SG: XV. ker. Connection

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kedves XV. kerületi lakosok!

Ezen kérdõívet azért hoztuk létre, hogy felmérjük a XV. kerületben élõ lakosok igényeit a kulturális programok, rendezvények, összejövetelek szervezése céljából.
Kérjük segítsék/segítsétek munkánkat ezen rövid kérdõív kitöltésével.
Köszönjük!
http://online-kerdoiv.com/index/view/hash/9f83f470cc5cd0d3540f9b9f2b9c81b0
sziasztok én is XV.kerületi lakos vagyok :-) itt is születtem.A minap megdöbbenve láttam hogy a kiserdõben a kis tó ahol gyerekek tanulták a pecát (velem az élen) milyen rettentõ szemetes mocsaras büdös stb.
ennek a rendbetételén agyalok,hogy a mi gyerekeink is használhassák mint mi egykoron . Ehez az ügyhöz csatlakozni kivánó személyeket keresek.
ezügyben az önkormányzattal felvettem a kapcsolatot jelenleg a tulajdonos kilétének a kideritése van folyamatban...
Tyjû, oda jártam oviba az Ozmán térre. <#vigyor>
Ha még így hívják...

neem, Máv lakótelep, a mézeskalács tér környéke
CooL.

Véletlenül nem Kossuth utcai lakótelep ? <#vigyor0>

de, én
Nincs valaki esetleg Rákospalotáról itt rajtam kívül ? <#vigyor0>

dzsuvajoe
Az "indiánok" mar bocsanat de nem benszulottek, a tatár járás után vándoroltak be!!! Es IV bela oket nem is hitta!

Engem elõzz meg, ne a fogszuvasodást!

12346
jéé. ikszvéker már itt is jelen van^^ én is itt éldegélek. látom újpalota, meg az indiánok természetesen szóba jöttek:)) hát igem... mostanra kicsit elszaporodtak a benszülöttek. múlt hétvégén bemerészkedünk este a pólusba, de kb 3 percen belül ki is tettük magunkat. no comment.
mondjuk vannak emlékeim kb 7-8 éves koromból, mikor asszem 1, max 2 évig újpalotán éltünk. akkor is volt olyan, hogy hasba szúrt ember rohangált lent, betörögettek, miegymás. anyázások, kisebb balhék meg természetesen mégsûrûbben. igaz, a betörésen kívül ugye olyan fehérek voltak a fõszereplõk, akiknek a betondzsungel béli élet, meg az 5. osztályú kocsmázás jeletette a beteljesedést:)

Pluskast
aha:)

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

a Samu-ba? <#vigyor4>

Pluskast
Ja és a Czabánba jártam általános suliba anno:)

Pluskast
Én ugyan újpesti vagyok, de a nagybátyámék ott laknak sõt egy nagyon-nagyon jó csajszi barátom is:)

Snecie Smicie
up-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Pheel
Legalábbis ez a hivatalos verzió...
Snecie Smicie
jó szar idõ volt ma<#vigyor4>

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

éppen ma voltam <#vigyor4>

krisztike
bûntetik és valszeg azért nem ...
de külömbözõ tûzijátékokat lehet kapni a Corában is és nem drágák ...szóval szilveszterkor bizti nem fogják kihagyni a hülye gyerekek sem ... :)

Snecie Smicie
Remélem holnap nyugton maradnak a petárdás geciek, eddig még nem igen hallottam idén.

krisztike
valamilyen betegsége volt az öregnek ...(és erõs izgalmi állapotba kerülve a szíve nem igazán bírta az ilyen izgalmakat már ...)

krisztike
az Ázsiában hétközben aludni lehet de a hétvége (szombat ,vasárnap) kemény szokott lenni - sok cigánnyal és a kezükre kell a legjobban figyelni és arra ,hogyha bejön 1 család 1 leköti az eladót a többi pedig rámol (tisztelet a kivételnek ) -és ez fõleg a "fiú" (jobbkéz felöli a parkoló és a lépcsõ felõl) épületben ...

krisztike
A Szerencs utcában is kemény volt ,amikor a kínaiak összebalhéztak és mindegyik Bruce Lee-nak képzelte magát ...

