Plázacicák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?
...vágod?
A tisztánlátás végütt definiáljuk, hogy mi is a plázacica!
A Plázacica egy alternatív emberfajta. Feltalálási helye: a plázák, Cici... izé City-centerek, bevásárlóközpontok butikjai és függõfolyosói.
Hajuk változó hosszúságú, de jellemzõen diszkréten zselés, erõteljes sminket ken az arcára, ajkainak kontúrjai kemények és határozottak. Rágógumival táplálkozik. A Plázacica mélyen dekoltált, egyszerû, de jó minõségû trikót visel, és alatta nem hord melltartót, vagy ha igen, akkor annak kiképzése elöl, két ponton igen meggyõzõ.
A Plázacica kirívóan, sõt felháborítóan karcsú, szerintem kilóra veszik fel õket. Pimaszul feszes, combra simuló, fekete, hosszú nadrágot hord, amely csak alul megy át néhol retro-trapézba. A nadrág különösen a formás tomporán feszül talányosan, mert nem látszik a bugyi kinyomata: valószínûleg a tangás projekttel operálnak, amely diszkréten az erogén hajlatokba rejti az alsónemû textíliákat.
Az igazi Plázacica testének a csípõnadrág és a trikó alsó széle közötti része fedetlen, így a köldök a nyitva tartási idó alatt megtekinthetõ, s ezért 17-18 év távlatából is elbírálható, hogy a szülészorvos annak idején ügyesen kötötte-e el a köldökzsinórt. Az avatott szemlélõ találkozhat egy pár kifejezetten gyenge diplomamunkával is.
A Plázacica testi felépítésének elengedhetetlen tartozéka volt régen a vastag talpú, csótánytaposó cipõ, mára már inkább a hol szimplább, hol kirívóbb szín/felépítésû magassarkú cipõ, szigorúan mezítláb hordva. Járása ettõl sajátos és koordinálatlan, ezért a Plázacica keveset mozog, általában csak a butik elé jön ki mobiltelefonozni és cigarettázni. A PlázaCICA kifejezetten jó szagúak, kivéve amelyik erõs dohányos - az alapszag megmarad, hiába próbálják minnél erõsebb illatú parfümökkel elnyomni azt, ez azonban többnyire sikertelen. A szagokat egymástól kérik kölcsön, így illatanyaguk is uniformizált, de a legutolsó divat szerinti.
Összességében a Plázacica elég guszta kis nõ, de olyan, mint a zsiráf - az ember szívesen elnézegetné õket akár órákon keresztül is, de otthonra azért nem kéne.
Ha a fentiek bárkit is sértenének, legyen a hím-, neaggyprímusz nõnemû, attól elnézést kérek.
...vágod?
Ramadamammy rapidrandi
).
Ja és a #725 <#eljen>#eljen>
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
régen volt már...
[/cserf][/fülünyúl]
Nem álltalánosítottam ...
éppen hogy egyet értettem veld azzala kijelentésemmel hogy a szar az mindig a felszínen úszik...
Igen, a kincsekért mindig is könyékig kellett nyúlni a "maszatba", mert az alján lapultak.
[/cserf][/fülünyúl]
olyan ez mint a matekban...ha van egy szabály,amire van akár egyetlen egy ellenpélda,akkor az a tétel hamis..-.-
lehet h nagy átlagban igaz..de nem mindenre..-.-
mellesleg kikérem ezt a hangsúlyt magamnak.
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
De melyikbõl van több?
Azontúl a csatornában is mindig a szar úszik a felszínen...
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
egyetlen egy valamit azért megjegyzek..a plázapicsa köré misztifikált negatív jelentés az agyatlan libákra utal csak..akik SEMMI MÁSHOZ NEM ÉRTENEK,csak a vásárláshoz, stb
Viszont van olyan bnõm/ismerõsöm,aki imád vásárolni,meg is teheti,"pedig" több diplomás,és értelmes ember.
az h valaki a plázákban vásárol..nos nem következik egybõl,h IQ-hiányos..-.-
Csak a sok idióta,apuci kedvence elcseszi,akik tényleg nem tesznek semmi mást az életükben,csak shoppingolnak..-.-
De hagyjuk csak a mocsárban is elég meleg van...(itt hõmérséklet) 😊
:-D
én nem vok az..ennyi..ez a lényeg..:-D
Nálam a plázacica kifejezés ekvivalens az értéktelennel...
Valaki mondja má meg miért jó semmi értelmeset sem csinálni az életben?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"