz gyõzelem

banok
én itthon nézem. 😊 és remélem a németek nyernek.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Rockynhooo
és most úgy játszottak mint aki a világ elsõ ?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

olaszok - jah szar csapat.... Tényleg... Véletlenül állnak a világranglista elsõ helyén !

limperatore
hát olaszok viccesebbek lennének ott 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

olaszok 2006bsn VB 😊😊😊

Rockynhooo
jah nem tom ki a faszt érdekel hogy mit nyertek meg mit nem... a jelen számít perpill...

ProGabe
ez nem chat!
de nem játszott Pirlo és Gattuso!ráadásul ez elmondható az egész olasz csapatról!
44 éve nem nyertek semmit.ahogy az angolok sem.ellenben a spanyolok legalább 84-ben játszottak egy döntõt

de a fõ kérdés az,hogy ez mind kit érdekel?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

villa nem játszik tuti

havan Pirlo és Gennaro akkor sima olasz gyõzelem

spanyolok 50 éve nem nyertek semmi mert sik bénák ! SE'DESTA !!

LasCar16
jajj már spanyolok és a döntõ.. ne röhögtessetek már<#vigyor>

#acm

Ezt az EB-t a Spanyolok érdemlik!!!
Hajrá Spanyolország,mindent bele!Meg kell mutatni a Németeknek ismét a Déli focit el kell venni a kedvüket😊)
Villa játszik?

hát ha Lemann ma se tudja összeszedni magát, akkor annak csúnya vége lesz :S
Rockynhooo
adja isten.. örülnék ha Ikerbõl hõs vállna 😊 yo mondjuk nem tom mit váhatun kegy madridistátol 😄 remélem Ramos bever kettõt Casi meg kifog mindent 😄

poppe
én kollágával munkahelyen, dejó...
iker jobb mint lehmann, sztem ezen fog múlni a dolog <#wink>

Rockynhooo
én egy házibuliba.. 40en leszünk.. kertben kivetítõn nézzük yo pár sör társaságában .. nem tom ki milyen szurkoló de én szétszedem haverék házát ha nyernek a spanyolok .D

kraawz
barátnõkéknél családdal

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

ThisZip
Egy német meccset nem láttam, azért kérdezem, hogy milyenek egyáltalán? 😄 Tudom, ha már idejutottak, biztos tudnak vmit.... 😛

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

ForzaInter
remélem senki nem nyer

Yo, Bitch!

a.carkey
2-0ra gyõznek a spanyolok.

A medve nem játék.

remélem harcias küzdelemben 6-6 lesz majd hosszabítás 10-10 é jönnek a 11esek ot meg 30 forduló után dõl el!
<#mf1><#taps>

Kaplan
Puskás kertben nézzük meg, most ez a legvalószínûbb.

fsgh
egyenlõre úgy néz i haverral fotelból 1-2 sör társaságában😄 Te?

Ismétlést + otthon másnaposan(fõleg ha a Spanyolok gyõznek)<#idiota>

Elsõ félidõ melóhelyen😞második haverokkal,tanyabuliban😊