Rozsomák - A Legvadabb állat

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gebana
lolmá 😄 ilyen kell 😄 hangja mien? 😊

\"Az állatok közül egyedül az ember kegyetlen. Egyedül ő az, aki azért okoz fájdalmat, mert örömét leli benne.\" Mark Twain

Cuchulainn
Nagyrészt kamu.
A vérszívást és az elhullásokat nagyrészt legalábbis a vámpírok okozzák. Dél-amerikában több ilyen denevérfaj is él, amelyek vérrel táplálkoznak. Éjjelente más melegvérû állatokat keresek, fogaikkal felhasítják a bõrét és a kiömlõ vérrel táplálkoznak. Két-három egymás utáni éjszakán néhány vámpír látogatásnába akár egy tehén is belepusztul. Mivel vadállatok általában minden este máshol éjszakáznak, ráadásul kevesebben is vannak együtt, így általában megússzák, hogy egynél többször is "megcsapolják" õket.
Mivel a denevérek teljesen hangtalanok, és csak éjszaka érkeznek gyakorlatilag lehetetlen észrevenni õket. Ráadásul az állatok sem riadnak fel, mint amikor ragadozó támadja meg õket. Valójában fel sem ébrednek, mert a denevér nyála érzéstelenítõt tartalmaz. A másik probléma, hogy véralvadásgátlót is, így az áldozat akár azután is elvérezhet, hogy a denevér már rég távozott.

Ez persze nem zárja ki, hogy ezen kívül kószál még valami vérszívó földönkívüli is, de mindenesetre azért nem kell mindent arra fogni...

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

OrioN the S
D: <#pardon1><#zavart2>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
<#wow2> O M G! W T F ? !

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Rozsomák (wolverine) pedig az XMEN fõhõse. csak félrefordították - így lett Farkas a Rozsomákból.

Fortuna fortes adiuvat.

Eszerint Dél-Amerikában feltûnt egy új állatfaj, amelyet eddig még látni sem igen látta senki. Nevet viszont adtak neki: csupakabra.

A leírások szerint félelmetes, vámpírszerû lény.

Legutóbb egy texasi televízió számolt be arról, hogy egy helyi farmer csirkéit, pulykáit ismeretlen ragadozó pusztítja. Hegyes agyaraival két apró lyukat vág a baromfi testébe és kiszívja a vérüket.
Korábban, 1995-ben a Puerto Rico-i Kanovanas városka közelében találtak hasonló módon elpusztított kecskéket. A texasi farmer azonban hurkot vetett, és késõbb megtalálta a csupakabrának elnevezett állat tetemét.

A vérszívót úgy írta le, hogy az kopasz kutyára, patkányra és kengurura emlékeztet.

A csupakabrának már saját honlapja is van a világhálón: http://www.elchupacabra.com/. A honlap szerint a rejtélyes állatot idegen bolygók lakói hozták a földre, méghozzá nem is régen, éppen ezért nem jelentkezett korábban.

McGrady
érdekes...😮

Kuss!-magyarázta.

Mit bámulsz vazzeg!?

Csupakabrát lefezejték<#eplus2><#eplus2>

Csupakabra LOL!!<#wow1><#wow1>

nem találkoznák vele!<#mf1><#mf1>

http://rozsomak.extra.hu <#alien2>

Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.

[/img]

Fortuna fortes adiuvat.

Tomo15
elég durva:\
de azért vigyázz nehogy mgéis megegyen a vértehén szelleme ha ilyen hangokat vezsel fel!!!!

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

a tasmán ördög nem rozsomák, hanem tasmán ördög. 😊 ausztráliában él, és ez a neve..mind1
azért írok amúgy, mert balatonon kaptunk levelet azügyben, hogy állítólag valaki behozta kishazánkba ezt az állatot, és szépen elszaporodott. nektek mi errõl a véleményetek?
én csak annyit tudok, hogy balatonvilágoson elég nagy rémületet' keltett az ügy. este lehet mindenféle morgásokat hallani. persze ezzel hülyülnek sokan, van aki direkt utánozza ezt a morgó hangot, hogy beparáztasson másokat..de én felvettem egy olyan hangot, amit tuti, hogy nem ember adott ki!
SZERINTETEK???

Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.

