Mozdonyok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leho94
pont kérni akartam róla képet:D

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Tuvok
Szép <#eljen>

v43 001
Az új Liszt Ferenc mozdony:

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Nohab
Szokj hozzá a gépekhez, hamarosan lesz a MÁV-nak is.
Teppik Amon
Akkor ezért nem él az internetcím ami rá van pingálva!

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

v43 001
Ez jó fogás! Nemsokára át lesznek festve ez a 2 Traxx :) Mert már megszünt az Eurocom és más vette meg a mozdonyokat (AWT).

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Freedom88
Traxx becenevü mozdony
most vesz a Trakció ilyen jármüveket.

T.T.

Teppik Amon
Ma lõttem Hajmáskéren:

szembõl
oldala
tárcsafék :D

nem tudom mi ez, de titeket hátha érdekel ;)
Még a nyáron láttam ugyanitt egy búvárt (olyan csúnya hogy azt még én is felismerem :) ) csak akkor nem volt nálam fotó apparát :\

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

B0B0
Fradi tegnap:

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

v43 001
Helló!
2 mai...

...és egy régebbi kép:

csgery
Egészen Komoróig ment<#wink>
Tuvok
Jaja, ilyen volt

v43 001
Kösz az infót! :) Am meg amit láttál "egy fekete traxx-szerû gépet láttam" annak a beceneve Negró. Tegnap egy ilyen gépet le is kaptam (szvsz te is ilyet láttál, de ha nem javíts ki):

Ha már Negró akkor egy együttállás is (Csaurusz, Gigant, Negró):

Végül még egy tegnapi kép. Akár egy gõzös is megirigyelhetné a 265-ös Szergejt :D (a kép minõségéért bocsi, sajna ez nappal szembe volt):

Tuvok
Szolnokon dél körül

v43 001
Hol és mikor? :O Lehet hogy pont akkor ment el amikor mentem haza :(
#3684: köszi!

Tuvok
azért nem gyenge ..
ma egy fekete traxx-szerû gépet láttam szinkronban egy cargo-s taurus-szal .
felénk még a tökugyanolyan gépek se szeretnek együtt menni ..

leho94
szépek

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

v43 001
Sajna elég kihalt lett a fórum :S
Két kép máról:
036-os és a 030-as Gigant:

009-es Gigant:

Nyáron, amikor ritkulnak a járatok a pestközeli vonalakon, át szoktak kerülni az újabb szerelvények a Balatonra, meg egyéb helyekre, ahol viszont nyáron nõ meg a forgalom. Úgyhogy ezidõtájt érhetnek még csodák ;)
Köszi
B0B0
Hát anno volt róla egy doku film, abban azt mondták, hogy a fékezés is mágneses úton történik és pillanatok alatt meg tud állni, ha kell. Nyilván ennek korlátai vannak, 400-nál mondjuk nem tanácsos :)

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Engem az érdekelne (nem tudom mennyire tartozik ide?), hogy a mágnesvasuton a vonat ha ha fékez,és megszünik a "vonzás", akkor azonnal meg tud-e állni? ...vagy valami hasonlóról tud-e valaki?
Köszi!<#vigyor2>
Freedom88
szted. Olyan ramaty állapotban vannak, h na.

T.T.

csgery
Ez mondjuk igaz:)
De a Desirok csak nem használódtak el már annyira:D
allock
általában mindíg a pesti vasútat "fejlesztik" új vagonokkal mozdonyokkal, ide meg majd az elnyûtt 5-10éves régiúj cuccok jönnek ami már nemjó a pestieknek :)

#hhwnd

csgery
Nem hiszem, hogy már selejteznék:D
Bátyám mondta hogy õ is látott már Desirot Nyíregyen. Nekem még nemvolt szerencsém, mer õ ugye heti kétszer utazik salgóba.
allock
valaki jár a Debrecen-Nyíregyháza vasútvonalon? vagy Nyíregyháza-Miskolc?
meglepõdve láttam a minap egy desirot Deb-Nyír között :)

lekerült valami leselejtezett ide? vagy csak véletlen volt

#hhwnd

HiPPoNaX

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Szép!
B0B0
A tegnapi lengyelországi balhé:

allock
ha ilyen lesz elég csúnyácska lesz :s

#hhwnd

allock
láttátok?

mozdonyra van pénz meg a többire de a kocsikat kitakarítani luxus, ó mirõl beszélek, annak is örülnék ha a fûtés menne minden vagonban

#hhwnd

allock
hát valahogy úgy
meg a sztrájk kasszába xd

#hhwnd

Punker
a fõnökök zsebébe.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

allock
mint egy nagy terepasztal olyan a pálya :)
csak itt van ilyen csóróság a vasúton, nemtudom hova megy el az a sok pénz amit a jegyekért elkérnek

#hhwnd

B0B0
Hát igen, valahol ereje teljében a fejlesztés:

cikk

B0B0
Hát igen. Szerintem a legtöbb MÁV vezetõ nem is látott még ilyet, jó ha a TGV-rõl egyántelán hallott.

allock
itt itt

#hhwnd

csgery
Itt laksz Szabolcs Szatmárban?:)
Nem tudtam, hogy miket szállítanak, csak láttam õket (kettõ összekapcsolva, pont akkor szálltam le Záhonyban).
Itt a házunk mögött kb 400 méterre van a Záhony felé tartó vasút, nyáron szoktam is menni a rétre fényképezgetni, videozni egykét arrajáró mozdonyt:)
allock
floyd meg cer, azt hiszem ez a 2 magánvasút tevékenykedik erre
április fele gabonát szállítottak

#hhwnd

csgery
Elõfordulhat, mindenesetre én már találkoztam ÖBB-MÁV és máv cargo-s Taurussal, a Softronic egyik gépével, Záhonyba a Floyd gépei is álltak már:D
A MÁV Cargo egyik Tarusát viszont minden nap látom szinte. Szenes kocsikat húzogat:D
allock
mióta élek taurust még nem láttam ezen a környéken, gondolom ezis csak azért van mert litkébe hordja a cuccot az ipari park építéséhez

#hhwnd

allock

#hhwnd

csgery
Sziasztok!
Én is csatlakozom néhány nem a legjobb minõségû képemmel:]
Kisvárdán lakom (Záhony, Nyíregyháza között, és itt készítettem ezeket a képeket+ Debrecen: (bocs az esetleges nagy képekért)

Punker
na akkor 1-et én is, ha már szombaton vonatoztam:

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Nohab
Pár remek fotó Oroszországból: Link
Nohab
Na akkor holnapi program: vasútfotózás.
Web mester
GySEV 1047 504 új ruhája:

allock
Péntek délután egy tehervonat mozdonya gyulladt ki a hodászi vasútállomásnál. Információnk szerint a Mátészalka felõl közlekedõ vonat már majdnem beért az állomásra, amikor a mozdonyvezetõk füstöt vettek észre a mozdony motorterébõl.

Az elsõdleges feltételezés szerint a motorolaj folyt ki eddig ismeretlen okból és ez gyulladhatott be. A dízelmozdonyt lekapcsolták és vakvágányra tolták. A mátészalkai és nyírbátori tûzoltók rövid idõ alatt eloltották a tüzet. A vizsgálatba bekapcsolódtak a nyíregyházi tûzoltók is. Személyi sérülés nem történt, de az anyagi kár milliós nagyságrendû.

#hhwnd

Nohab
Én is, én is, én is...