Plázacicák

Oldal 1 / 16Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pluskast
Drága peepshow lehetett<#hehe>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

laca103
Engem legutóbb egy totális plázacica kinézetû ellenõr vágott meg...akit elötte azért meg is néztem 😄

Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?

Kata
értem én, csak pl. az öltözet már jó ideje teljesen más, még viccesebb

[/cserf][/fülünyúl]

Beast Machine
a teljességf igénye nélkül született, direkt sarkított egykét helyen. mintegy: pojén. 😊

...vágod?

Kata
sztem nem teljeskörûen korrekt a leírás

[/cserf][/fülünyúl]

Beast Machine
Hm, nagy a vita plázacicákról, illetve az azok iránt érzett gyûletrõl/szeretetrõl, illetve ezen érzelmek szükségességérõl/jogosságáról.

A tisztánlátás végütt definiáljuk, hogy mi is a plázacica!

A Plázacica egy alternatív emberfajta. Feltalálási helye: a plázák, Cici... izé City-centerek, bevásárlóközpontok butikjai és függõfolyosói.

Hajuk változó hosszúságú, de jellemzõen diszkréten zselés, erõteljes sminket ken az arcára, ajkainak kontúrjai kemények és határozottak. Rágógumival táplálkozik. A Plázacica mélyen dekoltált, egyszerû, de jó minõségû trikót visel, és alatta nem hord melltartót, vagy ha igen, akkor annak kiképzése elöl, két ponton igen meggyõzõ.

A Plázacica kirívóan, sõt felháborítóan karcsú, szerintem kilóra veszik fel õket. Pimaszul feszes, combra simuló, fekete, hosszú nadrágot hord, amely csak alul megy át néhol retro-trapézba. A nadrág különösen a formás tomporán feszül talányosan, mert nem látszik a bugyi kinyomata: valószínûleg a tangás projekttel operálnak, amely diszkréten az erogén hajlatokba rejti az alsónemû textíliákat.

Az igazi Plázacica testének a csípõnadrág és a trikó alsó széle közötti része fedetlen, így a köldök a nyitva tartási idó alatt megtekinthetõ, s ezért 17-18 év távlatából is elbírálható, hogy a szülészorvos annak idején ügyesen kötötte-e el a köldökzsinórt. Az avatott szemlélõ találkozhat egy pár kifejezetten gyenge diplomamunkával is.

A Plázacica testi felépítésének elengedhetetlen tartozéka volt régen a vastag talpú, csótánytaposó cipõ, mára már inkább a hol szimplább, hol kirívóbb szín/felépítésû magassarkú cipõ, szigorúan mezítláb hordva. Járása ettõl sajátos és koordinálatlan, ezért a Plázacica keveset mozog, általában csak a butik elé jön ki mobiltelefonozni és cigarettázni. A PlázaCICA kifejezetten jó szagúak, kivéve amelyik erõs dohányos - az alapszag megmarad, hiába próbálják minnél erõsebb illatú parfümökkel elnyomni azt, ez azonban többnyire sikertelen. A szagokat egymástól kérik kölcsön, így illatanyaguk is uniformizált, de a legutolsó divat szerinti.

Összességében a Plázacica elég guszta kis nõ, de olyan, mint a zsiráf - az ember szívesen elnézegetné õket akár órákon keresztül is, de otthonra azért nem kéne.

Ha a fentiek bárkit is sértenének, legyen a hím-, neaggyprímusz nõnemû, attól elnézést kérek.

...vágod?

manapság inkább hülye kis picsákat lehet mindenhol látni

hunbasser
kevés a kép róluk,pedig szép nénik azok áám! 😊

ReaL MaDRid x siempre

Fido4life
<-- hehe !

és vannak olyanok,amelyek paradoxonok,és vannak olyanok,amelyekrõl nem tudjuk eldönteni igaz vagy hamis mivoltát!

Ramadamammy rapidrandi

Na ezzel én is egyetértek. Amúgy van az a mondás, hogy nincs sok rossz ember csak õk a hangosabbak. Ez igaz a plázacicákra is; nincs sok belõlük, csak õk a feltûnõbbek (hogy a kinézetükkel vagy az "eszükkel", vagy mindkettõvel azt mindenki döntse el maga...).

Ja és a #725 <#eljen>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Az szuper jó... hahahaha

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Membrah
ok...:-)

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

laca103
Hú vaze tényleg lehet hogy igazad van de a zért átszámolom égegyszer magam is...
régen volt már...

Kata
Mintegy mellékes duplazárójeles megjegyzésként engedtessen megjegyeznem, hogy a lokó®-dban szereplõ egyenlet hibás. Átszámoltuk és E=mc^2+3 jött ki, tessék átírni.