Landren
lol
hát, ezen jót röhögte <#vigyor1>

sose nyomd fullba a kretént

Tetsuo
Jah, a rozsomák az mindennek nekimegy, még az óriáspolipnak is!
A rozsomák pitbullokat eszik reggelire.
Egyre kevesebb a grizzly medve, na vajon mért? Mert a rozsomák írtja õket.
A rozsomák arra vár, hogy átvehesse az uralmat a Zuniverzum felett.
Egyszer Chuck Norris is megijedt egy rozsomáktól!
Egy rozsoma nem csinál nyarat, de a rozsomák..!

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

dejó...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

I love rozsomák!!!!!
Amúgy ha már errõl van szó lesz rozsomák c. film is(na nem a kis dög életérõl hanem az x-menes csákóról😊
bens
nem az a dúrva h nekimegy, hanem h ki is nyírja ha úgy adódik

Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!

Atisz
Jár a pont...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Tényleg brutális még a medvének is nekimegy...pedig nem néz ki olyan vadnak. <#buck>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Lasagne
rozsomák és a tasmán ördög<#csodalk><#hehe>embeeer😄

hmmmm..mindíg okul az ember. TNX.

koryne
Rosszul tudod.
A rozsomák Észak-Európában, Szibériában és Észak-Amerikában fordul elõ, ragadozó menyétféle, a másik neve a torkosborz.
A tasmán ördög viszont csak Tasmánia szigetén él, szintén ragadozó, de erszényes.

Xbox Live gamertag: kilencnad

És igen. Valóban a világ egyik legaggresszívabb állata, nemhiába a karakter jelleme. Egyik fõ erénye a szürrealisztikusan kemény és robosztus állkapocs illetve fogsor. Ehhez még hozzájön egy ugrásra termett hátsó pár láb és egy kiskutya-nagymacskányi termet.
Odvakban, sziklák között, puszta és szavanna jellegû környékeken él. Nem gyakori, emellett igen félõs így nem gyakori találkozni vele. NEm is különösebben ajánlatos. Stratégia nélkül, ott harap, kaprmol mar, ahol épp csak ér. Feltételezem mindenkinek leesett, hogy igen territoriális lényrõl van szó. <#circling>

<#bdead>

legjobb tudomásom szerint a rozsomák megegyezik a az úgynevezett tazmán ördöggel (tazmanian devil). Abból pedig a leghíresebb darab Õ:

sz4bolcs
bameg és mi? 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

bens
hány éves vagy b+?

Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!

sz4bolcs
jó visszaolvasni 4 hónapos írásokat. Ilyenkor mindig eltûnõdik, hogy vajon milyen zizi lehetett a fejében, ami hatására leír gondolatokat. Nézetek jönnek-mennek változnak..😊

sz4bolcs
szavam járása szerint - a sötét éjszakában 😄

Neogan
"Mint árnyék suhaaan, a sötét éjszakábaan, ha kell ott tereeeem, az egész világbaaaan. Diabolíííííkkk, Diabolíííík!" <#mf2><#banplz><#banplz>

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Sland
1st ték in 2006 in this topic<#idiota>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

OrioN the S
Kicsit eszik 😄

sz4bolcs
Mi a kutya? Telihold volt? 😄

a videó pedig király...

I.C.ram
Nagyon fasza kis videó! Volt már szó itt a hiénákról, úgyhogy berakom:

Oroszlánok vs Hiénák
DEXTER92
Kicsit kis anakonda 😊

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Maco13
ott a pont <#nezze>
OrioN the S
😄

az földimogyoró, csak nem tudja megemészteni<#idiota>
OrioN the S
BABszemek! Nem látsz? 😄

Tomo15
Sztem épp lekakilja a volt haverját😄
Maco13
Ebbõl mik jönnek ki??

OrioN the S
Tudom eszik ,de akkor is 😄

OrioN the S
😄 Geccéj a meg mi a faszt csinál? ???D😄😄😄😄

DEXTER92
Szerintem nem olyan veszélyes, mint ez 😊

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Maco13
Ma van Rozsomák szülinapja 😄D

heppi börszdély!
Fúú az elsõ biztos igazi. 😊
OrioN the S
Chupafasság 😄

Oldal 1 / 4Következő →