Foci EB 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
REAL MADRID
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Nem rúgtak gólt igaz de nem is törték össze magukat a Spanyolok,hogy ezt megtegyék és egyébként is hátul játszott az egész Italiai válogatott(sajnos).
★ 汤姆 李
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
azért szoktad meg az ellenkezõjét,mert kurva sokszor oktalanul volt támadva az olasz válogatott.nem most,hanem régebben(pl vb)
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
hát olasz létére olyan szinten lehúzta az egész válogatottat,és elmondta mindennek,hogy csak néztem 😊
persze megértem,csak csodálkoztam hogy nem magyarázkodott,hanem konkrétan kimondta:ilyen játékkal nem érdemelte volna meg olaszország hogy továbbmenjen
csodálkozásom oka biztos az volt,hogy az ellenkezõjét szoktam meg az olaszdrukkerektõl 😛
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Hajrá Spanyolok!Kezdõdhetne máááááár<#vigyor2>#vigyor2>
★ 汤姆 李
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
de nem játszott Pirlo és Gattuso!ráadásul ez elmondható az egész olasz csapatról!
44 éve nem nyertek semmit.ahogy az angolok sem.ellenben a spanyolok legalább 84-ben játszottak egy döntõt
de a fõ kérdés az,hogy ez mind kit érdekel?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Hajrá Spanyolország,mindent bele!Meg kell mutatni a Németeknek ismét a Déli focit el kell venni a kedvüket😊)
Villa játszik?
★ 汤姆 李
iker jobb mint lehmann, sztem ezen fog múlni a dolog <#wink>#wink>
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李