[/cserf][/fülünyúl]

laca103
Ne mhiszem hogy sértõen agresszívan szólaltam volna föl , de hagyjuk...

Nem álltalánosítottam ...
éppen hogy egyet értettem veld azzala kijelentésemmel hogy a szar az mindig a felszínen úszik...

Kata
Ülj ki, és számold meg.

Igen, a kincsekért mindig is könyékig kellett nyúlni a "maszatba", mert az alján lapultak.

[/cserf][/fülünyúl]

Membrah
nem azt mondtam,h melyikbõl van több..hanem azt,h nem lehet általánosítani..
olyan ez mint a matekban...ha van egy szabály,amire van akár egyetlen egy ellenpélda,akkor az a tétel hamis..-.-
lehet h nagy átlagban igaz..de nem mindenre..-.-

mellesleg kikérem ezt a hangsúlyt magamnak.

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Fido4life
Egyetértek..

laca103
Ja waze!

De melyikbõl van több?

Azontúl a csatornában is mindig a szar úszik a felszínen...

Membrah
örülök h egyetértünk!:-)

zavart érzek az erõben,ledõlök inkább...

Ramadamammy rapidrandi

Kata
Ez a szebbik nézésed, érzem. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

<#wilting><#bdead>

Ramadamammy rapidrandi

Kata
<#eljen>

[/cserf][/fülünyúl]

Membrah
nah jah..
egyetlen egy valamit azért megjegyzek..a plázapicsa köré misztifikált negatív jelentés az agyatlan libákra utal csak..akik SEMMI MÁSHOZ NEM ÉRTENEK,csak a vásárláshoz, stb
Viszont van olyan bnõm/ismerõsöm,aki imád vásárolni,meg is teheti,"pedig" több diplomás,és értelmes ember.
az h valaki a plázákban vásárol..nos nem következik egybõl,h IQ-hiányos..-.-
Csak a sok idióta,apuci kedvence elcseszi,akik tényleg nem tesznek semmi mást az életükben,csak shoppingolnak..-.-

Membrah
hagydd...úgyis lesznek még jó páran..mellesleg kva sok olyan topik van,ami él még,pedig semmivel sincs többértelme,mint ennek..:-)

Kata
Mindenki kifejtette a véleményét, bezárhatjuk a topikot. -.-

[/cserf][/fülünyúl]

Fido4life
jogos..<#szomoru1>

laca103
Aki nem hajlandó a saját hibáit belátni az változtatni sem fog azon...

De hagyjuk csak a mocsárban is elég meleg van...(itt hõmérséklet) 😊

laca103
Nem vagyok profi angolos...

Membrah
nem..csak utal arra,h melyik típustól van rosszul a topicnyitó..
:-D

Fido4life
Az alcím, milyen khöcsög már...

Membrah
engem meg már hidegen hagy...max a butaság irritál...
én nem vok az..ennyi..ez a lényeg..:-D

eltartanak 😄 megdugnak, mittomén 😄 télleg Tõlük kéne megkérdezni, de ennek ugyebár kurvaanyázás a vége 😄

Fido4life
<#wow3>

illetve nem begining, hanem beginning és nem beautiyfull, hanem beautiful ;-)

Kata
illetve egy i-vel és egy l-el több van a kelleténél

[/cserf][/fülünyúl]

laca103
azontúl mitõl jó plázacicának lenni?
Nálam a plázacica kifejezés ekvivalens az értéktelennel...

Valaki mondja má meg miért jó semmi értelmeset sem csinálni az életben?

még csak a felénél tartok, de e zígy reggel eléggé büntet 😄DD

laca103
csak a 'd' -t hagytam ki...

laca103
I think it is a begining of a beautiyfull frienship...

krisztike
Úgy ahogy mondod az még mindig csak a " szokásos balkáni posvány "...

Voltan
Amúgy kiváncsi volnék, hogy vajon külföldön is ilyen még ez a plaza-jelenség, vagy ez csak a szokásos balkáni posvány, ami itt van...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

hehe aszittem télleg Béla vagy 😊)))

Fido4life
És kit szadizol vele ?

Kata
Csak. Szadiból.

[/cserf][/fülünyúl]

ez szánalmas vazeee<#idiota><#idiota><#idiota>

Fido4life
És mért Béla avatar ?

krisztike
Hangodból hallatszott a méla undor ...😊
Képzeld agya is van a csajnak és rohadt dögösen néz is - de nem "plázaqrva" ,mint ahoyan a címben van ez a szó ...

Oldal 1 / 16Következő →