én is, de néha még megfordulok a vásárcsarnok környékén

Snecie Smicie
Döbbenetes a dolog, ez tõlünk kb 100 méterre történt.

Pheel
Meghalt egy idõs férfi kedden délelõtt Budapesten, a XV. kerületben egy lottózóban. A 74 éves férfi azután halt meg, hogy a Nyírpalota utcai vásárcsarnok egyik üzletében szóváltásba, majd verekedésbe keveredett egy 41 éves férfival.

Mégiscsak örülök, hogy elköltöztem :-P
Snecie Smicie
<#eljen>

Snecie Smicie
Én egyébként azt mondom, hogy Zuglóban lakni jobb volt.
2 év alatt másodjára törik fel a kocsit, a szomszédok rugdalják az ajtót..

Pheel
Most az éjjel. Rálõttek egy 31 éves csókára valami kocsiból. Volt a hírekben reggel.
az több éve volt valami kocsmában, vagy újabb is történt?

Snecie Smicie
nem is hallottam róla.
Mikor történt?

Pheel
Mézeskalács téri lövöldözés azért durva, nem?
Snecie Smicie
ma is megyünk még, este, veszünk sok piát (*_*)

Pólusban nagyon sokan vannak (na jó éjjel talán nem:) az ünnepek miatt, Ázsiában talán kevesebben

Snecie Smicie
up-.-

krisztike
gyorsabban ...

Hangianix
En kivetelesen orulok neki, mert a 173-as kicsit jobban jar.

Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.

krisztike
hááát azért sok barom sofõr nem veszi észre ...:(

egyszer tuti lesz metró, csak hozzáértõ emberek kellenének a városvezetésbe
bár már annak is örülhetünk, hogy pár éve bevezették a buszsávot, azért sokat számít

krisztike
ebben igazad van ...

Snecie Smicie
kb 2 évvel ezelõtt volt arról szó, hogy a tköhölyn a sportcentrumot kirobbantanák (meg talán a piacot is?) és oda csinálnák meg a végállomást.

Persze ha ésszerüen gondolkodnának, akkor belátnák, hogy Újpalotáig kikéne terjeszteni a metrót, mert a 73-173-as vonal mintegy a nagy utasforgalmat lebonyolító 7-es folytatása..

régen arról szólt a fáma, de most Keletiig írja
Tököly úton nemtom hogyan gondolják a metrót, szerintem még vagy 10 évig nem lesz az egészbõl semmi
M0-is terjeszkedhetne, talán nem Újpalotán keresztül közelítené meg mindenki az M3-ast

Snecie Smicie
tényleg, hogy áll a metró?
régen nem arról volt szó, hogy kihozzák a szentmihályiig, vagy vmi iesmi?

Pheel
Szerintem a 73/173 helyén már régen villamosnak vagy metrónak kellene járnia...
Snecie Smicie
tudom hogy volt valamiféle átalakítás, bár az engem nem igazán érintett, mert csak a bosnyákig megyek.
Viszonyt annak örültem ahogy a 173-as megáll a páskomligetnál-.-

dehogy hétfõtõl megszûnt a "piros" 73, és csak fekete van, ez átmegy a hídon is, nem Keleti a végállomása

A 7-es, 73-as autóbuszcsalád fejlesztése

Snecie Smicie
fekete 73-as? Az eddig is megállt
nem a 173-ast mondod?

elcseszték a fekete 73-ast, agyamra megy, minden fánál megáll <#duhos2>

Pheel
Laktam a Kőrakás parkban egy ideig. Nem rossz, csak kint van a rákban. Kocsival is 20 perc a Belváros. O^o

Jelenleg III. Ker.
Sland
mi kertváros részben lakunk szerencsére :P

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Snecie Smicie
lehetõleg majd elhúzzuk a bélésünket a kertvárosi területre :o

Oldal 1 / 2Következő →