Mozdonyok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Érdekes kérdéssel fordulok hozzátok. Szobatársam szakdolgozatot készít, amihez szüksége lenne Győri József; - Vasúti járművek kerékpárjai című könyvre. Viszont a könyvtárból azt az egy darabot már kivették belőle. Valakinek nincs esetleg valami ebook szerű fellelhetőséggel kapcsolatos ismerete?:]
Nem warezolnék én meg semmi, csak sürgősen kellene neki most ez a könyv.
Köszönöm előre is :]
Utoljára szerkesztette: pajti, 2015.01.17. 07:52:18
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
A Gábor Áronos Traxx szörnyen gagyi lett, szerintem ..
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
fincsi
#hhwnd
Anno BDVmotnak is volt valami szürke festése ha jól rémlik ..
Vagy ha megfordítanák a színeket, az ablakos rész lenne fehér, az azt körülvevõ rész pedig kék, az ajtó meg ugyancsak fehér. A teteje meg maradhat szürkés.
#hhwnd
Köszi ezt is, és a privit is..! Természetesen marad minden privátban, várom a továbbiakat ha még találsz valamit, köszi! :-)
Illetve a tanfolyami cuccaim között találtam egy V43 jármûszerkezet Powerpoint fájlt, privátban küldtem linket hozzá (mivel a készítõ/oktató neve szerepel rajta, ezért nem nyilvános, légyszi ne terjeszd ha megoldható).
Majd még szétnézek a cuccaim között, Szilibõl elláttak rendesen anno.
Tudna segíteni valaki? Részletes V43-as jellegrajzot keresek, 3d-s modellezéshez, Trainz játékba.. köszi a segítséget :-)
Azt szeretném tõletek meg kérdezni, hogy a II.v.h alatt a németek milyen típusú gõzmozdonyokat használtak?
Ha van valakinek képe is az adott gõzmozdonyról azt is nagyon megköszönném!
A választ elõre is köszönöm!
#hhwnd
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
#hhwnd
Érdeklõdnék, tud-e valaki valamit arról a szerelvényrõl, amit nemrég láttam...:D
Pontosan 2012. május 1. éjjelén láttam. Fát állítani mentünk a haverokkal, amikor körülbelül... éjjel kettõ óra körül Fényeslitke felõl (Kisvárda - Hármasúti megállónál voltunk) Nyíregyháza irányába közlekedett egy Szili, mögötte egy régi személykocsi, põrekocsik, és néhány fehér, piros színû motorvonat, amiknek a forgóváza teljes mértékben szürke volt. Nem volt hosszú szerelvény, de a mai napig nem tudom, hogy mi lehetett ez. :D
Valaki tud errõl esetleg valamit?!:D
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
lehet ilyet keresel?
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Pár hetet láttam egy tök jópofa mozdonyt Sopronban, szép zöld gysev-es színben... le akartam fényképezni, de mire elõkapartam a telefonom és beüzemeltem a kamerát, addigra tovább ment...
érdeklõdnék tõletek, hátha tudjátok milyen típus, és van a neten kép róla...
engem egy játékvonatra emlékeztetett, hasonló alakja volt, mint ennek a mesében szereplõ mozdonynak, csak tán picit rövidebb hosszaránnyal rendelkezett, és volt rajt egy tartály-szerûség is (olyasmi alakja volt, mint a kindertojás belsejében lévõ kis sárga mûanyagnak, vízszintesen eldöntve)
esetleg van tippetek, hogy milyen típusú mozdony lehetett?
Királyrétrõl lefelé pedig már a mozdonyról nézhettem a tájat.
T.T.
Saját kép Kelenföldrõl.